ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ

Κριός
Η σημερινή ημέρα σας επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και έντονη ψυχαγωγία αλλά και δημιουργικότητα. Φροντίστε να συναντηθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αποφύγετε άτομα που μπορεί να σας προβληματίσουν.

Ταύρος
Το σπίτι και η οικογένεια απορροφούν το ενδιαφέρον σας σήμερα, και δεν αποκλείεται να έχετε αναπάντεχες επισκέψεις που δεν περιμένετε. Ακόμα όμως και αν αποφασίσετε να μείνετε μόνοι, είναι σίγουρο πώς θα βρείτε τον τρόπο να περάσετε όμορφα.

Δίδυμοι
Το ενδιαφέρον σήμερα εστιάζεται στον περίγυρό σας και τα συγγενικά σας πρόσωπα. Με την ευκαιρία της αργίας, μπορείτε να διασκεδάσετε με τους αγαπημένους σας ή ακόμα και να προγραμματίσετε μια σύντομη απόδραση.

Καρκίνος
Το τρίγωνο Σελήνης – Ουρανού μπορεί να σας φέρει μια ανέλπιστη οικονομική ευκαιρία που θα σας λύσει πολλά προβλήματα. Δεν θα ήταν άσκημη ιδέα να παίξετε ένα τυχερό παιγνίδι έστω και συγκρατημένα.

Λέων
Σήμερα θα διαπιστώσετε ότι το άγχος σας έχει μειωθεί σημαντικά και νιώθετε έτοιμοι να κατακτήσετε τους στόχους σας. Η αυτοπεποίθησή σας έχει αποκατασταθεί και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κυνηγήσετε αυτό που ονειρεύεστε.

Παρθένος
Σήμερα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε από την κούραση της εβδομάδας. Ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας ευχαριστεί, συναντήστε πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό και αν είναι δυνατό οργανώστε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις τώρα που το μυαλό σας είναι πιο καθαρό.

Ζυγός
Η κοινωνικότητά σας μπορεί να ικανοποιηθεί σήμερα αφού θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε τους φίλους σας και να περάσετε ευχάριστες στιγμές. Αν είστε ελεύθεροι, το τρίγωνο Σελήνης – Ουρανού μπορεί να σας φέρει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Σκορπιός
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις συνεχίζονται και σήμερα, γεγονός που μπορεί να σας εκνευρίζει, σας δίνει όμως και την δυνατότητα να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Εξάλλου, το βράδυ, μπορείτε να «απομονωθείτε» με τον σύντροφό σας.

Τοξότης
Η Σελήνη από το φιλικό ζώδιο του Λέοντα σας επιτρέπει να κάνετε σχέδια με τον σύντροφό σας για το μέλλον σας, ή ακόμα και να κάνετε ένα ταξίδι που τονώσει τον έρωτά σας. Δεν αποκλείεται επίσης να σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε σχέδια γάμου ή συμβίωσης.

Αιγόκερως
Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να φροντίσετε τα οικονομικά σας. Αν νιώθετε «πελαγωμένοι» μπορείτε να απευθυνθείτε σε έναν ειδικό που θα σας δώσει μια σωστή κατεύθυνση. Αποφύγετε οικονομικές δοσοληψίες με φιλικά σας πρόσωπα, καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Κρόνος με την Σελήνη μπορεί να προκαλέσει σημαντικές απώλειες.

Υδροχόος
Ο σύντροφός σας ή οι στενές σχέσεις σας έχουν προτεραιότητα σήμερα, και ίσως υπάρξουν κάποιες εκπλήξεις που σας χαροποιήσουν. Όσοι είστε ελεύθεροι, ίσως κάνετε μια αναπάντεχη γνωριμία που θα σας αλλάξει τη ζωή.

Ιχθείς
Οι θετικές όψεις της Σελήνης με τον Ουρανό, τον Άρη και τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη Δία ευνοούν κάθε είδους δραστηριότητα σήμερα, αλλά κυρίως τα οικονομικά σας. Προσέξτε ωστόσο μην ξεπεράσετε τα όρια και καταπονήσετε τον οργανισμό σας.
1 comment

1 σχόλιο:

  1. Καλέ τί ωραίες προβλέψεις είναι αυτές; Ζώδιο και ωροσκόπος στα καραντουζένια τους αύριο! Αυτά είναι!
    Πολλά φιλιά! Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK