ΠΕΜΠΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013
*Στα link πατήστε μετά τη διαφήμιση το Skip Ad πάνω δεξιά για να πάτε στην επιθυμητή σελίδα.

Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού στις 13.25 όπου θα παραμείνει για τις επόμενες δυόμισι μέρες. Το διάστημα αυτό θα ενδιαφερθούμε περισσότερο για θέματα οικονομικά καθώς επίσης και για τις σχέσεις μας, όπου είναι πιθανό να εκδηλώσουμε και μια κτητική συμπεριφορά. Θέματα μυστηρίου και αποκρυφισμού μπορούν επίσης να μας απασχολήσουν. Στις 19.52 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη μια όψη που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και φασαρίες αφού θα μας κάνει περισσότερο ευέξαπτους και επιθετικούς. Στις 21.31 η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, μια θετική όψη που ευνοεί την ενασχόληση με ευχάριστες δραστηριότητες. Τέλος, στις 22.57 διαμορφώνεται η Πανσέληνος που είναι και μερική έκλειψη Σελήνης η οποία αναλύεται εδώ.

*Διαβάστε επίσης πώς θα σας επηρεάσει το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα εδώ.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Νικολέττα Ράλλη, Κωνσταντίνος Καζάκος, Ανίτα Πάνια, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Felipe Massa, Al PacinoDominique Strauss-Kahn, Ella Fidgerald, Guglielmo Marconi.
1 comment

1 σχόλιο:

  1. Ωωωωωωωχ... Τί είπες τώρα... Στις 19.40 αύριο εγώ κι ο εργοδότης έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ιδιαιτέρως δύσκολη περίπτωση (όχι μεταξύ μας), που σαν πιθανότητα παίζει πολύ δυνατά να ξεφύγει... Ιουουουουου!
    Ελπίζω στα καλύτερα, έχω όμως προετοιμαστεί και για τα χειρότερα. ;) Άντε να δούμε.
    Καλό βράδυ και πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK