ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ


Κριός
Το εξάγωνο Σελήνης – Ερμή ενισχύει την διαίσθησή σας και σας βοηθάει να χειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο τις υποθέσεις σας. Μετά τις 17.13 η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς και σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε ευχάριστες συναναστροφές. 


Ταύρος
Σήμερα είστε ιδιαίτερα εύστροφοι, γεγονός που σας επιτρέπει να αντιλαμβάνεστε ακόμα και πράγματα που δεν είναι εμφανή. Μετά τις 17.13 με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους, ίσως έχετε ένα οικονομικό όφελος. 

Δίδυμοι
Παρόλο που ίσως αναγκαστείτε να αναλώσετε το πρωινό σας σε αγγαρείες, μετά το απόγευμα με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιό σας η διάθεσή σας ανεβαίνει κατακόρυφα, με αποτέλεσμα να αναζητήσετε φίλους που σας έχουν λείψει και να συμμετάσχετε σε κοινές δραστηριότητες που σας δίνουν χαρά.

Καρκίνος
Το πρωί είναι αφιερωμένο στα επαγγελματικά σας, και δεν αποκλείεται να μάθετε μια είδηση που θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμη. Μετά τις 17.13, με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους, καλό θα είναι να ξεχάσετε τις σκοτούρες σας και να ξεκουραστείτε. 

Λέων
Παρά το γεγονός ότι είναι Σάββατο, οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις σας καλούν τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι. Το απόγευμα όμως η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς και σας ωθεί να βγείτε και να διασκεδάσετε. Αποφύγετε τα μεγάλα έξοδα.

Παρθένος
Η Σελήνη σας βοηθά να επικοινωνήσετε ουσιαστικά με τον σύντροφό σας και να πάρετε κοινές αποφάσεις για το μέλλον σας. Το απόγευμα μετά τις 17.13 το πέρασμα της Σελήνης στους Διδύμους, ίσως αποδειχθεί κάπως «κουραστικό» για σας, αφού θα σας αναγκάσει να ασχοληθείτε με κάποιες αγγαρείες.

Ζυγός
Το πρωί είναι πιθανό να σας δοθεί η η ευκαιρία να αυξήσετε τα οικονομικά σας κάνοντας μια περιστασιακή δουλειά. Η διάθεσή σας ωστόσο θα είναι πολύ καλή και ό,τι κι αν κάνετε θα το απολαύσετε. Το βράδυ αναμένονται ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας, ή μια καινούργια γνωριμία.

Σκορπιός
Καλό θα είναι να προσέχετε τα έξοδα που μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους μετά τις 17.13 ίσως σας παρασύρει σε σπατάλες για τις οποίες θα μετανιώσετε.

Τοξότης
Το πρωί το εξάγωνο Σελήνης – Ερμή, σας βοηθάει να περάσετε ευχάριστες στιγμές με την οικογένειά σας. Μετά τις 17.13 ωστόσο η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους, στρέφει το ενδιαφέρον σας στον σύντροφό σας όπου αναμένονται ευχάριστες στιγμές.

Αιγόκερως
Το πρωί ίσως έχετε περισσότερη ανάγκη να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφο ή τα παιδιά σας, ωστόσο μετά τις 17.13 η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους αυξάνει την ενέργειά σας και σας ωθεί να αφιερώσετε χρόνο σε δουλειές με αυξημένες απαιτήσεις.

Υδροχόος
Σήμερα μπορείτε να βγείτε, να διασκεδάσετε αλλά και να φλερτάρετε όσο περισσότερο μπορείτε. Προσέξτε μόνο καθώς η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων θα φέρει αρκετούς πειρασμούς στα πόδια σας και θα σας βάλει σε διλήμματα.

Ιχθείς
Το πρωί υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να κάνετε, αλλά ευτυχώς το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής από το ζώδιό σας με την Σελήνη, θα σας επιτρέψει να «ξεμπερδέψετε» γρήγορα. Το βράδυ, το σπίτι και η οικογένεια είναι το μόνο που σας χρειάζεται.Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK