ΤΡΙΤΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑΚριός
Ο κυβερνήτης σας Άρης σχηματίζει τετράγωνο με την Σελήνη και συνιστά ιδιαίτερη προσοχή καθώς είστε ευάλωτοι σε συκοφαντίες και κουτσομπολιά. Αποφύγετε συναντήσεις με άτομα που μπορεί να σας ταράξουν και επικεντρωθείτε μόνο στα πιο σημαντικά πράγματα.

Ταύρος
Το τετράγωνο Σελήνης – Άρη που κυριαρχεί κατά το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας δεν θα σας δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε οικονομικές σπατάλες και έξοδα που δεν είναι απαραίτητα. Επίσης αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές με φιλικά πρόσωπα.

Δίδυμοι
Δύσκολη μέρα για σας, καθώς το τετράγωνο Σελήνης – Άρη θα σας δημιουργήσει αρκετά προβλήματα τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην δίνετε δικαιώματα και διατηρείστε την ψυχραιμία σε μια τυχόν κακή κριτική.

Καρκίνος
Κάποια προβλήματα είναι πιθανό να προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα, τα οποία θα πρέπει να χειριστείτε με διπλωματία και υπομονή. Αν δεν θέλετε να επιβαρύνετε κι άλλο το ήδη φορτωμένο σας πρόγραμμα, μην αναλάβετε περισσότερες ευθύνες από όσες αντέχετε.

Λέων
Η υπερβολική αισιοδοξία σας και η καλή σας διάθεση ίσως σας ωθήσει σε αλόγιστες σπατάλες που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας. Αν δεν μπορείτε να ρυθμίσετε μόνοι σας κάποια χρέη, ζητήστε μια συμβουλή από έναν ειδικό που μπορεί να σας βοηθήσει.

Παρθένος
Υπάρχουν συσσωρευμένα προβλήματα στο σπίτι και την οικογένεια τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με διπλωματία. Σήμερα όμως λόγω του ότι θα είστε αρκετά εκνευρισμένοι, καλό θα είναι να μην πιέσετε καταστάσεις, αν δεν θέλετε να βγείτε χαμένοι.Ζυγός
Το πρόγραμμά σας αναμένεται αρκετά φορτωμένο σήμερα, αφού οι υποχρεώσεις σας ίσως σας αναγκάσουν να μετακινείστε συνεχώς. Ωστόσο δεν αποκλείεται να έχετε κάποιο όφελος, ειδικά αν πρόκειται να καταθέσετε ένα βιογραφικό σε μια δουλειά.

Σκορπιός
Νιώθετε πολύ ικανοποιημένοι από την αισθηματική σας ζωή και η χαρά σας, σάς ωθεί να ξοδέψετε χρήματα για τον εαυτό σας, για τον σύντροφό σας, ή για την κοινή σας διασκέδαση. Προσέξτε μην βγείτε χαμένοι και εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε τις πιο οικονομικές προτάσεις.

Τοξότης
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σας, αλλά το τετράγωνο που σχηματίζει σήμερα με τον Άρη μπορεί να σας δημιουργήσει κάποια πίεση και ένταση στο οικογενειακό περιβάλλον. Ενδέχεται επίσης να χρειαστεί να δουλέψετε και στο σπίτι λόγω των αυξημένων επαγγελματικών απαιτήσεων.

Αιγόκερως
Ίσως θελήσετε σήμερα να συζητήσετε κάποιες προτάσεις που θα καθορίσουν την πορεία σας.  Σ’ αυτή την περίπτωση φροντίστε να προετοιμαστείτε κατάλληλα, και προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε τα κατάλληλα επιχείρημα. Ένας εκνευρισμός ή μια έντονη αντίδραση, μπορεί να καταστρέψει τα πάντα.

Υδροχόος


Η Σελήνη σήμερα σας παροτρύνει να βγείτε με φίλους και φιλικά πρόσωπα και να διασκεδάσετε ή να περάσετε κάποιες ευχάριστες στιγμές. Αποφύγετε ωστόσο κάθε είδους οικονομική συναλλαγή μαζί τους, ενώ καλό θα είναι να μην ενδώσετε σε προτάσεις – προσκλήσεις που θα σας κοστίσουν ακριβά.

Ιχθείς
Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας σχηματίζει τετράγωνο με την Σελήνη από τον τομέα της καριέρας σας, γεγονός που μπορεί να σημαίνει αυξημένες υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετηθούν. Ξεκινήστε τη δουλειά και μην προσπαθείτε να ξεφύγετε γιατί ότι αφήσετε θα το βρείτε μπροστά σας.
2 comments

2 σχόλια:

 1. ...traigo
  ecos
  de
  la
  tarde
  callada
  en
  la
  mano
  y
  una
  vela
  de
  mi
  corazón
  para
  invitarte
  y
  darte
  este
  alma
  que
  viene
  para
  compartir
  contigo
  tu
  bello
  blog
  con
  un
  ramillete
  de
  oro
  y
  claveles
  dentro...


  desde mis
  HORAS ROTAS
  Y AULA DE PAZ


  COMPARTIENDO ILUSION


  CON saludos de la luna al
  reflejarse en el mar de la
  poesía...
  ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DE MASTER AND COMMANDER, LEYENDAS DE PASIÓN, BAILANDO CON LOBOS, THE ARTIST, TITANIC ...


  José
  Ramón...


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Α πα πα! Άλλες ευθύνες όχι, στο υπόσχομαι! Αυτό με τη διπλωματία με δυσκολεύει λιγάκι, αλλά κάτι θα κάνουμε!
  Πολλά φιλιά και πολλές καλημέρες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK