ΤΡΙΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ
 
Κριός
Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω από σήμερα το πρωί, στρέφει το ενδιαφέρον σας στον τομέα της καριέρας σας και σας βοηθάει να αναρριχηθείτε χάρη σε μια ξαφνική έμπνευση. Το βράδυ, προσέξτε αναπάντεχες ρήξεις με φιλικά σας πρόσωπα.

Ταύρος
Η είσοδος της Σελήνης στο συμβατό γήινο ζώδιο του Αιγόκερω, σας ταιριάζει πολύ και κάνει την ημέρα σας ξεχωριστή. Ευχάριστες ειδήσεις από το φιλικό σας περιβάλλον σας γεμίζουν χαρά. Το βράδυ, το τετράγωνο Σελήνης – Ουρανού επιφυλάσσει ανατροπές και συνιστά ψυχραιμία.

Δίδυμοι
Με την Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω από το πρωί σήμερα, μπορείτε να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και ιδιαίτερα με χρέη και οφειλές που εκκρεμούν. Το εξάγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα θα σας φέρει πόρους που δεν περιμένετε, θα πρέπει όμως να προσέξετε γιατί μέχρι το βράδυ μπορεί να εξανεμιστούν.

Καρκίνος
Η είσοδος της δικής σας Σελήνης στο πολικό ζώδιο του Αιγόκερω, στρέφει το ενδιαφέρον σας στον σύντροφό σας όπου θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τα σχέδιά σας  για μια απόδραση που θα σας χαλαρώσει. Το βράδυ προσέξτε τα οικονομικά σας.

Λέων
Η Σελήνη περνά στον έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου το πρωί και σας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσετε το κλίμα στη δουλειά σας αλλά και τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας. Ίσως υπάρξει ένα ερωτικό ενδιαφέρον στην εργασία σας, το πιθανότερο όμως είναι ότι θα παραμείνει σε πλατωνικό επίπεδο τουλάχιστον για την ώρα.

Παρθένος
Η είσοδος της Σελήνης στο συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω σας ευνοεί ιδιαίτερα και υπόσχεται να σας προσφέρει μεγάλες απολαύσεις όχι μόνο σήμερα, αλλά και τις επόμενες μέρες. Αν είστε ελεύθεροι, μια νέα γνωριμία θα σας ενθουσιάσει. 


Ζυγός
Το σπίτι και η οικογένεια βρίσκονται στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σας από σήμερα με την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω. Πολλοί από σας μάλιστα θα αφιερώσετε όλο τον ελεύθερο χρόνο σας στην προετοιμασία μιας δημιουργικής ή καλλιτεχνικής  δουλειάς που σας απασχολεί. Το βράδυ αποφύγετε ρήξεις με τον σύντροφό σας.

Σκορπιός
Η είσοδος της Σελήνη στον Αιγόκερω, σας επιφυλάσσει νέες γνωριμίες ή ακόμα και την δυνατότητα να συναντήσετε άτομα που έχετε να δείτε καιρό. Αν είστε ελεύθεροι, ένας νέος έρωτας είναι προ των πυλών αν και μάλλον θα εξελιχθεί πολύ αργά.

Τοξότης
Η Σελήνη από τον τομέα των οικονομικών σας, σας παροτρύνει να κάνετε κάποια έξοδα για το σπίτι σας, προκειμένου να δημιουργήσετε μια όμορφη ατμόσφαιρα. Παρά την αφοσίωσή σας σ’ αυτό το θέμα, θα καταφέρετε να κάνετε μια βόλτα το βράδυ που θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.

Αιγόκερως
Η Σελήνη περνάει σήμερα στο δικό σας ζώδιο και σας δίνει την ευκαιρία να προωθήσετε θέματα που σας απασχολούν, αλλά και να προβάλλετε κάποιες απαιτήσεις που έχετε εδώ και καιρό. Καλό θα είναι να μην ενθουσιαστείτε με τις πρώτες θετικές αντιδράσεις, γιατί γρήγορα μπορεί να αλλάξουν.

Υδροχόος
Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω δεν θεωρείται και η πιο ευνοϊκή θέση για σας, αφού δείχνει ότι ο οργανισμός σας έχει κουραστεί αρκετά και χρειάζεται ανάπαυση. Προσέξτε λοιπόν, γιατί το τετράγωνο που θα σχηματίσει το βράδυ με τον κυβερνήτη σας Ουρανό, μπορεί να σας «ρίξει» στο κρεβάτι.

Ιχθείς
Η Σελήνη περνάει το πρωί στον Αιγόκερω και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και σας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας καθώς επίσης και να συναντηθείτε με φιλικά σας πρόσωπα και να περάσετε ευχάριστες στιγμές. Προσοχή στα οικονομικά σας που μπορεί να παρουσιάσουν σημαντικές απώλειες.

2 comments

2 σχόλια:

 1. Άντε να τελειώνουμε αυτό το διήμερο με τα επαγγελματο-οικονομικά, για να περάσουμε ένα ωραίο και χαλαρό Σαββατοκύριακο!
  Πολλά πολλά φιλιά! Καλό μεσημέρι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλό μεσημέρι, ελπίζω μέχρι το Σ/Κ να έχουν φτιάξει τα πράγματα!
   Πολλά φιλιά!

   Διαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK