ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ
Στα link πατήστε το Skip Ad πάνω δεξιά για να πάτε στην επιθυμητή σελίδα.

Κριός
Το κλίμα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον είναι ιδιαίτερα καλό σήμερα και ίσως αποκομίσετε κάποιο όφελος που ακόμα κι αν δεν είναι οικονομικό, θα έχει την αξία του. Αν θέλετε να προσεγγίσετε κάποιο άτομο, κάντε το σήμερα που η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ταύρος
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σας και με τη θετική γωνία του Πλούτωνα είναι πολύ πιθανό να σας φέρει ευχάριστες ειδήσεις από μακριά. Οι φιλικές συναναστροφές θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμες καθώς μπορούν να σας προσφέρουν σημαντική βοήθεια. Βρείτε χρόνο να ανανεωθείτε ενόψει των γιορτινών ημερών που πλησιάζουν.

Δίδυμοι
Η Σελήνη βρίσκεται και σήμερα στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, γεγονός που συνιστά να μην πιέσετε τον οργανισμό σας και να μειώσετε τις δραστηριότητές σας όσο περισσότερο μπορείτε. Παρόλα αυτά το μυαλό σας είναι κοφτερό και μπορείτε να βρείτε θεαματικές λύσεις σε προβλήματά σας.

Καρκίνος
Η Σελήνη από το φιλικό ζώδιο του Ταύρου, σας βοηθάει να πετύχετε τους στόχους σας σήμερα αλλά και να προσεγγίσετε κάποια άτομα που είναι σας απαραίτητα. Αν σκέφτεστε να πάτε διακοπές με φιλικά σας πρόσωπα μπορείτε να οργανώσετε σήμερα το πρόγραμμά σας.

Λέων
Η δουλειά έχει αυξημένες απαιτήσεις σήμερα με αποτέλεσμα να μην σας μένει χρόνος για σχεδόν τίποτα άλλο. Το μόνο ίσως που μπορείτε να κάνετε ακόμα είναι να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να τακτοποιήσετε κάποια χρέη που εκκρεμούν. Το βράδυ μπορείτε να διασκεδάσετε με φίλους στο σπίτι..

Παρθένος
Η πορεία της Σελήνης στον Ταύρο είναι ιδιαίτερα θετική για σας, αφού σας δίνει την ευκαιρία να ολοκληρώσετε με επιτυχία υποθέσεις που σας απασχολούν. Αν έχετε επαφές με το εξωτερικό, κάποια είδηση που θα λάβετε σήμερα, θα σας δώσει μεγάλη χαρά, ενώ δεν αποκλείεται να κανονίσετε και οι ίδιοι ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Ζυγός
Η Σελήνη θα βρίσκεται όλη την ημέρα στον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από όπου συνιστά να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές υποθέσεις σας. Ωστόσο, το βράδυ μπορείτε να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας και να λύσετε κάποιες διαφορές σας.

Σκορπιός
Η Σελήνη θα βρίσκεται σήμερα στον τομέα των σχέσεών σας από όπου θα σας φέρει πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Η θετική όψη που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα είναι ιδανική για να συζητήσετε κάποια προβλήματα που σας απασχολούν, ενώ αν είστε ελεύθεροι, ίσως σας φέρει μια νέα γνωριμία.

Τοξότης
Και σήμερα η μέρα σας είναι γεμάτη από υποχρεώσεις και καθήκοντα που πρέπει να γίνουν. Παρόλα αυτά πρόκειται για δραστηριότητες που τις κάνετε με καλή διάθεση και σας δίνουν χαρά. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιες από αυτές να φέρουν νέα εισοδήματα στο ταμείο σας.

Αιγόκερως
Η Σελήνη από το φιλικό ζώδιο του Ταύρου, σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας, τα παιδιά σας ή να συμμετάσχετε σε ευχάριστες και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Παράλληλα καταφέρνετε να είστε δημιουργικοί και στη δουλειά σας, γεγονός που θα εκτιμηθεί δεόντως.

Υδροχόος
Το σπίτι και η οικογένεια είναι οι τομείς που σας απορροφούν περισσότερο χρόνο σήμερα, καθώς πιθανότατα έχετε περισσότερη ανάγκη από την θαλπωρή και την αγάπη που σας προσφέρουν τα οικεία σας πρόσωπα. Δεν αποκλείεται ωστόσο να δεχτείτε και την επίσκεψη κάποιων φίλων.

Ιχθείς
Η Σελήνη από τον τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας φέρνει σε επαφή με αξιόλογα άτομα που μπορούν να σας προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες. Γενικότερα οι συζητήσεις και τα «πάρε-δώσε» με τους γύρω σας σήμερα θα σας ωφελήσουν σημαντικά. Κανονίστε μια σύντομη εκδρομή ενόψει του Σαββατοκύριακου που θα σας ανανεώσει.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK