Προβλέψεις για την εβδομάδα από 20-26 Απριλίου 2013 

(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!
Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ο ΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ.
Οι πρακτικές και υλικές αξίες είναι σημαντικές για τον Ταύρο. Στον έρωτα είναι επίμονος, διεκδικητικός και ισχυρογνώμων. Αισθάνεται μεγάλη χαρά και ικανοποίηση όταν μπορεί να «επιβάλλεται». Αντίθετα, όταν δεν έχει διάθεση, γίνεται ψυχρός και κλείνεται στον εαυτό του. Επιθυμεί θα δημιουργήσει ένα «φράκτη» γύρω από το πρόσωπο που αγαπά και να το κάνει να αισθάνεται άνετα μέσα στη ….φυλακή του περιορισμού και της ζήλειας. Σε περίπτωση που η σχέση φθαρεί, θα το σκεφτεί πάρα πολύ προτού φύγει. Λατρεύει τον έρωτα, την καλή ζωή, την άνεση, την ξεκούραση και δίνει μεγάλη αξία σ' όλες τις γήινες απολαύσεις. Αν του  στερήσετε τις «πολυτέλειες» ή τις ανέσεις του, τότε αυτόματα θα χάσει το ενδιαφέρον του. Επιθυμεί να έχει μία μόνιμη σχέση και δεν θα τρέξει να ψάξει για κάτι άλλο, δεν του αρέσουν οι αλλαγές. Δεν θα πει όμως όχι, όταν η ευκαιρία σκοντάψει μπροστά στα πόδια του.ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Η καλή διάθεση και η αισιοδοξία σας, σάς καθιστούν δημοφιλείς και φέρνουν  υποστηρικτές στα σχέδιά σας. Στον αισθηματικό τομέα, θα αντιμετωπίσετε ένα δίλημμα και η καλύτερη τακτική θα είναι η ειλικρίνεια απέναντι στο σύντροφό σας. Με τη σεληνιακή έκλειψη στις 25 Απριλίου στον τομέα της ασφάλειας μην αφήνετε το άγχος για οικονομικά ζητήματα να σας καταβάλλει. Στην πραγματικότητα τίποτε δεν πηγαίνει τόσο άσχημα ώστε να δικαιολογεί ανησυχίες. Εξάλλου, ο Ήλιος και ο Άρης από τις 20/4 υπόσχονται για πολλούς από εσάς ευκαιρίες για έξτρα έσοδα μέσα από νέες προτάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Ο Ήλιος, ο Άρης αλλά και οι εκλείψεις που φέρνει στα …μπαγκάζια του ο μήνας των γενεθλίων σας δεν υπόσχονται ότι θα περάσετε χαλαρά και άνετα. Επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα επανέρχονται στο προσκήνιο και ζητούν επειγόντως λύσεις. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα που θα προκύψουν με λογική και ψυχραιμία. Αν η σχέση ή ο γάμος σας περνά κρίση, η κατάσταση μπορεί να ενταθεί παροδικά, με την έκλειψη στις 25 του μήνα. Μπορεί να νιώσετε κουρασμένοι ωστόσο θα βιώσετε με όλη σας την ψυχή την κάθε στιγμή αυτής της συναρπαστικής άνοιξης!

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Με την είσοδο του Ήλιου και του Άρη στον Ταύρο και στη σκιά του ωροσκοπίου σας η συνέπεια που δείχνετε στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις σε συνδυασμό με τη διαίσθησή σας, θα σας ανεβάσουν στην ιεραρχία της εργασίας σας, αφού θα εκτιμηθούν από τους ανθρώπους που επηρεάζουν την εξέλιξή σας. Ενδιαφέρουσες εξελίξεις όμως θα υπάρξουν και στην αισθηματική σας ζωή όπου φαίνεται να βρίσκετε επιτέλους το ιδανικό άτομο με το οποίο θα μοιραστείτε την ζωή σας. Η έκλειψη στις 25/4 σας «φιλοδωρεί» με «ψυχικές ανησυχίες» και λιγότερο με πραγματικά γεγονότα. 

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Με την είσοδο του Ήλιου και του Άρη στον ενδέκατο οίκο σας η κοινωνική ζωή γίνεται έντονη και μέσα από νέες γνωριμίες βιώνετε έντονα καρδιοχτύπια!  Η Σελήνη, παραδοσιακός κυβερνήτης του ζωδίου σας, λαμβάνει ενεργά μέρος στην έκλειψη στις 25 Απριλίου, αλλά ως είθισται και σε όλες τις εκλείψεις που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη, θα μπορούσε να φέρει ψυχολογική αναστάτωση αναφορικά με ανθρώπους και γεγονότα που παίζουν ενεργό ρόλο στη ζωή σας. Αποφύγετε τις ημέρες αυτές να έρθετε σε αντιπαράθεση με το σύντροφό σας ή με άτομα που καθορίζουν το επαγγελματικό -και όχι μόνο-μέλλον σας. 

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Με τον Ήλιο και τον Άρη στον Ταύρο και στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να προωθήσετε μια επαγγελματική συμφωνία με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Ο τομέας της καριέρας θα σας δώσει μεγάλες ικανοποιήσεις, καθώς θα δείτε τις φιλοδοξίες σας να πραγματοποιούνται και τα έσοδά σας να αυξάνονται σημαντικά. Ο σωστός προγραμματισμός, η οργάνωση και η αυτοπειθαρχία, αποτελούν τους παράγοντες που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε πιθανές εντάσεις στον οικογενειακό χώρο. Πρόκειται για τον τομέα εκείνο που «βάλλεται» παροδικά από τη σεληνιακή έκλειψη στις 25 Απριλίου.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Θαυμάσια η νέα θέση του Ήλιου και του Άρη στον Ταύρο, σας φτιάχνει τη διάθεση, ανεβάζει το κέφι για δημιουργία και φέρνει αισθηματικά και οικονομικά οφέλη μέσα από μετακινήσεις και ταξίδια. Είναι καιρός να εστιάσετε στους στόχους σας και να τους πετύχετε. Ο επικοινωνιακός τομέας αποτελεί το «χώρο δράσης» της σεληνιακής έκλειψης στις 25/4. Καθώς στο φαινόμενο συμμετέχουν ο Άρης και ο Κρόνος, θα μπορούσε να αποτελέσει τον «προάγγελο» της επιστροφής ενός αγαπημένου ανθρώπου στην ζωή σας, ωστόσο αποφύγετε να μπερδέψετε τα αισθηματικά με τα επαγγελματικά σας ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Ο άξονας των οικονομικών σας είναι ενεργοποιημένος αυτή την εβδομάδα, αφού πέρα από την είσοδο του Ήλιου και του Άρη στον Ταύρο στις 20 του μήνα, σχηματίζεται και η Πανσέληνος-έκλειψη στις 25. Έτσι, θα πρέπει τώρα να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες που αφορούν χρέη προς τρίτους και να βάλετε σε τάξη φορολογικές υποθέσεις. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα υπάρξουν κέρδη καθώς και απώλειες και είναι απαραίτητο να εφαρμόσετε μια καλή διαχείριση, αφού μπορείτε να απαλλαγείτε πιο εύκολα από περιττές σπατάλες. Μια σημαντική αλλαγή στον ερωτικό τομέα θα τονώσει τη σχέση με το σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Ο Ήλιος και ο Άρης περνούν στο πολικό ζώδιο του Ταύρου στις 20 Απριλίου και φέρνουν μια νέα πνοή στις σχέσεις σας, ενώ λίγο αργότερα -στις 25- η έκλειψη της Σελήνης πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο. Οι συγκεκριμένοι αστρολογικοί παράγοντες θα σας βοηθήσουν να βάλετε τάξη στην προσωπική ζωή σας, να απαλλαγείτε από άτομα που δεν σημαίνουν τίποτα πλέον για εσάς και να συσφίξετε περισσότερο τη σχέση σας με όσους πραγματικά αξίζουν. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σας, ένα καινούργιο κούρεμα ή ένα νέο στυλ, θα τονώσουν την διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Με το πέρασμα του Ήλιου και του Άρη στον Ταύρο από τις 20 του μήνα θα μπορέσετε να οργανώσετε καλύτερα τη δουλειά σας, να ασχοληθείτε με τη φόρμα σας και να εξασφαλίσετε την μελλοντική ευημερία σας. Η παρουσία του Άρη μάλιστα θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να απαλλαγείτε από οτιδήποτε δεν «λειτουργεί» πλέον ώστε να γίνετε πιο αποδοτικοί. Εξάλλου και η έκλειψη της Σελήνης στις 25 σας φέρνει σε επαφή με τα πιο κρυφά όνειρά σας τα οποία μπορείτε να πραγματοποιήσετε με τη βοήθεια της διαίσθησής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Μια ευχάριστη περίοδος ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου και του Άρη στον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 20 του μήνα. Είστε έτοιμοι να ελαττώσετε τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας και να το ρίξετε λίγο έξω. Η ενασχόληση με τα χόμπι σας, τα παιδιά σας, το σύντροφό σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα προσελκύσει το ενδιαφέρον σας τουλάχιστον για ένα μήνα. Επιπλέον, η έκλειψη της Σελήνης που πραγματοποιείται στις 25, θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τις γνωριμίες σας και να συσφίξετε τις σχέσεις σας με σημαντικά πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Ο ζωοδότης Ήλιος φωτίζει με τις ακτίνες του τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας από τις 20 του μήνα και σε συνεργασία με τον Άρη σας βοηθά να ασχοληθείτε με τις δουλειές του σπιτιού ώστε να προετοιμαστείτε για το Πάσχα που πλησιάζει. Η βελτίωση κάποιων χώρων ή ακόμα και η ενασχόληση με τον κήπο σας θα έχει εξαιρετικά ευεργετική επιρροή στην ψυχολογία σας. Εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας γιατί στις 25 η έκλειψη της Σελήνης απαιτεί να επιταχύνετε τους ρυθμούς στον επαγγελματικό τομέα ώστε να μη χάσετε αξιόλογες ευκαιρίες.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Η είσοδος του Ήλιου και του Άρη στον Ταύρο από τις 20 του μήνα πρόκειται να φέρει αυξημένη κινητικότητα, επαφές, τηλεφωνήματα και επισκέψεις. Πράγματα καθημερινά, που όμως καμιά φορά δίνουν μια διαφορετική νότα στη ζωή. Καιρός είναι εξάλλου, τώρα που η άνοιξη μπήκε για τα καλά, να βγείτε από το καβούκι σας και να ξαναβρείτε την κοινωνικότητά σας. Με την Πανσέληνο-έκλειψη που διαμορφώνεται στις 25, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να προγραμματίσετε ένα ταξίδι ενόψει της πασχαλινής περιόδου, να αποκτήσετε νέους φίλους από το εξωτερικό ή να ξεκινήσετε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα.Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK