ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013Στις 10.49 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη, μια όψη που μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια στο γυναικείο φύλο και στις μεταξύ τους σχέσεις. Καλό θα είναι αυτό το διάστημα να αποφευχθούν οι αγορές, και ο καλλωπισμός καθώς το αποτέλεσμα μάλλον δεν θα μας ικανοποιήσει.  Στις 11.27 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ήλιο και σχηματίζεται η Πανσέληνος η οποία αναλύεται εδώ. 
Στις 14.05 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό μια όψη ανατρεπτική που μπορεί να προκαλέσει απρόβλεπτες καταστάσεις και να δημιουργήσει μια επαναστατική διάθεση που μπορεί να εκδηλωθεί με πολλούς τρόπους. Στις 18.50 το τρίγωνο Σελήνης – Δία είναι ευνοϊκό καθώς μπορεί να αποκαταστήσει τυχόν γεγονότα που θα εκδηλωθούν με την προηγούμενη όψη, ενώ παράλληλα ευνοεί την επικοινωνία. Στις 19.27 το τετράγωνο Σελήνης – Πλούτωνα μπορεί να αποδειχθεί «καταστροφικό» για σχέσεις και συνεργασίες που ακροβατούν. Στις 20.14 η αντίθεση Σελήνης – Άρη συνιστά υπομονή και εγκράτεια ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες επιπτώσεις, εντάσεις και διαφωνίες. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι την Παρασκευή (29/3) τα ξημερώματα στις 2.53 που θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού.
*Σήμερα σχηματίζεται και το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, μια όψη που ευθύνεται για τρομοκρατικές ενέργειες, φυσικές καταστροφές και βία και η οποία χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.
*Διαβάστε επίσης πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος και το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα το ζώδιό σας εδώ.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Ιωάννης Μελισσανίδης, Ζάρκο Πάσπαλι,  Λευτέρης Πανταζής, Φίλιππος Σαχινίδης, Πέτρος Ευθυμίου, Γιάννης Παλαιοκρασάς, Ιζαμπέλα Κογεβίνα, Mariah Carey, Brenda Song.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK