ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013


Στις 4.42 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που ευνοεί τις απάτες και τις ψευδαισθήσεις και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Στις 11.19 το τρίγωνο Σελήνης – Ουρανού φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις, απρόβλεπτες συναντήσεις και αναπάντεχα νέα που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας. Στις 12.45 το τετράγωνο Σελήνης – Αφροδίτης μπορεί να παρασύρει κυρίως το γυναικείο φύλο, σε σπατάλες και υπερβολές. Δεν συνιστάται να κάνουμε ψώνια αυτό το διάστημα, καθώς δεν θα μείνουμε ικανοποιημένοι από τις αγορές μας. Στις 13.00 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Δία, άλλη μια όψη που μας δημιουργεί αυξημένη αισιοδοξία που μπορεί να μας ωθήσει σε λάθη. Το διάστημα αυτό καλό θα είναι να προσέχουν όσοι οδηγούν ώστε να αποφύγουν προβλήματα με τον νόμο. Στις 22.41 το τετράγωνο Σελήνης – Ερμή δυσχεραίνει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις, ενώ λίγο αργότερο στις 23.53 το τετράγωνο Σελήνης – Ήλιου συνιστά προσοχή σε όλες τις σχέσεις.
*Σήμερα επίσης σχηματίζεται η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή που θα ξαναφέρει στην επιφάνεια προβλήματα από το παρελθόν. Η συγκεκριμένη όψη μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα σε όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 4/3, 4/6, 6/9 και 6/12.
Επίσης σήμερα διαμορφώνεται το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία που μας ωθεί σε κάθε είδους υπερβολές και σπατάλες. Όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 26/2, 29/5, 31/8 και 30/11 θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Γιώργος Μαζωνάκης, Ρίκα Βαγιάνη, Άκης Πετρετζίκης, Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, Antonio Vivaldi.

2 comments

2 σχόλια:

  1. Amo esses estudos e vejo muita seriedade neles, parabéns pelo seu blog , tudo aqui é muito interessante.
    Desejo-lhe uma ótima semana.
    beijos
    Joelma

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK