Προβλέψεις για την εβδομάδα από 9 - 15 Μαρτίου 2013

(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!
Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ.
Η εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο Ερμή-Δία που σχηματίζεται στις 10 Μαρτίου και συνιστά προσοχή στα λόγια και τις πράξεις μας ώστε να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ή αντιπαραθέσεις. Στις 11 διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς που σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Άρη. Το φαινόμενο αυτό πραγματοποιεί όνειρα και υποσχέσεις και ευνοεί τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Ωστόσο, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς σηματοδοτεί και την έναρξη μυστικών διαβουλεύσεων ενώ ευνοεί την παρασκηνιακή δράση. Έτσι, αν έχουμε σκοπό να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα, ίσως είναι καλύτερα να μην κοινοποιήσουμε τα σχέδιά μας. Στις 12/3 ο Άρης περνά στο ζώδιο που κυβερνά,-τον Κριό- όπου θα παραμείνει μέχρι τις 20 Απριλίου. Από τη νέα ζωδιακή θέση του, ο «κόκκινος πλανήτης» θα ευνοήσει τα ζώδια της φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και του αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους).
ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Με τη Νέα Σελήνη στις 11 Μαρτίου επιθυμίες σας πραγματοποιούνται με τρόπους «μυστικούς». Το έδαφος είναι πρόσφορο για να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Σε κάθε προσπάθειά σας θα βρίσκετε μια πόρτα ανοικτή και ένα πρόσωπο έτοιμο να σας στηρίξει. Οι επιθυμίες σας θα ευοδωθούν καθώς είστε αποφασισμένοι να ζήσετε την επιτυχία! Ο Άρης στο ζώδιό σας από τις 12/3 θα φέρει ζωντάνια στη ζωή σας και απρόβλεπτες καταστάσεις που θα αλλάξουν τους ρυθμούς σας. Ορκισμένοι εχθροί της μονοτονίας, θα αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις και τις εκπλήξεις με μεγάλο ενθουσιασμό.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Με τη Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων οι θετικές εξελίξεις στον κοινωνικό τομέα και τις συλλογικές προσπάθειες θα σας τονώσουν και θα σας ωθήσουν να βάλετε μια τάξη και στην αισθηματική σας ζωή. Μέσα στις επόμενες μέρες θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε πολλούς και διαφορετικούς τύπους ανθρώπων που θα σας γοητεύσουν και θα σας συναρπάσουν. Με τον Άρη στον Κριό η επιθυμία σας να κατακτήσετε τους στόχους σας στον επαγγελματικό στίβο θα αναζωπυρωθεί, αλλά κρίνεται σκόπιμο να μη δίνετε λαβές για σχόλια και κουτσομπολιά εις βάρος σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Η Νέα Σελήνη στου Ιχθύς, στον τομέα της καριέρας σας, σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας καινούργιας πορείας αλλά κάνει έντονη την ανάγκη να αναζητήσετε στιγμές απόλυτης μοναξιάς και χαλάρωσης. Ωστόσο αυτό θα είναι σχεδόν αδύνατο, καθώς το πρόγραμμά σας θα είναι αρκετά φορτωμένο και απαιτητικό. Καιρός λοιπόν να εγκαταλείψετε την αναποφασιστικότητα σας και να αναλάβετε καινούργιες δραστηριότητες που θα σας ικανοποιήσουν και θα κάνουν την ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα. Παρόλο που θα έχετε σημαντικά κέρδη, μια λανθασμένη οικονομική διαχείριση μπορεί να φέρει απώλειες, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην κάνετε ριψοκίνδυνα ανοίγματα.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Κριού και το μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας. Ο γνωστός …μπουρλοτιέρης του ζωδιακού θα μπορούσε να σας «ανάψει φωτιές» από το πουθενά, από τη στιγμή που δεν ελέγχετε τα νεύρα και τη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους. Φροντίστε να εκτονώσετε την περίσσια ενέργεια στην εργασία και στον έρωτα και ουχί σε πόλεμο! Με τη Νέα Σελήνη στις 11/3 εργαστείτε σκληρά, τώρα που σας δίνεται η ευκαιρία να δείξετε τις ικανότητες και να ανταμειφθείτε για τα προσόντα σας. Το προνόμιο της …ξεκούρασης θα το απολαύσετε στην ώρα του.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Με τη Νέα Σελήνη στον τομέα της υλικής ασφάλειας οι συνθήκες ευνοούν την επίλυση όλων των ζητημάτων που σας απασχολούν και οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα σας οδηγήσουν στην καλύτερη κατεύθυνση. Τα οικονομικά σας ωστόσο χρειάζονται μια μικρή πίστωση χρόνου για να ανακάμψουν. Μέχρι τότε, προσέξτε τι ξοδεύετε και αποφύγετε τη λήψη δανείων και τη δημιουργία χρεών. Η μετακίνηση του Άρη στον φιλικό Κριό υποδεικνύει μια συναρπαστική περίοδο γεμάτη αγάπη, τύχη και ευκαιρίες. Στον αισθηματικό τομέα η κατάσταση εξελίσσεται θετικά. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα ξαναμπεί στη ζωή σας.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Με τη Νέα Σελήνη να γεννιέται στον τομέα των σχέσεών σας, τον «πρώτο λόγο» έχει ο αισθηματικός τομέας, όπου  αναμένονται αξιόλογες γνωριμίες. Παράλληλα, με το Άρη στον Κριό, ο ερωτισμός σας βρίσκεται στο φόρτε του και το ταμπεραμέντο σας …καίει καρδιές. Αρέσετε πολύ και αυτό το γεγονός ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σας στα ουράνια. Επιδίδεστε με οίστρο στο προσφιλές σπορ του φλερτ. Προσέξτε πολύ αν είστε δεσμευμένοι, αφού την περίοδο αυτή δεν θα λείψουν οι ξελογιάστρες σειρήνες! Το πάθος και οι επιθυμίες σας αυξάνονται γεωμετρικά, με αποτέλεσμα τα ταμπού να …πάνε περίπατο!

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 11 του μήνα, στρέφει το ενδιαφέρον σας στα επαγγελματικά σας αλλά και στην υγεία σας. Έτσι, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να ολοκληρώσετε όλες τις εκκρεμότητές σας, ώστε να βάλετε πλώρη για νέα σχέδια. Αν σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές στην προσωπική σας εμφάνιση, το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι ιδανικό. Η είσοδος του Άρη στον τομέα των σχέσεών σας από τις 12/3 έως τις 20/4, μπορεί να  δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην αισθηματική ζωή σας, γι’ αυτό προσέξτε μην αγνοήσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του συντρόφου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 11 Μαρτίου στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων, προαναγγέλλει ευχάριστες αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, είναι πολύ πιθανό να αποκτήσετε το πρώτο σας παιδί ή να μοιραστείτε με το σύντροφό σας ένα πολύ χαρούμενο γεγονός. Αν πάλι είστε ελεύθεροι ένας νέος έρωτας βρίσκεται προ των πυλών.  Η παρουσία του παραδοσιακού κυβερνήτη σας Άρη στον Κριό από τις 12/3 έως και τις 20/4 σας παροτρύνει να διοχετεύσετε μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας στην εργασία σας αλλά και να εγκαταλείψετε παλιές τεχνικές ώστε να εκσυγχρονιστείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η Νέα Σελήνη στις 11 Μαρτίου σηματοδοτεί αλλαγές στο σπίτι και την οικογένειά σας. Αν μάλιστα σκέφτεστε ήδη να μετακομίσετε ή να κάνετε μια ανακαίνιση, δεν πρέπει να χάνετε χρόνο, αφού οι αστρολογικές επιρροές είναι ευνοϊκές αυτό το διάστημα. Αν πάλι σας απασχολεί η ιδέα να αναζητήσετε μια καλύτερη τύχη στο εξωτερικό, οι πιθανότητες επιτυχίας είναι αυξημένες αυτήν την εβδομάδα. Η είσοδος του Άρη στον Κριό από τις 12/3 μέχρι και τις 20/4 θα αναζωπυρώσει το πάθος σας με το σύντροφό σας, ενώ αν είστε ελεύθεροι, θα σας φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 11 Μαρτίου, θα φέρει στο δρόμο σας πολλές νέες γνωριμίες και θα σας δώσει την ευκαιρία να συναναστραφείτε με άτομα που θα σας ωφελήσουν μελλοντικά σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο μπορείτε ακόμα να κλείσετε μια σημαντική οικονομική συμφωνία ή να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας. Ωστόσο, η είσοδος του κόκκινου πλανήτη Άρη στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τις 12/3 θα αυξήσει τις οικογενειακές υποχρεώσεις σας, γεγονός που μπορεί να  δημιουργήσει προβλήματα και δυσκολίες στο καθημερινό πρόγραμμά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η Νέα Σελήνη που «γεννιέται» στις 11 Μαρτίου, ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών σας και σας βοηθά να κάνετε μια καλύτερη διαχείριση ώστε να εξισορροπήσετε τις  απώλειες και να μειώσετε τα πάγια έξοδά σας. Αν μπορέσετε μάλιστα να δραστηριοποιηθείτε λίγο περισσότερο το επόμενο δεκαπενθήμερο, είναι βέβαιο ότι θα εξασφαλίσετε μια δεύτερη πηγή εσόδων που θα σας ανακουφίσει αρκετά. Σύμμαχος στις προσπάθειές σας θα είναι ο Άρης που από τις 12/3 και μέχρι τις 20/4 θα τονίσει το επικοινωνιακό σας ταλέντο και θα σας ωθήσει να κάνετε εξαιρετικά εποικοδομητικές και προσοδοφόρες συζητήσεις.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Στις 11 Μαρτίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας που σηματοδοτεί και επίσημα την έναρξη της δικής σας χρονιάς. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα νιώσετε περισσότερο ενθουσιώδεις, με αποτέλεσμα να δραστηριοποιηθείτε και να κατακτήσετε τους προσωπικούς στόχους σας. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σας μπορεί να επηρεάσει επίσης θετικά την ψυχολογία σας. Επιπλέον, η αποχώρηση του Άρη από το ζώδιό σας από τις 12/3 θα σας απαλλάξει από το άγχος και τον εκνευρισμό και πλέον θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στη βελτίωση των οικονομικών σας, που φαίνεται εφικτή αυτό το διάστημα.

2 comments

2 σχόλια:

 1. Ω ρε γλέντια με την είσοδο του Άρη στον Κριό... Βαστάτε Τούρκοι τ' άρματα, που λένε! :) :)
  Πολλές κι όμορφες καλημέρες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημέρα!!! Άντε, με τόσους πλανήτες που είναι στους Ιχθείς (12ο οίκο) το παρασκήνιο βασιλεύει!! Ευτυχώς ο Καρκίνος σε σώζει!! Θα αναρτήσω την Δευτέρα την είσοδο του Άρη στον Κριό!

   Διαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK