Προβλέψεις για την εβδομάδα από 2 - 8 Μαρτίου 2013(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!
Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΟΨΕΙΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ. Η καλύτερη πλανητική είδηση αυτής της εβδομάδας είναι το εξάγωνο Κρόνου- Πλούτωνα που σχηματίζεται με ακρίβεια για άλλη μια φορά στις 8 Μαρτίου, με τη θετική συμμετοχή της Αφροδίτης και του Ερμή  από το ζώδιο των Ιχθύων. Οι όψεις αυτές μας προδιαθέτουν για ευχάριστα γεγονότα και θετικές εξελίξεις σε όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν. Μάλιστα, από τη στιγμή που μπορέσουμε να συγκρατηθούμε και να αποφύγουμε υπερβολές κάθε είδους, όπως συνιστά το τετράγωνο Αφροδίτης- Δία που σχηματίζεται στις 4, θα έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Πέρα από τα οικονομικά που μπαίνουν σε μια καλύτερη πορεία και σταθεροποιούνται, είναι πολύ πιθανό να αρχίσουν να δημιουργούνται νέες προοπτικές που θα οδηγήσουν σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο είναι εκείνα του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Πολύτιμες πληροφορίες φτάνουν στα αυτιά σας, που θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε κατάλληλα. Με το εξάγωνο Κρόνου-Πλούτωνα οι καταπληκτικές εμπνεύσεις θα σας βγάλουν από δύσκολες θέσεις ενώ θα σας ικανοποιήσει και η πορεία μιας επαγγελματικής ή αισθηματικής σχέσης. Βρίσκεστε πολύ κοντά σε μια αλλαγή και γενικότερη βελτίωση της ζωής σας. Διανύετε μια πολύ γόνιμη και ευχάριστη περίοδο. Η αισιοδοξία σας επανακάμπτει και η αυτοπεποίθησή σας «απογειώνεται». Η προσφορά σας αναγνωρίζεται από τα άτομα που κινούν τα νήματα της καριέρας σας και τα κέρδη σας θα είναι υλικά αλλά και ηθικά.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η συμμετοχή σας σε φιλικές συγκεντρώσεις θα έχει μακροπρόθεσμα ευεργετικές συνέπειες, καθώς παλιοί και καινούργιοι φίλοι θα στηρίξουν με σθένος τις προσπάθειές σας. Η Αφροδίτη που συμμετέχει θετικά στο εξάγωνο Κρόνου-Πλούτωνα σας βοηθά να κλείσετε σημαντικές συμφωνίες, οι οποίες θα σας αποφέρουν σημαντικά οφέλη. Με τον Κρόνο απέναντι από το ζώδιό σας και τον Πλούτωνα στον τομέα της δημιουργικότητας, αναμένονται πολύ λιγότερες σκοτούρες και πολύ περισσότερες ευχάριστες εκπλήξεις τόσο στα αισθηματικά όσο και στα προσωπικά σας ζητήματα. Η αίσθηση της ασφάλειας στα επαγγελματικά σας αλλά και στα οικονομικά σας ξεκουράζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Με το εξάγωνο Κρόνου-Πλούτωνα αυτή την περίοδο θα σας απασχολήσουν κάποιες αλήθειες στον τομέα της εργασίας και των οικονομικών σας που θα αναδυθούν στην επιφάνεια. Σε τελική ανάλυση όμως, το γεγονός αυτό θα σας βγει σε καλό, αφού θα μάθετε να λειτουργείτε με περισσότερη σύνεση και να μην εμπιστεύεστε τα μυστικά σας. Το επαγγελματικό σας δαιμόνιο δεν σας αφήνει ήσυχους, θα χρειαστεί όμως να λειτουργήσετε βάση προγράμματος. Δεν θα λείψουν σκηνές ζήλειας από την πλευρά του συντρόφου σας που μάλλον σας βλέπει να φλερτάρετε ανερυθρίαστα μπροστά στα μάτια του!

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Οι αλλαγές και οι ανακατατάξεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας θα σας επιτρέψουν να εξετάσετε σε βάθος πρόσωπα και καταστάσεις προτού πάρετε τις αποφάσεις σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για φλερτ, αλλά και για πιο σοβαρές δεσμεύσεις: σίγουρα κάτι καλό έρχεται να σας συναντήσει. Η περίοδος αυτή υπόσχεται πολλά για την εξέλιξή σας και την πραγματοποίηση των πιο τρελλών επιθυμιών σας, αρκεί βέβαια να μην το «παρακάνετε». Ο Άρης σας εμβολιάζει με τεράστιες ποσότητες ενέργειας και σας καλεί να διοχετεύσετε το δυναμισμό σας στους σωστούς αποδέκτες.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Το εξάγωνο Κρόνου-Πλούτωνα συνιστά να επιστρατεύσετε την επικοινωνιακή δεινότητα και το λιονταρίσιο ένστικτό σας. Απρόβλεπτα θετικές καταστάσεις θα αλλάξουν την πορεία των γεγονότων στα επαγγελματικά σας και θα πρέπει να αφήσετε κατά μέρος το πείσμα ή να αλλάξετε στρατηγική. Τα προβλήματά σας θα λυθούν, αν καταφέρετε να κινηθείτε με διπλωματία, αποφεύγοντας την ξεροκεφαλιά. Πάρτε τις σωστές πρωτοβουλίες και εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας. Η πλανητική έμφαση στους Ιχθύς έχει πολλά να προσφέρει στα ερωτικά σας, όπου θα υπάρξουν στιγμές τρυφερότητας αλλά και πάθους με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Το εξάγωνο Κρόνου-Πλούτωνα σας ωθεί να επικεντρώσετε όλη την ενέργειά σας στον έρωτα και σε δημιουργικές διαδικασίες με μακροπρόθεσμες προοπτικές. Όσοι είστε δεσμευμένοι θα απολαύσετε την αγάπη με το σύντροφό σας. Όσοι είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί σε σχέση πάθους. Βρίσκεστε συνειδητά ή ασυνείδητα στη διαδικασία «κοσκινίσματος» των σημαντικών σχέσεων σας. Ίσως να στεναχωριέστε για κάποιες καταστάσεις που βρίσκονται σε αδιέξοδο και θα πρέπει να τελειώσουν, ενώ βάζετε κάτω από το μικροσκόπιο κάποιες άλλες που -φαινομενικά τουλάχιστον-, έχουν υγιείς και σταθερές βάσεις.
ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 23 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 17 Μαρτίου, θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα και θα πρέπει να έχετε αυξημένη την προσοχή σας αυτό το διάστημα, ώστε να αποφύγετε λάθη που μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά. Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 25 του μήνα, θα έχει ως αποτέλεσμα να αναζητήσετε τη μοναξιά το επόμενο δεκαπενθήμερο, προκειμένου να επεξεργαστείτε τα σχέδιά σας. Η είσοδος της δικής σας Αφροδίτης στους Ιχθύς από τις 26/2 μέχρι τις 22/3 θα αναδείξει ένα ερωτικό ενδιαφέρον στο χώρο της δουλειάς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 23/2 μέχρι και τις 17/3 αναμένεται να αποδειχθεί θετική για εσάς, αφού θα σας δώσει την ευκαιρία να επανεξετάσετε τη σχέση σας με το σύντροφό σας ή να αναβιώσετε μια σχέση από το παρελθόν που σας ενδιαφέρει ακόμα. Η Πανσέληνος στις 25 του μήνα υπόσχεται να αυξήσει την δημοτικότητά σας και να σας φέρει σημαντικές προτάσεις, ικανές να βελτιώσουν τη ζωή σας. Τέλος, η είσοδος της Αφροδίτης στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων από τις 26/2 μέχρι τις 22/3 θα φέρει μια  αξιόλογη γνωριμία στους διαθέσιμους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 23 του μήνα σας δίνει την ευκαιρία να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι σας, να απαλλαγείτε από περιττά πράγματα και να κάνετε αλλαγές που θα ομορφύνουν τον χώρο σας. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 25 σηματοδοτεί τη στιγμή της επαγγελματικής αναγνώρισης και της καταξίωσης που θα έρθει μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο: γι' αυτό δεν πρέπει να χαλαρώνετε. Επιπλέον, με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύς από τις 26/2 μέχρι τις 22/3 θα έχετε την ευκαιρία να αποκομίσετε σημαντικά κέρδη από την εκμετάλλευση ενός περιουσιακού στοιχείου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 23 του μήνα και σας βοηθά να ανανεώσετε τις επαφές σας με άτομα που  έχουν χαθεί από τη ζωή σας, αν και θα πρέπει να  προσέξετε την συμπεριφορά σας, ώστε να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Η Πανσέληνος στις 25 σας ωθεί να κινητοποιηθείτε για την επίτευξη των στόχων σας και να εκμεταλλευτείτε  ευκαιρίες που σχετίζονται με ταξίδια ή σεμινάρια που θα παίξουν θετικό ρόλο στην επαγγελματική εξέλιξή σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύς από τις 26/2 θα κλείσετε σημαντικές συμφωνίες που απαιτούν συχνές μετακινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Τα οικονομικά σας αποτελούν τη βασική προτεραιότητά σας αυτή την εβδομάδα, καθώς η ανάδρομη κίνηση του Ερμή που ξεκινά στις 23/2 αλλά και η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς από τις 26, θα σας δώσουν την ευκαιρία να επανεξετάσετε τα έσοδα και τα έξοδά σας και να εφαρμόσετε μια τακτική που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας.  Επιπλέον, με την Πανσέληνο που διαμορφώνεται στις 25 θα έχετε την ευκαιρία να διαπραγματευτείτε εκ νέου τις οικονομικές υποχρεώσεις σας προς τρίτους και να πετύχετε μια ευνοϊκή ρύθμιση.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο, σας χορηγούν με δύναμη και ενέργεια για να πετύχετε στόχους που ονειρεύεστε μια ζωή. Το εξάγωνο Κρόνου-Πλούτωνα που διαμορφώνεται για άλλη μια φορά αυτή την εβδομάδα, θα σας εξασφαλίσει τα καλύτερα αποτελέσματα και θα φέρει σε πολλούς από σας μια νέα εργασία, μια επαγγελματική επιτυχία ή μια σημαντική ενίσχυση στα εισοδήματά σας που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας. Αν σκέφτεστε να εγκατασταθείτε σε μια άλλη χώρα ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να το αποφασίσετε. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα. Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK