ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ 

Κριός
Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού μέχρι αργά το βράδυ, σας κάνει περισσότερο αποφασιστικούς και έτοιμους να αντιμετωπίσετε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, τα περιουσιακά σας στοιχεία αλλά και την ερωτική σας ζωή. Η διαίσθησή σας είναι πολύ ισχυρή σήμερα και θα πρέπει να την εμπιστευτείτε.

Ταύρος
Η Σελήνη από τον έβδομο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου μέχρι αργά το βράδυ, σας δίνει την δυνατότητα να ασχοληθείτε περισσότερο με τον σύντροφό σας, παράλληλα όμως σας δημιουργεί μια έντονη νευρικότητα που θα πρέπει να την προσέξετε. Η διπλωματία είναι ο καλύτερος τρόπος να διεκδικήσετε ό,τι θέλετε.

Δίδυμοι
Με την αστείρευτη ενέργεια που διαθέτετε σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με την καθαριότητα του σπιτιού σας, ή με μια απαιτητική δραστηριότητα. Αν εργάζεστε, θα πετύχετε μια πολύ καλή παραγωγή που θα σας φέρει και την ανάλογη ανταμοιβή.

Καρκίνος
Κυριακή σήμερα και μπορείτε να χαλαρώσετε αλλά και να διασκεδάσετε όπως ακριβώς επιθυμείτε. Ο σύντροφός σας είναι διατεθειμένος να ανεχτεί όλα τα καπρίτσια σας προκειμένου να είστε χαρούμενοι. Συμπεριφερθείτε κι εσείς ανάλογα.

Λέων
Μια και είναι Κυριακή σήμερα, μπορείτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και την οικογένεια και να ασχοληθείτε με δουλειές που δεν παίρνουν αναβολή. Με κάποιο τρόπο θα βγείτε κερδισμένοι.

Παρθένος
Ιδανική μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή άλλα άτομα και να ξεκαθαρίσετε κάποια ζητήματα που σας απασχολούν. Αν αντιμετωπίζετε σύγχυση στον αισθηματικό τομέα και νιώθετε κάπως μπερδεμένοι, σήμερα μπορείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις.Ζυγός
Τα οικονομικά σας βρίσκονται στο προσκήνιο σήμερα, αφού έχετε την ευκαιρία να εισπράξετε κάποια χρήματα και να σκεφτείτε πώς θα τα αξιοποιήσετε. Παρόλο που αναζητάτε επίμονα τη διασκέδαση, ίσως θα πρέπει να καλύψετε πρώτα κάποιες άλλες υποχρεώσεις σας.

Σκορπιός
Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σας μέχρι αργά το βράδυ, γεγονός που σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας και να εκφράσετε ανοιχτά τα συναισθήματά σας στον σύντροφό σας, σε μια άκρως ερωτική ατμόσφαιρα.

Τοξότης
Κάπως υποτονική αναμένεται αυτή η Κυριακή αφού νιώθετε την ανάγκη να απομονωθείτε και να χαλαρώσετε μαζί με αγαπημένα σας πρόσωπα. Ωστόσο, θα βρείτε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό που θα σας προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση.

Αιγόκερως
Μια οικογενειακή εκδρομή με την παρουσία και φιλικών σας προσώπων, είναι ότι πρέπει για να περάσετε μια όμορφη Κυριακή και να ανανεωθείτε για την εβδομάδα που έρχεται. Αν είστε ελεύθεροι, καλό θα είναι να βγείτε γιατί αναμένονται ευχάριστες γνωριμίες.

Υδροχόος


Η σημερινή μέρα προσφέρεται για να βγείτε με φίλους ή συναδέλφους και να συζητήσετε κάποια επαγγελματικά ζητήματα που σας απασχολούν. Ίσως βρείτε τις λύσεις που θα σας βοηθήσουν να κατοχυρώσετε τη θέση σας, ή ακόμα και να αυξήσετε τα έσοδά σας.

Ιχθείς
Σήμερα μπορείτε επιτέλους να βγείτε και να διασκεδάσετε κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν. Αν πάλι προτιμάτε να μείνετε μέσα, ένα καλό βιβλίο, ένα ενδιαφέρον θέμα που θέλετε να μελετήσετε, ή και μια συνομιλία – μέσω διαδικτύου – με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά, θα σας κρατήσουν ευχάριστη συντροφιά.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK