ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑΚριός

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον Σκορπιό μέχρι τις 11.56. Μέχρι τότε, καλό θα είναι να έχετε τακτοποιήσει σημαντικά θέματα και τις υποχρεώσεις σας. Στη συνέχεια το κενό πορείας συνιστά να ασχοληθείτε περισσότερο με πράγματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα παρά να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. 

Ταύρος
Η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη το πρωί, γεγονός που μπορεί να σας ρίξει κάπως τη διάθεση και την ψυχολογία. Ωστόσο, προσπαθήστε να μην το βάλετε κάτω και φροντίστε να μιλήσετε με άτομα που ξέρουν να σας φτιάχνουν τη διάθεση.

Δίδυμοι
Η σημερινή μέρα δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη για σας, αφού θα διαπιστώσετε ότι στο εργασιακό σας περιβάλλον, υπάρχει μια τάση τεμπελιάς και βαρεμάρας τη στιγμή που οι απαιτήσεις είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε και φροντίστε το απόγευμα να ασχοληθείτε με πιο δραστηριότητες.

Καρκίνος
Η Σελήνη από τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου σας προκαλεί να κάνετε κάθε είδους υπερβολές. Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη μάλιστα ίσως σας ωθήσει να περάσετε ευχάριστες στιγμές, με τον σύντροφό σας ή με τους φίλους σας και να παραμελήσετε άλλα καθήκοντα που – ευτυχώς – μπορούν να περιμένουν.

Λέων
Η ένταση στο οικογενειακό περιβάλλον συνεχίζεται, ενώ και στα επαγγελματικά σας, η κατάσταση δεν πάει καλύτερα. Υπομονή! Πρόκειται για παροδικά γεγονότα που δεν πρέπει να τα αφήσετε να σας χαλάσουν τη διάθεση. Ήδη από αύριο όλα θα σας φαίνονται καλύτερα.

Παρθένος
Η Σελήνη από τον Σκορπιό σας κάνει ιδιαίτερα ομιλητικούς και επικοινωνιακούς, γεγονός που μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε για να προωθήσετε τις ιδέες σας ειδικά μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι. Δεν αποκλείεται ακόμα και να εκμαιεύσετε πληροφορίες πολύ σημαντικές για σας.
Ζυγός
Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να σας απασχολούν και σήμερα, και μάλιστα παρά τις όποιες δυσκολίες σας, είναι πιθανό να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε και κάποιες σπατάλες για τον εαυτό σας. Προσέξτε γιατί η αντίθεση της Σελήνης με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη, δεν ενδείκνυται για ψώνια και αγορές, που πιθανότατα δεν θα σας ικανοποιήσουν.

Σκορπιός
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σας, ωστόσο σήμερα, οι όψεις που σχηματίζει δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές. Θα πρέπει λοιπόν να προσέχετε τη συμπεριφορά σας στις σχέσεις σας, ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις από το τίποτα.

Τοξότης
Είναι αλήθεια πως παρά τις αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, νιώθετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με πιο δημιουργικές δραστηριότητες που λειτουργούν κατά κάποιο τρόπο θεραπευτικά για σας. Φροντίστε ωστόσο να μην δώσετε αφορμή για παρατηρήσεις, αφού το Σαββατοκύριακο πλησιάζει…

Αιγόκερως
Λίγο πριν το άνοιγμα της εορταστικής περιόδου, οι φιλοδοξίες σας αποκορυφώνονται και νιώθετε την ανάγκη να κάνετε ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Οι πλανήτες είναι στο πλευρό σας και υποστηρίζουν τις προσπάθειές σας, φροντίστε όμως να μην δυσαρεστήσετε τον σύντροφό σας.

Υδροχόος
Ίσως νιώσετε μια σύγκρουση μέσα σας σήμερα που σας τραβάει σε δυο αντίθετα στρατόπεδα. Αυτό του σπιτιού και αυτό της δουλειάς. Τα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν και στους δυο αυτούς τομείς μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα να μην είστε αποδοτικός πουθενά. Ίσως είναι καλύτερα λοιπόν να χαλαρώσετε και θα δείτε ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Ιχθείς
Σήμερα υπάρχει έντονη κινητικότητα σε επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις και ίσως θα πρέπει να βάλετε ένα φρένο στις δραστηριότητές σας, αν δεν θέλετε να κλονίσετε την υγεία σας. Αποφύγετε επίσης να ξεσπάσετε σε άτομα που δεν σας φταίνε αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν ρήξεις. 

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK