ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ 
Κριός
Προσπαθήστε να ελέγξετε τη νευρικότητά σας και μην πείτε ή κάνετε πράγματα για τα οποία θα μετανιώσετε. Αν η σχέση σας με τον σύντροφό σας είναι ήδη τεταμένη, μπορείτε να την αποκαταστήσετε με ψυχραιμία και υπομονή.

Ταύρος

Το τετράγωνο που σχηματίζει σήμερα η κυβερνήτης σας Αφροδίτη με τον Δία, συνιστά να προσέχετε τα οικονομικά σας και να μην εμπιστεύεστε φίλους, που μπορεί να σας εκμεταλλευτούν προκειμένου να σας αποσπάσουν κάποιο ποσό. Ας είστε περισσότερο επιφυλακτικοί και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι.

Δίδυμοι
Ο Δίας από το ζώδιό σας σχηματίζει σήμερα τετράγωνο με την Αφροδίτη, γεγονός που μπορεί να σας προκαλέσει μια νευρικότητα ή και μια αυξημένη αισιοδοξία ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα κυρίως όσον αφορά στον επαγγελματικό τομέα. Προσέξτε γιατί η μεγάλη σας «άνεση» μπορεί να σας οδηγήσει σε αδικαιολόγητα λάθη.

Καρκίνος
Η εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία που μπορεί να σας δημιουργήσει αρκετά προβλήματα, αν δεν το προσέξετε. Μην προσπαθήσετε να επιβάλλετε τις απόψεις σας και γενικά ίσως είναι καλύτερα σήμερα να ακούτε περισσότερο και να μιλάτε λιγότερο.

Λέων
Μια οικονομική εκκρεμότητα μπορεί να πάρει απρόβλεπτες διαστάσεις αν δεν την τακτοποιήσετε εγκαίρως και να βρεθείτε εκτεθειμένοι προτού το καταλάβετε. Φροντίστε λοιπόν να μην αφήνετε οφειλές που μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά.

Παρθένος
«Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη» λέει η παροιμία και φαίνεται ότι σήμερα σας ταιριάζει απόλυτα. Φροντίστε τουλάχιστον να μην αφήσετε παραπονεμένο τον σύντροφό σας που μπορεί να δείξει την δυσαρέσκειά του με άσχημο τρόπο. 


Ζυγός
Ο Δίας σας βοηθά να ξαναβρείτε την αυτοπεποίθησή σας και να χαρείτε μέσα από μία επαγγελματική δραστηριότητα. Φροντίστε ωστόσο να μείνετε προσγειωμένοι και να μην αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να σας παρασύρει σε αδικαιολόγητες εκρήξεις.

Σκορπιός
Το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία που διαμορφώνεται σήμερα, ευνοεί την αισθηματική σας ζωή, αρκεί να μην εκμεταλλευτείτε την αγάπη του συντρόφου και παραγίνετε απαιτητικοί ή δείξετε έντονη τάση κτητικότητας και ζήλιας. Προσοχή και στα οικονομικά σας.

Τοξότης
Ο κυβερνήτης σας Δίας σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη και το αποτέλεσμα αυτής της όψης μπορεί να είναι απλά μια υπερβολική αυτοπεποίθηση που ωστόσο μπορεί να βλάψει τη σχέση σας αν δεν την χειριστείτε σωστά. Δείξτε στον σύντροφό σας την αγάπη σας, χωρίς όρους και εκβιασμούς.

Αιγόκερως
Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά για σας, αφού νιώθετε ήδη έτοιμοι να κατακτήσετε τα πάντα. Παρόλο που γνωρίζετε πολύ καλά το αντικείμενο της εργασίας σας, μην ξεπερνάτε κάποια όρια και μην προσπαθείτε να επιβάλλετε στους άλλους τις μεθόδους σας, αν δεν θέλετε να έχετε δυσάρεστα αποτελέσματα.

Υδροχόος


Το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία που σχηματίζεται σήμερα θα σας ωθήσει σε οικονομικές σπατάλες και υπερβολές που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Ίσως νιώσετε ξαφνικά την ανάγκη να χαρίσετε δώρα στον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Ιχθείς
Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Δίας, σχηματίζει σήμερα τετράγωνο με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας, με αποτέλεσμα να παρασυρθείτε σε καταχρήσεις που θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα. Αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση φαγητού, γλυκού ή ποτού που μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία σας.

2 comments

2 σχόλια:

  1. Δεν θα έρθει η ώρα να μιλήσουμε; Αλίμονο στον περίγυρο, αυτό σου λέω μόνο! :) :)
    Καλή και δημιουργική εβδομάδα εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή εβδομάδα!!!!
    Που εξαφανίστηκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK