ΠΕΜΠΤΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ*Στα link πατήστε  Skip Ad πάνω δεξιά για να πάτε στην επιθυμητή σελίδα.
Κριός
Σήμερα μπορείτε να βγείτε εξαιρετικά ωφελημένοι, αφού η σωστή οικονομική διαχείριση αλλά και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται, σας επιτρέπουν να κάνετε όμορφες αγορές σε πολύ προσιτές τιμές. Ίσως μάλιστα βρείτε και ένα ξεχωριστό δώρο για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

Ταύρος
Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σας από νωρίς το πρωί, σας δίνει την ευκαιρία να επιτύχετε τα σχέδιά σας και να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας. Οι φίλοι μπορούν να σας βοηθήσουν καθοριστικά. Αφιερώστε στον εαυτό σας μια προσιτή πολυτέλεια που θα φτιάξει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σας.

Δίδυμοι
Η σημερινή μέρα δεν προσφέρεται για έντονες δραστηριότητες, καθώς ήδη έχετε καταβάλλει τις προσπάθειες που πρέπει, και τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να περιμένετε τα αποτελέσματα, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα είναι θετικά.

Καρκίνος
Το κοινωνικό σας περιβάλλον κάνει ότι μπορεί για να είστε καλά και ήδη νιώθετε υποχρεωμένοι σε κάποια άτομα. Φροντίστε να το ανταποδώσετε με μικρές εκπλήξεις που θα προσφέρουν μεγάλη χαρά.

Λέων
Η Σελήνη από το μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου, συνιστά να εντείνετε τις προσπάθειές σας στον επαγγελματικό τομέα, αφού πρόκειται να ανταμειφθείτε και μάλιστα πολύ γενναιόδωρα. Ένα ερωτικό πάθος ίσως βρει διέξοδο σήμερα.

Παρθένος
Με την Σελήνη στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου, είναι η κατάλληλη μέρα για να προγραμματίσετε μαζί με τον σύντροφό σας μια ρομαντική απόδραση ή τις διακοπές σας για το Πάσχα, αφού ο έρωτάς σας φουντώνει όλο και περισσότερο και ένα ρομαντικό περιβάλλον, βοηθάει ακόμα πιο πολύ.

Ζυγός
Η Σελήνη περνάει το πρωί στον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε συστηματικά με τα οικονομικά σας και να βάλετε σε προτεραιότητα τις υποχρεώσεις σας. Ένα φλερτ μέσα στο χώρο της δουλειάς σας ίσως σας βάλει σε σκέψεις.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνάει το πρωί στον έβδομο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου που σχετίζεται με τις σχέσεις σας και σας καλεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τον σύντροφό σας. Αν θέλετε να οργανώσετε μια ρομαντική έξοδο, φροντίστε να συγκρατηθείτε και αποφύγετε σκηνές ζηλοτυπίας.

Τοξότης
Η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο και τον έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας δημιουργεί μια «περίεργη» όρεξη για δουλειά, γεγονός που σας επιτρέπει να αναδείξετε τα ταλέντα σας και την δημιουργικότητά σας. Η μέρα επίσης είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα που θα βελτιώσει τον οργανισμό σας.

Αιγόκερως
Η Σελήνη περνάει νωρίς το πρωί στο γήινο ζώδιο του Ταύρου και σας επιτρέπει να απολαύσετε στο έπακρο την σημερινή ημέρα. Ασχοληθείτε με οτιδήποτε είναι δημιουργικό και σας φτιάχνει τη διάθεση και σίγουρα θα βγείτε ωφελημένοι. Μια νέα γνωριμία θα σας ενθουσιάσει.

Υδροχόος
Τα οικονομικά σας χρειάζονται περισσότερη προσοχή σήμερα, αφού φαίνεται να έχετε διάθεση για σπατάλες. Μπορείτε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας και να ψωνίσετε κάποια πράγματα για το σπίτι ή την οικογένειά σας, αλλά με μέτρο ώστε να σας μείνει και κάτι…

Ιχθείς
Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου από νωρίς το πρωί, ανεβάζει τη διάθεσή σας και σας επιτρέπει να κάνετε επαφές και συζητήσεις ή να ολοκληρώσετε γραφικές εργασίες. Τυχόν νέες γνωριμίες που θα γίνουν σήμερα, θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας κυρίως σε πνευματικό επίπεδο.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK