ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ
Κριός
Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη από νωρίς το πρωί, είναι ιδανική για να βγείτε από το σπίτι σας και να συναντηθείτε με άτομα που θα σας «ταξιδέψουν» τόσο πνευματικά όσο και πραγματικά. Το βράδυ ίσως έχετε αναπάντεχες – ευχάριστες συναντήσεις ή ειδήσεις.

Ταύρος
Η Σελήνη μπαίνει νωρίς το πρωί στο ζώδιο του Τοξότη και ίσως σας δημιουργεί μια πίεση χρόνου καθώς θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα σε σύντομο διάστημα. Ωστόσο με λίγη βοήθεια και καλή διάθεση όχι μόνο θα τα καταφέρετε, αλλά θα μείνετε και απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα.

Δίδυμοι
Η είσοδος της Σελήνης στο πολικό ζώδιο του Τοξότη, σας δίνει την ευκαιρία να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Προσοχή ωστόσο χρειάζονται τα οικονομικά σας καθώς ενδέχεται να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από όσα υπολογίζετε.

Καρκίνος
Κάποιες σημαντικές υποχρεώσεις μπορεί να μην σας αφήσουν να απολαύσετε όπως θέλετε την Κυριακή σας, γεγονός που μπορεί να σας δημιουργήσει εκνευρισμό, ωστόσο μετά το μεσημέρι, η κατάσταση βελτιώνεται και είναι πολύ πιθανό μια απρόσμενη έκπληξη να σας δώσει μεγάλη χαρά.

Λέων
Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες ή κάποιες ανατροπές στο πρόγραμμά σας σήμερα, που θα σας αγχώσουν, αφού θα σταθούν εμπόδια στα σχέδιά σας. Ίσως ένα αρμόδιο πρόσωπο μπορέσει να σας βοηθήσει και μετά το μεσημέρι καταφέρετε να κάνετε αυτό που θέλετε.

Παρθένος
Σήμερα που είναι Κυριακή ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό σας και να συζητήσετε κάποια θέματα που σας απασχολούν. Προσέξτε μόνο μην δημιουργήσετε νέα προβλήματα από μια παρεξήγηση. Ευχάριστες στιγμές στο οικογενειακό περιβάλλον.
Ζυγός
Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη σχηματίζει σήμερα τετράγωνο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Δία, γεγονός που μπορεί να σας δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα τόσο στο οικογενειακό περιβάλλον, όσο και στη σχέση με τον σύντροφό σας. Να θυμάστε ότι η συζήτηση μπορεί να λύσει κάθε διαφορά, αρκεί να σεβαστείτε και τη γνώμη των άλλων.

Σκορπιός
Η Σελήνη από τον τομέα των οικονομικών σας, θα σας παροτρύνει να ξοδέψετε χρήματα για πράγματα που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεστε καθόλου και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξετε σήμερα. Το βράδυ, μια ευχάριστη συνάντηση ή μια ανέλπιστη επαγγελματική πρόταση μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας.

Τοξότης
Η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας σήμερα και σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν και σας χαλαρώνουν. Καλό θα είναι να προσέξετε να μην δημιουργηθούν εντάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Αντίθετα, εύνοια υπάρχει στην προσωπική σας ζωή, ενώ αν είστε ελεύθεροι, ίσως κάνετε μια όμορφη γνωριμία.

Αιγόκερως
Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Πλούτωνας από το ζώδιό σας με την Αφροδίτη, στρέφει το ενδιαφέρον σας στο οικογενειακό σας περιβάλλον, στο οποίο συντελούνται σοβαρές αλλαγές. Το γεγονός ότι σήμερα είστε ελεύθεροι από επαγγελματικές υποχρεώσεις, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάποιες εκκρεμότητες.

Υδροχόος
Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη από νωρίς το πρωί, σας κάνει περισσότερο εξωστρεφείς και φιλικούς, και μια και είναι Κυριακή έχετε κάθε λόγο να το ρίξετε έξω. Το τρίγωνο που θα σχηματίζει η Σελήνη με τον κυβερνήτη σας Ουρανό υπόσχεται ευχάριστες εκπλήξεις, και το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να μην «ξεφύγετε» οικονομικά.

Ιχθείς
Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να σας απασχολούν, αφού αναζητάτε τρόπους να εξασφαλίσετε ένα νέο εισόδημα. Η είσοδος της Σελήνης στο μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου, μπορεί να σας δημιουργήσει μια προσωρινή ανασφάλεια, ωστόσο μετά το μεσημέρι, ίσως δεχτείτε μια ανέλπιστη οικονομική προσφορά.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK