Προβλέψεις για την εβδομάδα από 13-19 Απριλίου 2013 (Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!
Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ.
Στις 14 Απριλίου ο Ερμής ξεκινά την πορεία του στο ζώδιο του Κριού, η οποία θα ολοκληρωθεί την 1η Μαΐου. Το διάστημα αυτό θα υπάρχει έντονη κινητικότητα και όλοι μας θα είμαστε περισσότερο αυθόρμητοι και βιαστικοί, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα από αφηρημάδα. Γι’ αυτό καλό είναι να αποφεύγουμε τις παρορμητικές ενέργειες και τις απερίσκεπτες κινήσεις. Τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα (Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι) θα ευνοηθούν από αυτή τη διέλευση, ενώ πολλοί θα προγραμματίσουν ένα ταξίδι. Στις 15 Απριλίου η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο της κυριαρχίας της τον Ταύρο, όπου μέχρι τις 9 Μαΐου θα δώσει μια ανάσα στην παγκόσμια οικονομία, ενώ θα συμβάλει στην σταθεροποίηση των σχέσεων και θα εξασφαλίσει την διάρκεια και την πίστη στις νέες σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτή την περίοδο. Η διέλευση αυτή θα ευνοήσει τα ζώδια της Γης και του Νερού (Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύς).


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Μεγάλες ικανοποιήσεις σας περιμένουν στα επαγγελματικά σας, όπου θα δείτε τις προσδοκίες σας να εκπληρώνονται και να λαμβάνετε την ανταμοιβή που περιμένετε εδώ και καιρό. Αν ψάχνετε για μια καινούργια δουλειά, με τον Ερμή στο ζώδιό σας θα έχετε πολλές νέες ευκαιρίες και προτάσεις, μέσα από τις οποίες θα προκύψει κάτι αξιόλογο. Με την Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας από τις 15 του μήνα τα οικονομικά σας αναμένεται να «απογειωθούν». Είναι πολύ πιθανό να αποκτήσετε ένα σημαντικό  περιουσιακό στοιχείο και να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις που θα αυξήσουν τα εισοδήματά σας.  

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας όλοι οι οιωνοί είναι θετικοί για την ερωτική ζωή σας. Χαλαρώστε και ζήστε αρμονικά με το σύντροφό σας. Αν βρίσκεστε στο …ψάξιμο, εντείνετε τις προσπάθειες τώρα. Το ίδιο ευνοϊκά θα εξελιχθούν τα οικονομικά σας, γεγονός που σας επιτρέπει να χαρίσετε μια "πολυτέλεια" στον εαυτό σας. Όλα συνηγορούν ότι σας περιμένει μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία, όμως εσείς συνεχίζετε να νιώθετε ανασφάλεια κυρίως όσον αφορά στην εξέλιξή σας. Εστιάστε στους στόχους σας και μην πανικοβάλλεστε όταν όλα δεν πάνε όπως ακριβώς θα θέλατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Με την Αφροδίτη στον δωδέκατο οίκο σας από τις 15 Απριλίου θα έχετε την ευκαιρία να συνάψετε ένα δεσμό που θα αναβλύζει άρωμα «μυστικού». Η Αφροδίτη θα συμβάλει ώστε αυτή η σχέση να σας καλύπτει απόλυτα πνευματικά και ερωτικά. Σε κάθε περίπτωση θα μπορείτε να νιώθετε ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Αν είστε ελεύθεροι εντείνετε τις προσπάθειές σας για να κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, ακόμα κι αν σας κάνει …κόνξες. Πολύ σύντομα θα παραδοθεί! Αν η αισθηματική ζωή δεν αποτελεί προτεραιότητα, εκμεταλλευτείτε την εύνοια για να βελτιώσετε τα επαγγελματικά σας.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Θετική για σάς θα αποδειχθεί η Αφροδίτη που επηρεάζει τον φιλικό τομέα στον οποίο θα συμβούν ευχάριστες εκπλήξεις. Κάποιοι «φίλοι» θα φύγουν από τη ζωή σας και κάποιοι νέοι θα μπουν. Στον επαγγελματικό τομέα η αβεβαιότητα και ο φόβος μήπως δεν εκμεταλλευτείτε σωστά τις καταστάσεις σας στρεσάρουν. Ακόμα και αν χάσετε κάποιες ευκαιρίες, με τον Ερμή στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας είναι σίγουρο ότι θα παρουσιαστούν νέες, ακόμα πιο κερδοφόρες. Η επιθυμία σας να εξασφαλίσετε το οικονομικό μέλλον σας είναι τόσο έντονη που σίγουρα θα φέρει καλά αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η είσοδος της Αφροδίτης στις 15 Απριλίου στον τομέα της καριέρας, σας «ντοπάρει» με  φιλοδοξία και αποφασιστικότητα. Θέστε προτεραιότητες και προετοιμαστείτε για ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να αναλάβετε νέα εγχειρήματα και να αντιμετωπίσετε ενδιαφέρουσες προκλήσεις. Η τύχη είναι στο πλευρό σας, και η πρόοδος μπορεί να έρθει πολύ γρήγορα. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση και να υιοθετήσετε ένα νέο στυλ. Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την πορεία σας. Θα προχωρήσετε στο δρόμο που θα χαράξετε, όσα εμπόδια κι αν χρειαστεί να αντιμετωπίσετε.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Με τη νέα θέση της Αφροδίτης στον Ταύρο από τις 15 του μήνα θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε καταστάσεις και δεδομένα στη ζωή σας. Η οικονομική αναγνώριση αλλά και η βελτίωση στην αισθηματική σας ζωή θα είναι οι κινητήριες δυνάμεις σας, αλλά δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να βιαστείτε, λόγω των εκλείψεων που έπονται. Μέσα στην περίοδο που ακολουθεί είναι βέβαιο ότι θα …πέσουν πολλοί υποψήφιοι στον έρωτά σας και θα είναι δύσκολο να επιλέξετε. Θα πρέπει να εξετάσετε όλες τις παραμέτρους ώστε να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι αργότερα.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η διέλευση του Ερμή από τον τομέα των σχέσεών σας από τις 14 του μήνα και μέχρι την 1η Μαΐου, σας βοηθά να αναπτύξετε μια καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σας και να λύσετε προβλήματα που εκκρεμούν. Παράλληλα στις 15 Απριλίου η δική σας Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ταύρου από όπου σας δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας και να ρυθμίσετε με επιτυχία τυχόν χρέη σας, γεγονός που θα τονώσει την ψυχολογία σας. Αν επιθυμείτε μια αισθητική ανανέωση, μπορείτε να την προγραμματίσετε τώρα, καθώς το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Στις 14 Απριλίου ο Ερμής περνά στον Κριό όπου θα παραμείνει μέχρι την 1η  Μαΐου. Το διάστημα αυτό θα εισάγετε πολλές καινοτομίες στη δουλειά σας, που θα αυξήσουν την παραγωγικότητά σας και θα επηρεάσουν θετικά την εικόνα σας. Ίσως μάλιστα ανακαλύψετε και μερικές λεπτομέρειες που θα αποδειχθούν εξαιρετικά επωφελείς. Μια ευνοϊκή περίοδος ξεκινά και στην αισθηματική σας ζωή από τις 15 του μήνα, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο. Μέχρι και τις 9 Μαΐου που θα βρίσκεται εκεί θα βασιλεύει η αρμονία, ενώ αν είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια νέα αξιόλογη γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η διέλευση του Ερμή από τον Κριό από τις 14 Απριλίου μέχρι και την 1η  Μαΐου, θα αποδειχθεί ιδιαίτερα ευνοϊκή για την αισθηματική ζωή σας. Αν έχετε ήδη μια σχέση, αυτό το διάστημα, θα μπορέσετε να εκφράσετε πιο ανοιχτά τα συναισθήματά σας και να δεθείτε περισσότερο με τον σύντροφό σας, ενώ αν είστε ελεύθεροι, μια νέα γνωριμία -πέρα από την έλξη- θα σας καλύψει και πνευματικά. Επιπλέον, η διέλευση της Αφροδίτης στον Ταύρο από τις 15/4 μέχρι και τις 9/5 θα βελτιώσει τις συνθήκες της εργασίας σας αλλά και την φυσική σας κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Στις 14 Απριλίου, ο Ερμής περνά στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και την 1η Μαΐου. Το διάστημα αυτό το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένεια όπου θα ολοκληρώσετε κάποιες εκκρεμότητες, ενώ ο διάλογος με τους οικείους σας θα λύσει τυχόν προβλήματα. Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Ταύρο  από τις 15/4 μέχρι και τις 9/5 θα σημάνει την βελτίωση της αισθηματικής σας ζωής και αν είστε ελεύθεροι θα διαπιστώσετε ότι έχετε πολλές επιλογές αφού οι θαυμαστές σας αυξάνονται κατακόρυφα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η διέλευση του Ερμή στον Κριό από τις 14 Απριλίου μέχρι την 1η Μαΐου, ενισχύει ακόμα περισσότερο την κρίση σας και σας ωθεί να βρείτε τρόπους για να λύσετε κάποια προβλήματα που σας απασχολούν. Ωστόσο η παρορμητική φύση του Κριού συνιστά να μην βιάζεστε και να αποφύγετε αυθόρμητες κινήσεις χωρίς σκέψη. Με την Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 15/4 μέχρι και τις 9/5, θα υπάρξει σημαντική βελτίωση στις οικογενειακές σχέσεις σας, ενώ αρκετοί από σας θα αποφασίσετε να συγκατοικήσετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Η είσοδος του Ερμή στον Κριό στις 14 Απριλίου ολοκληρώνει την διέλευση των πλανητών από τον τομέα των οικονομικών σας που υπέστη σημαντικές ανακατατάξεις. Έτσι, μέχρι και την 1η Μαΐου μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες και να κάνετε τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες για τα έσοδά σας. Στις 15 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ταύρου και σας βοηθά να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, να συναντήσετε αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και να κάνετε ενδιαφέρουσες ερωτικές γνωριμίες. Μέχρι τις 9 Μαΐου ευνοούνται επίσης οι μετακινήσεις και τα ταξίδια, είτε για αναψυχή είτε για επαγγελματικά ζητήματα.2 comments

2 σχόλια:

  1. Τι ωραία νέα!!!Είμαι Κριός και μου έφτιαξε τόσο η διάθεση με τις προβλέψεις σου!!!Φιλιά και να έχεις ενα υπέροχο Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα! Χαίρομαι που σου έφτιαξα τη διάθεση!!! Εύχομαι να σου πάνε όλα καλύτερα από ότι γράφω!!
    Πολλά φιλιά και καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK