ΠΕΜΠΤΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑΚριός
Οι σημαντικές όψεις που σχηματίζονται σήμερα, πρόκειται να φέρουν σημαντική βελτίωση τόσο στα οικονομικά σας όσο και στην καριέρα σας αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Επωφεληθείτε λοιπόν από την εύνοια των πλανητών και προσπαθήστε για ό,τι καλύτερο.

Ταύρος
Οι θετικές γωνίες του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, είναι ιδανικές για να βρείτε τρόπο να αυξήσετε τα εισοδήματά σας και να προχωρήσετε κάποιες σημαντικές υποθέσεις σας. Το φιλικό σας περιβάλλον θα βοηθήσει καθοριστικά.

Δίδυμοι
Οι θετικές όψεις που σχηματίζονται σήμερα, θα έχουν ως αποτέλεσμα να ξεκαθαρίσετε το κλίμα που επικρατεί στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και να ξεκινήσετε μια πιο εποικοδομητική συνεργασία με τους γύρω σας. Κάθε επαγγελματική δραστηριότητα θα αποδειχθεί εξαιρετικά επωφελής.

Καρκίνος
Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετικά θετική για σας, αφού οι πλανητικές διαμορφώσεις που σχηματίζονται υπόσχονται να δώσουν λύσεις σε πολλά προβλήματά σας. Αν επιθυμείτε μπορείτε να προγραμματίσετε σύντομες διακοπές για τις αργίες που πλησιάζουν.

Λέων
Ο Κρόνος από τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σχηματίζει σήμερα θετικές όψεις με τον Ερμή και την Αφροδίτη, γεγονός που θα βοηθήσει στη επίλυση κάποιων προβλημάτων. Θέματα που σχετίζονται με τα περιουσιακά σας στοιχεία μπορούν να διευθετηθούν με επιτυχία.

Παρθένος
Ο κυβερνήτης σας Ερμής σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη, εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Κρόνο, γεγονός που δίνει μια ιδιαίτερη δυναμική στη σημερινή μέρα. Χρησιμοποιείστε το επικοινωνιακό σας χάρισμα για να προσεγγίσετε ότι σας ενδιαφέρει περισσότερο και δεν θα χάσετε.

Ζυγός
Θαυμάσια αναμένεται η σημερινή μέρα, αφού πρόκειται να ανταμειφθείτε για κάθε προσπάθεια που έχετε κάνει το τελευταίο διάστημα. Ευνοϊκές εξελίξεις αναμένονται στον επαγγελματικό τομέα και στα οικονομικά σας, και αν είστε άνεργοι ίσως προκύψει μια πολύ σημαντική ευκαιρία.

Σκορπιός
Ο Κρόνος από το ζώδιό σας σχηματίζει θετικές γωνίες με τον Ερμή και την Αφροδίτη και υπόσχεται να φέρει θετικές εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Μια σημαντική σχέση μπορεί τώρα να επισημοποιηθεί ή αν είστε ελεύθεροι ίσως κάνετε μια αξιόλογη γνωριμία με σοβαρές προοπτικές. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι καλλιτέχνες επίσης ευνοούνται.

Τοξότης
Σήμερα μπορείτε να κλείσετε πολλές εκκρεμότητες κυρίως οικονομικής φύσεως και να ρυθμίσετε θέματα που αφορούν κάποιες οφειλές σας. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην προσωπική σας ζωή όπου είναι πιθανό να αποφασίσετε μια συμβίωση.

Αιγόκερως
Το τρίγωνο που σχηματίζουν ο Ερμής και η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη σας Κρόνο, θα έχει πολύ θετική επιρροή σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Οι γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα θα αποδειχθούν πολύ θετικές στο μέλλον σας ενώ και οι φίλοι θα φροντίσουν να βοηθήσουν αν τους χρειαστείτε.

Υδροχόος


Οι θετικές όψεις που σχηματίζονται σήμερα θα σας ανοίξουν το δρόμο για την επαγγελματική άνοδο που ζητάτε, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσουν να λάβετε ένα σημαντικό οικονομικό όφελος. Δώστε προσοχή και σε γνωριμίες που θα γίνουν σήμερα ειδικά αν είστε ελεύθεροι.

Ιχθείς
Ο Ερμής και η Αφροδίτη που βρίσκονται στο δικό σας ζώδιο σχηματίζουν εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Κρόνο, γεγονός που θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στον επαγγελματικό τομέα. Εύνοια αναμένεται και στην προσωπική σας ζωή.
1 comment

1 σχόλιο:

  1. Αυτές οι προβλέψεις μου αρέσουν πολύ! Πάντα τέτοιες όψεις να έχουμε!
    Καλό βράδυ και πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK