ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013Στις 5.01 η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου στο οποίο θα παραμείνει για δυόμισι μέρες περίπου. Το διάστημα αυτό θα είμαστε περισσότερο κοινωνικοί και θα λειτουργούμε με βάση τα ιδεώδη μας. Η δημιουργικότητα, η πρωτοτυπία αλλά και η εκκεντρικότητα θα είναι αυξημένη, γεγονός που θα ωθήσει πολλούς από εμάς να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Στις 17.29 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, μια όψη που μας δημιουργεί καλή διάθεση, τονίζει την αυτοπεποίθησή μας και φέρνει ευχάριστα νέα, συζητήσεις και συναντήσεις με τον πιο απρόσμενο τρόπο. Οι καινοτομίες ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Στις 19.34 το τρίγωνο Σελήνης – Δία είναι κατάλληλο για πνευματικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες καθώς επίσης και για ταξίδια ή επαφές με άτομα από άλλες χώρες.
*Σήμερα επίσης σχηματίζεται για άλλη μια φορά το εξάγωνο Κρόνου – Πλούτωνα που μας βοηθά να πετύχουμε στόχους καταβάλλοντας φυσικά την απαραίτητη προσπάθεια. Η όψη αυτή έχει αναλυθεί εδώ.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Κωνσταντίνος Καραμανλής, Γιάννης Πάριος, Πόπη Αστεριάδη, Πέγκυ Ζήνα, Έρικα Πρεζεράκου, Σπύρος Παπαδόπουλος, Κώστας Κρομμύδας, Rafik Djebbou, Juan Ramón Rocha.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK