ΤΡΙΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ

Κριός
Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο από νωρίς το πρωί, σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Ίσως μάλιστα θελήσετε να δημιουργήσετε έναν προσωπικό χώρο που θα σας χαλαρώσει ή κάνετε μια δημιουργική εργασία η οποία μπορεί να σας αποφέρει χρήματα στο μέλλον.

Ταύρος
Σήμερα η μέρα είναι κατάλληλη για σοβαρές συζητήσεις και συναντήσεις με άτομα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα. Η διαίσθησή σας αλλά και η πειθώ σας θα σας βοηθήσει να οδηγήσετε τα πράγματα εκεί που θέλετε και να αποκομίσετε κάποια οφέλη. Ευχάριστες στιγμές μπορεί να σας χαρίσει και το συγγενικό σας περιβάλλον, ενώ μπορείτε να προγραμματίσετε και ένα ταξίδι με τον σύντροφό σας.

Δίδυμοι
Κατάλληλη μέρα να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας είναι η σημερινή, και να λύσετε προβλήματα που σας ταλαιπωρούν. Οπωσδήποτε όμως θα πρέπει να προσέξετε να μην παρασυρθείτε από την καλή έκβαση των οικονομικών σας και αρχίσετε να σπαταλάτε ασύστολα, γιατί σύντομα θα ξαναβρεθείτε σε δυσάρεστη θέση.

Καρκίνος
Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σας, είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας και να προσπαθήσετε να βελτιώσετε την ψυχολογία σας αλλά και την εμφάνισή σας. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια υγιεινή διατροφή, ή ένα πρόγραμμα γυμναστικής ίσως τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή.

Λέων
Με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο από νωρίς το πρωί, μπορείτε να επιστρατεύσετε την φαντασία και  την διαίσθησή σας ώστε να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Η ενασχόληση με το σπίτι και την διακόσμησή του θα σας προσφέρει χαρά αλλά και ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.

Παρθένος
Η διάθεσή σας βελτιώνεται αρκετά σήμερα με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο. Οι συναντήσεις και συζητήσεις με φιλικά σας πρόσωπα θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα, ενώ αν είστε ελεύθεροι, ίσως προκύψει ένα φλερτ μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Αν έχετε ελεύθερο χρόνο, επισκεφτείτε συγγενικά σας πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό.


Ζυγός
Η είσοδος της Σελήνης στο μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου από νωρίς το πρωί, μπορεί να αυξήσει τα επαγγελματικά σας καθήκοντα και να απαιτήσει περισσότερες ώρες εργασίας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος να «πνιγείτε σε μια κουταλιά νερό». Με καλή διάθεση και υπομονή θα τελειώσετε πολύ πιο γρήγορα από όσο νομίζετε.

Σκορπιός
Η είσοδος της Σελήνης στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου, θα σας δώσει την δύναμη και την ενέργεια να αναλάβετε δράση και να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν ή προγραμματίστε μια σύντομη απόδραση.

Τοξότης
Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας, αρκεί φυσικά να είστε έτοιμοι να κάνετε κάποιες μικρές «θυσίες» και να απαρνηθείτε μερικές περιττές πολυτέλειες. Προσέξτε μην παρασυρθείτε γιατί από τους χειρισμούς σας εξαρτάται η θετική ή αρνητική εξέλιξη των οικονομικών σας.

Αιγόκερως
Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο από νωρίς το πρωί σας ωθεί να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας, ενώ παράλληλα σας κάνει περισσότερο ρομαντικούς και εύθραυστους, γεγονός που μπορεί να αποδειχθεί αρνητικό αν πιστεύετε σε παραμύθια και δεν είστε ρεαλιστές. Προσπαθήστε λοιπόν να μην απογοητεύεστε χωρίς λόγο και μην δημιουργείτε σκηνές για το τίποτα.

Υδροχόος
Νωρίς το πρωί η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου και τον έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, από όπου μπορεί να σας χαρίσει μεγάλες επιτυχίες – κυρίως στον επαγγελματικό τομέα -  αρκεί να διατηρήσετε τον ενθουσιασμό σας και να μην χάσετε την αυτοπεποίθησή σας.

Ιχθείς
Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο από νωρίς το πρωί, σας κάνει πολύ δημιουργικούς και σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε με τον καλύτερο τρόπο τα επαγγελματικά σας αλλά και τα οικονομικά σας. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί να ερωτευτείτε ένα πρόσωπο σήμερα, αλλά η σχέση σας θα παραμείνει για αρκετό διάστημα σε πλατωνικό επίπεδο.


 

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK