Προβλέψεις για την εβδομάδα από 30 Μαρτίου – 5 Απριλίου 2013 
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ. Διφορούμενες είναι οι τάσεις αυτή την εβδομάδα, καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 31/3, όψη που επαναλαμβάνει ο Ήλιος, την Πρωταπριλιά. Και ενώ οι συγκεκριμένες γωνίες πρόκειται να φέρουν κάποιες απώλειες, το εξάγωνο που σχηματίζουν παράλληλα και οι δυο πλανήτες με τον ευεργέτη Δία, μπορεί να διορθώσει τα λάθη και να αποκαταστήσει τυχόν βλάβες κυρίως αν δεν αφήσουμε την υπεραισιοδοξία να μας οδηγήσει σε άστοχες ενέργειες. Η αρμονία μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την ουσιαστική επικοινωνία, τη συζήτηση και τον διάλογο, όπως προτείνει ο Δίας από το ζώδιο των Διδύμων. Από την ωριμότητα που θα δείξουμε σε κάθε περίσταση, θα εξαρτηθεί η καλή έκβασή της. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο αυτή την εβδομάδα είναι οι Δίδυμοι, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι.ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Με τις όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη μέσα από το δικό σας ζώδιο στη διάρκεια του επταημέρου που ακολουθεί, είναι πιθανό να προκύψουν κάποια σύννεφα στην αισθηματική ζωή σας. Θα πρέπει να προσέξετε τις επιστροφές ερωτικών παρτενέρ από το παρελθόν. Προκειμένου να αποφύγετε τις «μπόρες» είναι σκόπιμο να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας και να προγραμματίσετε ένα ρομαντικό ταξίδι, όταν χαλαρώσετε από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ωστόσο, δεν πρέπει να «κλέψετε» χρόνο από τη δουλειά σας, αφού οι ανώτεροί σας περιμένουν να σας κρίνουν και να σας ανταμείψουν ανάλογα.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Οι όψεις που σχηματίζει ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη δείχνουν ότι μια σημαντική επαγγελματική πρόταση έρχεται να σας προβληματίσει. Ακόμα και αν χρειαστεί να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές πολλοί από εσάς θα ρισκάρετε με καλές προοπτικές. Πρόκειται για ένα αστρικό φαινόμενο που θα επηρεάσει και την αισθηματική ζωή σας. Εκπλήξεις και αλλαγές σας περιμένουν στον ερωτικό τομέα. Αν μάλιστα, διατηρείτε μια σχέση που έχει αρχίσει να φθείρεται, είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα, καθώς μια «μυστική» γνωριμία που θα γίνει τώρα θα αποδειχθεί καθοριστική.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Στα δύσκολα της περιόδου ανήκουν τα οικονομικά που έχετε από κοινού με άλλους. Σ’ αυτόν τον τομέα η κατάσταση δεν είναι ανθηρή και ίσως πρέπει να εξετάσετε σοβαρά το ενδεχόμενο αλλαγών και διαφοροποιήσεων. Ακόμα και αν βρεθείτε  αντιμέτωποι με καθυστερήσεις ή εμπόδια, τελικά όλες οι υποθέσεις σας θα έχουν την καλύτερη εξέλιξη. Είναι σκόπιμο να εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα  για να προσδιορίσετε τους στόχους σας και να προχωρήσετε δυναμικά στην κατάκτησή τους. Στον αισθηματικό τομέα αναμένονται ευχάριστες εκπλήξεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα αν είστε σε σχέση να σκεφτείτε σοβαρά την επίσημη δέσμευση.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Θα χρειαστεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, ώστε να διαμορφώσετε μια καθημερινότητα πολύ πιο άνετη και πιο ευχάριστη. Τα επαγγελματικά σας θα πρωτοστατήσουν και σίγουρα θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε κάποιες πολλά υποσχόμενες συμφωνίες. Ανάλογη φυσικά θα είναι και η αύξηση των εσόδων σας, με αποτέλεσμα να μπορέσετε να καλύψετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες αλλά και να δημιουργήσετε ένα «γερό» κομπόδεμα. Ωστόσο, κρίνεται σκόπιμο να εξετάσετε όλους τους παράγοντες και να μη βιαστείτε σε θέματα καριέρας. Ο ουρανός σας ωθεί να αποκοπείτε από οτιδήποτε φθαρμένο και να δημιουργήσετε χώρο για το καινούργιο.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Αυτή την περίοδο μπορείτε να περιμένετε τα πάντα και μάλιστα …ουρανοκατέβατα! Για πολλούς από εσάς η τύχη θα έλθει από το πουθενά και θα «προσγειωθεί» μπροστά σας. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες, γιατί δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα σας επισκεφθούν και πάλι σύντομα. Το σύμπαν συνωμοτεί και σας προσφέρει επαγγελματική άνοδο μέσα από σημαντικές συμφωνίες. Κάποιες αποδράσεις -έστω και σύντομες- με το ταίρι σας, σας ανανεώνουν και σας γεμίζουν αισιοδοξία. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι η δουλειά σας και οι υποχρεώσεις σας θα πρέπει να αφεθούν στην τύχη τους.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Θα έχετε τη διάθεση να ζήσετε σε ένα αρμονικό περιβάλλον και να διατηρήσετε ήπιους τόνους. Η ενδοσκόπηση θα είναι απαραίτητη προκειμένου να ξεφύγετε από τα προβλήματα της καθημερινότητας και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Το σύμπαν σας ωθεί να αξιολογήσετε όλα όσα έχετε πετύχει μέχρι τώρα και να δρομολογήσετε τα επόμενα βήματά σας. Αν υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που σας ενοχλούν, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να προχωρήσετε σε διορθωτικές κινήσεις. Αν πάλι νιώθετε ότι κάτι ή κάποιος εμποδίζει την εξέλιξή σας, θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Αισθηματικές διαφορές λύνονται με αμοιβαίες υποχωρήσεις.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Ο Ήλιος και η δική σας Αφροδίτη -που βρίσκονται ακόμα σε σύζευξη- σχηματίζουν κατά την διάρκεια της εβδομάδας μια θετική όψη με τον Δία και μια αρνητική με τον Πλούτωνα, γεγονός που θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να καλλωπιστείτε, να διασκεδάσετε αλλά και να αναζητήσετε νέες ερωτικές εμπειρίες. Κάτι τέτοιο ίσως «ταρακουνήσει» τα θεμέλια της σταθερής σχέσης σας -αν υπάρχει- και σας δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Ο κοινωνικός περίγυρος και οι καινούργιοι φίλοι θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι, βοηθώντας σας να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για τα προσωπικά ζητήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Αρκετή πίεση σας επιφυλάσσει η ερχόμενη εβδομάδα, καθώς οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν κατακόρυφα και η καθημερινότητά σας θα είναι πολύ φορτωμένη. Μέσα στην κούραση που θα σας καταβάλλει, καλό θα είναι να θυμάστε ότι ο οργανισμός σας είναι αρκετά ευαίσθητος αυτή την περίοδο και δεν πρέπει να τον επιβαρύνετε. Επειδή όμως «ουδέν κακόν αμιγές καλού» όλη αυτή η ταλαιπωρία θα σας αφήσει ένα μεγάλο κέρδος στην τσέπη, που σίγουρα είναι ότι καλύτερο χρειάζεστε αυτή τη στιγμή. Επίσης είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να ολοκληρωθεί μια σημαντική αγοραπωλησία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Ο κυβερνήτης σας, ο Δίας, σχηματίζει θετικές γωνίες με τον Ήλιο και την Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα, γεγονός που θα τονώσει την αισθηματική ζωή σας. Έτσι, η επικοινωνία με το σύντροφό σας θα βελτιωθεί σημαντικά και όσοι είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια αξιόλογη γνωριμία. Ωστόσο, το ταυτόχρονο τετράγωνο του Πλούτωνα, θα προκαλέσει μια σημαντική κάμψη στα οικονομικά σας που θα σας αναστατώσει. Φροντίστε λοιπόν να περιορίσετε τις σπατάλες και μην αρνείστε να αναλάβετε εργασίες –έστω και προσωρινές- που θα σας αποφέρουν ένα έξτρα εισόδημα. Ακολουθείστε τη διαίσθησή σας που είναι αξιόπιστη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Οι δυσμενείς όψεις που διαμορφώνει ο Πλούτωνας από το ζώδιό σας, με τον Ήλιο και την Αφροδίτη, ίσως αποτελέσουν το αποκορύφωμα μιας ήδη τεταμένης κατάστασης που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυση μιας σχέσης. Αυτή η σχέση μπορεί να είναι αισθηματική, φιλική ή επαγγελματική, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι μια σχέση που δεν μπορεί να συνεχιστεί αφού δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα. Δεν χρειάζεται λοιπόν να αναρωτιέστε αν υπάρχουν περιθώρια αποκατάστασης αλλά να αφήσετε τα γεγονότα να εξελιχθούν, γνωρίζοντας ότι οι αλλαγές που γίνονται αυτό το διάστημα είναι για το καλό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η ερχόμενη εβδομάδα σας επιφυλάσσει ποικίλα γεγονότα, καθώς ο Ήλιος και η Αφροδίτη σχηματίζουν σχεδόν ταυτόχρονα μια θετική όψη και μια αρνητική που θα δώσουν μια ξεχωριστή νότα στην καθημερινότητά σας.  Καλό θα είναι να προσέχετε την συμπεριφορά σας απέναντι σε άτομα που συναναστρέφεστε, επειδή μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που θα έχουν άσχημη κατάληξη. Προσπαθήστε επίσης να ελέγχετε τα νεύρα σας, ώστε να μη γίνεστε βίαιοι ή προκαλέσετε κάποιο ατύχημα. Στον αισθηματικό τομέα, αν είστε ελεύθεροι, θα γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον άτομο αλλά  θα χρειαστεί να αγωνιστείτε για το κατακτήσετε.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Ο τομέας των οικονομικών σας είναι έντονα ενεργοποιημένος την ερχόμενη εβδομάδα και αυτό σημαίνει ότι παρά τις πιθανές απώλειες που είναι μέσα στο πρόγραμμα, μπορείτε να επιφέρετε την ισορροπία. Με τέσσερις πλανήτες μάλιστα στον συγκεκριμένο τομέα του ηλιακού ωροσκοπίου σας, σίγουρα θα σκεφτείτε κάποιες καινούργιες πηγές εσόδων. Αν αναζητάτε μια νέα εργασία, ένα πρόσωπο από το οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να σας βοηθήσει σημαντικά χρησιμοποιώντας μια παλιά γνωριμία του. Αντίθετα, θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί στον φιλικό κύκλο σας, αφού υπάρχουν άτομα που σας δείχνουν ένα «διπλό» πρόσωπο.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK