ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ

Κριός
Η δουλειά έχει περισσότερες απαιτήσεις σήμερα και παρά το γεγονός ότι θα καταφέρετε να τα βγάλετε πέρα, φροντίστε να συγκρατήσετε τον εκνευρισμό σας το μεσημέρι όταν θα έχει συσσωρευτεί η κούραση όλης της μέρας. Το βράδυ, αντίθετα είναι κατάλληλο για να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή.

Ταύρος
Η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω σας ταιριάζει περισσότερο κι έτσι σήμερα μπορείτε να απολαύσετε την επιτυχία ή να ολοκληρώσετε οποιαδήποτε εργασία σας απασχολεί. Το βράδυ θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους.

Δίδυμοι
Τα οικονομικά σας απορροφούν το ενδιαφέρον σας σήμερα και παρά το γεγονός ότι έχετε τακτοποιήσει τις περισσότερες εκκρεμότητες, κατά το μεσημέρι είναι πιθανό να προκύψει ένα νέο έξοδο που δεν έχετε υπολογίσει. Μην αγχώνεστε, αφού η τύχη ευνοεί τα οικονομικά σας και σίγουρα θα σας βοηθήσει.

Καρκίνος
Η Σελήνη στο πολικό ζώδιο του Αιγόκερω σήμερα, στρέφει το ενδιαφέρον σας στον σύντροφό σας ή σε άλλες σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Το μεσημέρι ένας απρόβλεπτος εκνευρισμός μπορεί να κλονίσει σοβαρά κάποια μια τέτοια σχέση, η ευελιξία σας όμως θα σας βοηθήσει να τα «μπαλώσετε».

Λέων
Η επιμέλεια και η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι απαραίτητη σήμερα προκειμένου να αντεπεξέλθετε στα επαγγελματικά σας καθήκοντα. Το απόγευμα ίσως προκύψουν κάποιες ευκαιρίες να αυξήσετε τα οικονομικά σας.


Παρθένος
Σήμερα η δημιουργικότητά σας είναι πολύ αυξημένη και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε μια επαγγελματική ευκαιρία για να δείξετε τα προσόντα σας, γεγονός που θα συμβάλει στην αύξηση των αποδοχών σας. Εύνοια υπάρχει και στον αισθηματικό τομέα.

Ζυγός
Η Σελήνη στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου στρέφει το ενδιαφέρον σας στις εργασίες που πρέπει να γίνουν στο σπίτι σας καθώς και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Το μεσημέρι προσέξτε πιθανές ανατροπές στο πρόγραμμά σας, το βράδυ όμως αναμένονται ευχάριστες στιγμές.

Σκορπιός
Έντονη κινητικότητα σας φέρνει η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω. Έτσι σήμερα μπορείτε να συναντήσετε φίλους, γνωστούς ή και συγγενείς και να ανταλλάξετε απόψεις. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις που μπορούν να προκαλέσουν ατυχήματα και προσέχετε ιδιαίτερα όταν οδηγείτε.

Τοξότης
Τα οικονομικά σας φαίνεται να σας προβληματίζουν περισσότερο σήμερα, αφού η διέλευση της Σελήνης από τον συγκεκριμένο τομέα του ωροσκοπίου σας, μπορεί να σας δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα αλλά και εύνοια. Έτσι, μια απρόβλεπτη απώλεια μπορεί να αποκατασταθεί εύκολα κάνοντας κάποιες άλλες περικοπές.

Αιγόκερως
Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σας σήμερα τα ξημερώματα και σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες. Παρά το γεγονός ότι το μεσημέρι μπορεί να υπάρξει μια αναταραχή στο οικογενειακό σας περιβάλλον, μέχρι το βράδυ θα έχετε ξεπεράσει κάθε πρόβλημα.

Υδροχόος
Ήσυχη μέρα αναμένεται να είναι η σημερινή, αν και αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να χαλαρώσετε. Αντίθετα, ίσως θα πρέπει να λειτουργήσετε περισσότερο παρασκηνιακά ή και να αποσυρθείτε τελείως από τις δραστηριότητές σας προκειμένου να μελετήσετε τις επόμενες κινήσεις σας.

Ιχθείς
Σήμερα, οι συνηθισμένες σας δραστηριότητες μπορεί να σας φανούν πιο ευχάριστες ή να γίνουν πιο εύκολα, ωστόσο το μεσημέρι ίσως υπάρξει ένα απρόβλεπτο έξοδο που θα σας χαλάσει τη διάθεση. Ωστόσο, οι κατάλληλοι ελιγμοί θα σας βοηθήσουν να αποκαταστήσετε τη ζημιά.

1 comment

1 σχόλιο:

  1. Ευελιξία, αυτοσυγκράτηση... Αχ, δύσκολα μου βάζεις αυτές τις μέρες! :) :)
    Καλημέρα και πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK