Προβλέψεις για την εβδομάδα από 23 - 29 Μαρτίου 2013ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!
 
(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ) 
Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ.
Η Πανσέληνος που κυριαρχεί στον αστρολογικό χάρτη αυτής της εβδομάδας, σχηματίζεται στις 27 του μήνα, στο ζώδιο του Ζυγού. Οι όψεις που σχηματίζει με τους πλανήτες, δείχνουν ότι πρόκειται για μια δύσκολη Πανσέληνο που μας καλεί να βάλουμε τάξη στις σχέσεις μας είτε με τη θέλησή μας είτε δίχως αυτήν. Η συμμετοχή του απρόβλεπτου πλανήτη, του Ουρανού, μπορεί να αποδειχθεί «επικίνδυνη» και να σημάνει το ξαφνικό –ίσως και το οριστικό- τέλος, όσων σχέσεων δεν έχουν γερά θεμέλια, ή έχουν υποστεί ανεπανόρθωτη φθορά. Ωστόσο, με την πλανητική έμφαση στο ζώδιο του Κριού, το τέλος μιας σχέσης, θα σημάνει ταυτόχρονα την ευκαιρία για την δημιουργία μιας νέας, πολύ καλύτερης και πολύ πιο ώριμης κατάστασης από αυτήν που μόλις τελείωσε. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι αυτά του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και μάλιστα όσοι έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Η Πανσέληνος στο Ζυγό δίνει προτεραιότητα στις σχέσεις σας, όπου οι περισσότεροι από σας θα κληθείτε -και τελικά θα καταφέρετε- να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που χρονίζουν αυτόν τον τομέα. Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης και Ουρανού στο ζώδιό σας θα σας δώσει την δυνατότητα να κάνετε πιο έντονη την καθημερινότητά σας και πιο ενδιαφέρουσα την ζωή σας. Θαυμάσια περίοδος για τα ερωτικά σας. Θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σας στο σύντροφό σας και θα προγραμματίσετε «αποδράσεις». Θα πραγματοποιήσετε τους στόχους σας και θα εξελιχθείτε σημαντικά στους τομείς που σας ενδιαφέρουν.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η δουλειά και οι υποχρεώσεις μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας τώρα που η Πανσέληνος σχηματίζεται στο Ζυγό, που για εσάς αντιστοιχεί στους τομείς της δουλειάς και της καθημερινότητας. Με την πλανητική έμφαση στον Κριό εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για άνοδο στην καριέρα σας. Προωθείστε με μυστικούς τρόπους τις πρωτοποριακές ιδέες σας χρησιμοποιώντας άριστα τεκμηριωμένα και διατυπωμένα επιχειρήματα. Παίρνοντας πρωτοβουλίες, θα θέσετε σαφείς στόχους και θα τους πετύχετε. Γύρω στις 29 του μήνα μην παραμελείτε το σύντροφό σας για να μην ανακαλύψετε ξαφνικά ότι αναζητά μια καλή παρέα στην απουσία σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Το επταήμερο σας επιφυλάσσει χαρές και ικανοποιήσεις. «Πρωταγωνιστές» του ζωδιακού, συμμαχείτε με τον Άρη και την Αφροδίτη στον Κριό, που θα φέρουν στον δρόμο σας ανθρώπους με κοινές φιλοδοξίες, με αποτέλεσμα να συνάψετε επωφελείς συμφωνίες. Η οικονομική βελτίωση θα ανεβάσει την αισιοδοξία σας και θα σας κάνει περισσότερο αποδοτικούς και αποτελεσματικούς.  Η Πανσέληνος στο Ζυγό θα δυναμώσει τις «συμμαχίες» σας και θα βοηθήσει όλες τις επιδιώξεις σας. Πολύ σύντομα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς ,που θα φέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα και θα δυναμώσουν την αίσθηση της ασφάλειας.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η διάταξη των πλανητών υποδεικνύει πως ό, τι πετύχετε αυτή την περίοδο θα έχει μακροπρόθεσμα οφέλη. Ωστόσο με τη δημιουργία της Πανσελήνου στο Ζυγό, το σπίτι και η οικογένεια είναι τομείς που θα σας απασχολήσουν έντονα το επόμενο δεκαπενθήμερο. Η οικογένειά σας μπορεί αρχικά να παραπονεθεί για τις …απουσίες σας, σίγουρα όμως θα σας συμπαρασταθεί. Η αγορά ενός ακινήτου ή η απόκτηση ενός σπιτιού που δεν υπολογίζατε, θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι σκόπιμο να δείξετε ότι είστε πρόθυμοι να αφοσιωθείτε στις υποχρεώσεις σας, όσο και αν κουράζεστε.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Με την Πανσέληνο στο Ζυγό ο παράγοντας της τύχης, οι νέες ευκαιρίες και το παραδοσιακό «λιονταρίσιο» ένστικτο -για να μπορέσετε να τις αντιληφθείτε και να τις εκμεταλλευτείτε- θα είναι στα «ατού» της περιόδου. Οι επαφές με φίλους αλλά και με καινούργια άτομα που θα γνωρίσετε θα κάνουν την ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα και θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα περιπλέκονται καθώς θα βρεθείτε σε δίλημμα  από την υπέρ-προσφορά! Θα κάνετε θετικές αλλαγές στη ζωή σας με την προϋπόθεση να λειτουργήσετε με ήρεμους ρυθμούς.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Το σεξ και η αισθηματική ασφάλεια, βρίσκονται στο «στόχαστρο» των άστρων αφού δέχονται τη διπλή επιρροή της ερωτικής Αφροδίτης και του σεξουαλικού Άρη. Ένα από τα πιο πιθανά σενάρια αυτής της περιόδου είναι οι «εξωσχολικές αταξίες» που θα μπορούσαν να σας προβληματίσουν με το νόμιμο ταίρι σας! Από τη στιγμή όμως που είστε ελεύθεροι, τότε τα πάντα επιτρέπονται και εσείς θα το …γλεντήσετε –με μέτρο !Με την Πανσέληνο στο γειτονικό ζώδιο του Ζυγού, πολλά από τα δεδομένα θα αλλάξουν στα οικονομικά σας. Κρίνεται σκόπιμο πάντως να είστε φειδωλοί στα έξοδα.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 27 του μήνα στο ζώδιό σας, σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και να κάνετε αλλαγές τόσο στην προσωπική εμφάνισή σας, όσο και στον κοινωνικό σας κύκλο. Ίσως είναι απαραίτητο μάλιστα, να αποκοπείτε από όσους σας επηρεάζουν αρνητικά και να επιδιώξετε να συσφίξετε τις σχέσεις σας με αυτούς που κατανοούν τις επιθυμίες σας. Στις 29 αρκετοί αστρολογικοί παράγοντες συνιστούν να προσέξετε περισσότερο τη σχέση με το σύντροφό σας, ώστε να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε ρήξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 27 του μήνα, ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και συνιστά να ενδιαφερθείτε περισσότερο για τον εαυτό σας και -αν είναι απαραίτητο- να μειώσετε τους έντονους ρυθμούς σας και να αφιερώσετε χρόνο για την αναψυχή σας. Αν μάλιστα νιώθετε ότι η μονοτονία σας έχει κουράσει, θα πρέπει να αναζητήσετε νέες διεξόδους που θα τονώσουν το ηθικό σας. Στις 29 θα συμβούν ξαφνικές αλλαγές στο επαγγελματικό περιβάλλον σας: είναι σκόπιμο να μην προβάλλετε έντονες αντιρρήσεις ακόμα και αν δεν σας βρίσκουν σύμφωνους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Στις 27 του μήνα διαμορφώνεται η Πανσέληνος στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σας που σηματοδοτεί αλλαγές στις κοινωνικές σχέσεις σας και στον φιλικό κύκλο σας. Παρόλο που ανήκετε στα ζώδια που τους αρέσει να περιστοιχίζονται από κόσμο, οι συνθήκες θα σας αναγκάσουν να γίνετε περισσότερο επιφυλακτικοί. Η αρνητική συμμετοχή του Πλούτωνα συνιστά επίσης να προσέχετε τα οικονομικά σας, τα οποία μπορούν να υποστούν απώλειες. Στις 29/3 όσοι είστε ελεύθεροι, θα νιώσετε τα βέλη του έρωτα να σας χτυπούν αλλά καλό θα είναι να μην υποκύψετε αμέσως στον πειρασμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 27 Μαρτίου στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας, θα επηρεάσει τον επαγγελματικό τομέα. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα πρέπει να επικεντρώσετε στα καθήκοντά σας και να μην δώσετε λαβές για σχόλια που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδό σας,- παρόλο που η θετική συμμετοχή του Δία σας προστατεύει από πιθανές ανατροπές. Η σύνοδος του Ήλιου και της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 29 θα προκαλέσει ξαφνικά προβλήματα στο οικογενειακό περιβάλλον σας, τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με χιούμορ και καλή διάθεση ώστε να μην εξελιχθούν δυσάρεστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Στις 27/3 σχηματίζεται η Πανσέληνος στο συμβατό ζώδιο του Ζυγού, η οποία πρόκειται να αποδειχθεί θετική για σας, αφού θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε και να υιοθετήσετε πιο ήπια συμπεριφορά που θα επιφέρει μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σας. Πολλοί από σας μάλιστα, ίσως αποφασίσετε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, είτε απλά για να αλλάξετε παραστάσεις και να πάρετε καινούργιες ιδέες είτε για επαγγελματικούς λόγους. Ακόμα όμως και αν δεν ταξιδέψετε, κάποιες καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε αυτό το διάστημα, θα επηρεάσουν τη φιλοσοφία σας και θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 27 του μήνα, ενεργοποιεί τον άξονα των χρημάτων σας και είναι πολύ πιθανό να αναδείξει τις οικονομικές υποχρεώσεις σας. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, η ανάγκη σας να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, να πληρώσετε χρέη που δεν παίρνουν άλλη αναβολή και να μπορέσετε επιτέλους να αποκτήσετε τον απόλυτο έλεγχο των εσόδων σας, θα σας ωθήσουν να αποκοπείτε από συνεταίρους ή άλλα άτομα με τα οποία έχετε κοινό ταμείο και να δημιουργήσετε μια ανεξάρτητη οικονομική βάση. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αναζητήσετε και μια νέα πηγή εσόδων έστω και προσωρινού χαρακτήρα.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK