ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ

Κριός
 Το εξάγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Άρης με τον Ποσειδώνα σήμερα, σου επιτρέπει να χειριστείς καλύτερα τα οικονομικά σου και να βρεις τον τρόπο να περάσεις καλά απολαμβάνοντας ό,τι επιθυμείς με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες. Εξάλλου, η Σελήνη από το μεσημέρι, είναι ιδανική για να προγραμματίσεις μια μακρινή απόδραση.

Ταύρος
Το εξάγωνο που διαμορφώνει ο Άρης με τον Ποσειδώνα σήμερα, θα ανεβάσει την ψυχολογία σας κατακόρυφα. Έτσι, θα μπορέσετε να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας, ή να βάλετε νέους που θα σας εξασφαλίσουν μια καλύτερη ζωή. Η αρωγή καλών φίλων αλλά και του συντρόφου σας θα είναι εμφανής.

Δίδυμοι
Το εξάγωνο Άρη – Ποσειδώνα που σχηματίζεται σήμερα, είναι κατάλληλο για να οργανώσετε νέα επαγγελματικά σχέδια που θα σας βοηθήσουν να ανέλθετε ιεραρχικά. Ωστόσο, η Σελήνη από τον Τοξότη μετά το μεσημέρι, συνιστά να μην παραμελήσετε και τον σύντροφό σας.

Καρκίνος
Μια θετική όψη μεταξύ του Άρη και του Ποσειδώνα, θα κάνει τη σημερινή σας μέρα πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα. Είτε θέλετε να εντείνετε τις προσπάθειες στον επαγγελματικό τομέα για να αποκομίσετε κάποιο όφελος, είτε θέλετε να φύγετε από το κλείνον άστυ για να ξεκουραστείτε, οι προοπτικές είναι θαυμάσιες.

Λέων
Το εξάγωνο Άρη – Ποσειδώνα που σχηματίζεται σήμερα θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που σχετίζονται με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Μια επένδυση είναι πιθανό να αρχίσει να αποφέρει έσοδα τώρα, ενώ μια αγάπη από το παρελθόν, μπορεί να κάνει την εμφάνισή της.

Παρθένος
Ο Ποσειδώνας από τον τομέα των σχέσεών σας, μπορεί να σας προκαλεί μια σύγχυση σχετικά με την αισθηματική σας ζωή, ωστόσο σήμερα θα πρέπει να κάνετε τις επιλογές σας. Το γεγονός ότι δέχεται θετική όψη από τον Άρη και αρνητική από τη Σελήνη, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε την ήρα από το στάρι και να πάρετε την καλύτερη απόφαση.

Ζυγός
Το εξάγωνο Άρη – Ποσειδώνα που σχηματίζεται σήμερα θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε τρόπους ώστε να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας και να αποφύγετε πιθανές απώλειες. Αν ψάχνετε μια νέα εργασία δραστηριοποιηθείτε τώρα, αφού υπάρχουν δουλειές που χρειάζονται περισσότερο κόσμο αυτές τις γιορτινές μέρες.

Σκορπιός
Ο Άρης σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα σήμερα και υπόσχεται να δημιουργήσει μια εξαιρετικά ρομαντική ατμόσφαιρα με τον αγαπημένο σας. Αν πάλι είστε ελεύθεροι, μια νέα γνωριμία μπορεί αν εξελιχθεί σοβαρά πολύ πιο γρήγορα από όσο ελπίζετε.

Τοξότης
Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σας σήμερα και παρά το γεγονός ότι έχετε διάθεση να κάνετε πολλά, το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα είναι πιθανό να σας αποπροσανατολίσει. Ωστόσο με το ταυτόχρονο εξάγωνο Άρη – Ποσειδώνα, θα μπορέσετε να εκπληρώσετε με επιτυχία τα πιο επείγοντα ζητήματα.

Αιγόκερως
Το εξάγωνο Άρη – Ποσειδώνα που σχηματίζεται σήμερα, μπορεί να σας βοηθήσει να βγείτε από αδιέξοδες καταστάσεις και να σταθεροποιήσετε κάποια πράγματα τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στην προσωπική σας ζωή. Αν είστε ελεύθεροι, μια νέα γνωριμία θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας.

Υδροχόος
Το εξάγωνο Άρη – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται σήμερα, θα έχει μια θετική επιρροή στα οικονομικά σας καθώς επίσης και σε κάποια οικογενειακά ζητήματα. Επιπλέον, κάποιες καινούργιες γνωριμίες θα εξελιχθούν σε σχέσεις μακροχρόνιες είτε σε φιλικό επίπεδο είτε σε ερωτικό.

Ιχθείς
Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθούν κατά πολύ τα έσοδά σας. Έτσι, αν θέλετε να προγραμματίσετε ένα ταξίδι ενόψει του Πάσχα, μπορείτε να το πραγματοποιήσετε χωρίς άγχος.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK