ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ
Κριός
Με τέσσερις πλανήτες στο ζώδιό σας, σίγουρα η δημοτικότητά σας είναι εξαιρετικά αυξημένη, ωστόσο ο Ήλιος και η Αφροδίτη σχηματίζουν μια γωνία 150 μοιρών με τον Κρόνο, γεγονός που σας φέρνει αντιμέτωπους με προβλήματα του παρελθόντος ή οικονομικές εκκρεμότητες που πρέπει να λυθούν. Φροντίστε να μην τα «τρενάρετε» άλλο, αφού σήμερα η κρίση σας είναι σωστή.

Ταύρος
Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη αλλά και ο Ήλιος σχηματίζουν κβινκούξ  με τον Κρόνο και φέρνουν στην επιφάνεια θέματα που αφορούν στις σχέσεις σας. Ίσως κάποιες αναμνήσεις σας προκαλέσουν νοσταλγία. Από την άλλη ένα ακόμα κβινκούξ μεταξύ του Δία και του Πλούτωνα ευνοεί τα οικονομικά σας που θα έχουν μια ανοδική πορεία.

Δίδυμοι
Ο Δίας από το ζώδιό σας σχηματίζει σήμερα μια γωνία 150 μοιρών με τον Πλούτωνα, με αποτέλεσμα να αναδειχθούν κάποια οικονομικά προβλήματα από το παρελθόν που πρέπει να διευθετηθούν άμεσα. Στον επαγγελματικό τομέα είναι καιρός να ξεπεράσετε κάποιες αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σας.

Καρκίνος
Τα επαγγελματικά σας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των ενδιαφερόντων σας και πραγματικά σήμερα, μπορείτε να βρείτε κάποιες λύσεις που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε την πελατεία σας – τουλάχιστον αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Όσον αφορά στα αισθηματικά σας, ίσως αναγεννηθεί ένας παλιός έρωτας.

Λέων
Πολλοί από εσάς ετοιμάζεστε για μια καινούργια ζωή και ήδη νιώθετε ενθουσιασμένοι από τις αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σας. Σήμερα μάλιστα ίσως προχωρήσετε ένα ακόμα βήμα και έρθετε ακόμα πιο κοντά στους στόχους σας. Οι φίλοι αλλά και ο σύντροφός σας μπορούν να σας προσφέρουν σημαντική βοήθεια.

Παρθένος
Σάββατο σήμερα, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας μειώνονται και η διάθεσή σας να βγείτε και να διασκεδάσετε ή να ασχοληθείτε τέλος πάντων με ότι σας αρέσει μπορεί να ικανοποιηθεί στο έπακρο. Στο δρόμο σας είναι πιθανό να συναντήσετε πρόσωπα που έχετε να δείτε πολύ καιρό, ενώ δεν αποκλείεται να επιδιώξετε εσείς οι ίδιοι να βρεθείτε με παλιούς γνώριμους που θα εξυπηρετήσουν κάποιους σκοπούς σας.Ζυγός
Υπάρχουν κάποιοι προβληματισμοί που σχετίζονται με τα οικονομικά σας και καλό θα είναι σήμερα που είστε πιο χαλαροί να τους συζητήσετε με τον σύντροφό σας, ώστε να πάρετε μια δεύτερη γνώμη. Πολλοί από εσάς είναι πιθανό να εξετάσετε το ενδεχόμενο να μετακομίσετε σε μια άλλη περιοχή που θα εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας και θα μειώσει το κόστος των μετακινήσεών σας.

Σκορπιός
Ο Κρόνος που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο σχηματίζει σήμερα χιαστί με τον Ήλιο και την Αφροδίτη, γεγονός που «ξυπνάει» κάποιες παλιές επιθυμίες σας που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας. Μια ανάλογη όψη μεταξύ του Δία και του Πλούτωνα, θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε κάποιες επαφές και να συλλέξετε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να πάρετε κάποιες αποφάσεις.

Τοξότης
Ο κυβερνήτης σας Δίας σχηματίζει σήμερα μια γωνία 150 μοιρών με τον Πλούτωνα, γεγονός που σας δημιουργεί την επιθυμία να σκεφτείτε πιο αναλυτικά κάποια πράγματα που αφορούν στη σχέση σας. Οι ανάλογες όψεις του Ήλιου και της Αφροδίτης με τον Κρόνο, θα έχουν ως αποτέλεσμα να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας δίνοντας προτεραιότητα στην προσωπική σας ζωή.

Αιγόκερως
Το κβινκούξ που σχηματίζει ο Πλούτωνας από το ζώδιό σας με τον Δία, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια κάποια προβλήματα που υπάρχουν στη δουλειά σας από το παρελθόν, ή ακόμα και κάποια προβλήματα υγείας. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να μην εθελοτυφλείτε αλλά να βρείτε την κατάλληλη λύση. Οι συμβουλές από το οικογενειακό σας περιβάλλον, θα σας βοηθήσουν.

Υδροχόος
Πολλοί από σας θα έρθετε αντιμέτωποι με μια σχέση από το παρελθόν σήμερα, που θα σας βάλει σε σκέψεις και διλήμματα. Προτού πάρετε τις αποφάσεις σας, καλό θα είναι να συζητήσετε αναλυτικά τα προβλήματα που σας έφτασαν στον χωρισμό και το κατά πόσον μπορεί να μην επαναληφθούν στο μέλλον.

Ιχθείς
Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Δίας σχηματίζει σήμερα κβινκούξ με τον Πλούτωνα και σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα εδώ και πολύ καιρό. Κάποιες δουλειές που έχετε να κάνετε στο σπίτι, ή κάποιες φιλικές συναντήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν σήμερα με επιτυχία. Δεν αποκλείεται επίσης να αποκτήσετε μια νέα πηγή εσόδων από το εξωτερικό.

2 comments

2 σχόλια:

  1. Αν και λένε για το ζώδιό μου ότι δύσκολα ξεκολλάει από κάπου, εγώ βαριέμαι τη ζωή μου σε κάτι τέτοια και ειδικά στις επιστροφές παλαιών σχέσεων. Ξαναζεσταμένο φαγητό... δεν!
    (μέχρι τώρα καλά πήγε η μέρα Ρένα μου, σε καμιά ωρίτσα σχολάω κιόλας, οπότε ίσως τη γλυτώσω!)
    Πολλά πολλά φιλιά! Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK