Προβλέψεις για την εβδομάδα από 27 Απριλίου – 3 Μαΐου 2013 
(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ.
Η εβδομάδα ξεκινά με το εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα στις 27 που μας δίνει την ευκαιρία να εκτονωθούμε μέσα από καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Αμέσως μετά ο Ήλιος -στις 28- και ο Άρης –την πρωτομαγιά- σχηματίζουν αντίθεση με τον Κρόνο, γεγονός που μπορεί να μας «ρίξει» την διάθεση, γι’ αυτό καλό θα είναι να διατηρήσουμε χαμηλούς τόνους και να αποφύγουμε ακραίες αντιδράσεις που μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα. Το γεγονός ότι την πρωτομαγιά ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ταύρου, αποτελεί ένα θετικό παράγοντα που εξισορροπεί κάπως την κατάσταση, αφού πολλοί θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν ενόψει του Πάσχα και να ξεχάσουν τα προβλήματά τους. Την ίδια μέρα το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα βοηθά να ανανεωθούμε και να βρούμε λύσεις σε οικονομικά προβλήματα. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο αυτή την εβδομάδα είναι οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθύες.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Καθώς ο δικός σας Άρης θα επηρεάζει τον τομέα της υλικής και αισθηματικής ασφάλειας, είναι πολύ πιθανό να οδηγηθείτε σε μια αντιπαράθεση γύρω στις 28 Απριλίου ή την Πρωτομαγιά με την αντίθεση Ήλιου-Κρόνου και Άρη-Κρόνου. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην απαντάτε σε προκλητικές συμπεριφορές. Τα οικονομικά σας ζητήματα παίρνουν θετική τροπή με το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ενώ με τον Ερμή στον Ταύρο μια σημαντική οικονομική συμφωνία που επεξεργάζεστε και η οποία απαιτεί λεπτούς χειρισμούς φέρνει θετικά αποτελέσματα. Η περίοδος ευνοεί τον διάλογο με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Το διάστημα αυτό δείχνει φιλικό με τον αστερισμό σας. Ο Ήλιος και ο Άρης θα φροντίζουν για την καλή φυσική σας κατάσταση, ωστόσο γύρω στις 28 Απριλίου αλλά και την Πρωτομαγιά θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας. Η Αφροδίτη θα προστατεύει τις «αγάπες» σας και θα φέρνει τύχη στα αισθηματικά ζητήματα. Ο Ερμής στο ζώδιο σας βοηθά να λυθούν παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας το τελευταίο διάστημα, καθώς ανακαλύπτετε τις βαθύτερες ανάγκες του εαυτού σας και επιθυμείτε να γνωρίσετε εκείνες του ερωτικού συντρόφου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Ευκαιρία για ενδοσκόπηση, για να ψάξετε και να βρείτε ποια είναι η αιτία που σας αφαιρεί τη χαρά του έρωτα και να διεκδικήσετε την ευτυχία. Εάν η σχέση που έχετε σας ενδιαφέρει πραγματικά, τότε θα βρείτε τον τρόπο να την «σώσετε» από τις αστρικές κόντρες στις 28 Απριλίου και την 1η Μαΐου. Η τροχιά του Άρη στον Ταύρο σας δραστηριοποιεί επαγγελματικά σε μεγάλο βαθμό, έστω κι αν η κατάσταση σε σχέση με αυτό τον τομέα φαίνεται αρχικά δύσκολη  όσον αφορά στους στόχους σας ή στη μακροημέρευση κάποιας συνεργασίας.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Είναι πιθανόν εξαιτίας ενός απρόσμενου γεγονότος να χρειαστεί να ασχοληθείτε περισσότερο με επικοινωνιακά ζητήματα ή με τη λύση παρεξηγήσεων. Ένα άλλο «σενάριο» αυτής της περιόδου θα μπορούσε να αναφέρεται σε συναντήσεις με απρόσμενο χαρακτήρα. Η πορεία του Ήλιου και του Άρη στον Ταύρο και η αντίθεση τους με τον Κρόνο θα φέρει από τις 28 Απριλίου μέχρι την Πρωτομαγιά ξαφνικές εξελίξεις στις προσωπικές σας σχέσεις, ιδιαίτερα τις φιλικές και τις κοινωνικές. Συνειδητοποιημένοι και σίγουροι για τον εαυτό σας, θα ξεμπλοκάρετε τις καταστάσεις και θα προβείτε σε σημαντικές αλλαγές.  

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Αρκετά περίεργο θα είναι το επταήμερο που ακολουθεί, καθώς επηρεάζεστε άμεσα από τις  αντιθέσεις Ήλιου-Κρόνου και Άρη-Κρόνου που «βάλλουν» τον τομέα της καριέρας και της οικογένειάς σας. Μη βιαστείτε να συμπεράνετε ότι η πιο σημαντική σας επαγγελματική σχέση κινδυνεύει, εκτός και αν έχετε βάσιμους λόγους να υποψιάζεστε κάτι τέτοιο. Μπορεί να μη λείψουν οι εντάσεις, αλλά μάλλον θα παραμείνουν στο επίπεδο των λεκτικών αντιπαραθέσεων και θα εκτονωθούν με την ανοικτή έκφραση των παραπόνων. Ο Ερμής δίνει ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη για ασφάλεια, που μπορεί να αποκτηθεί μέσα από το διάλογο.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Με δεδομένο το γεγονός ότι οι περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται σε ζώδια που σας ευνοούν, θα προχωρήσετε σε ενέργειές σας που θα σας απαλλάξουν από εκκρεμότητες. Με τις κατάλληλες κινήσεις θα πιστωθείτε με νέες επιτυχίες σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια, το γάμο και την καριέρα σας. Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να θέσετε σημαντικούς μακροπρόθεσμους επαγγελματικούς στόχους, αλλά και να διασκεδάσετε! Πειραματίζεστε με τον εαυτό σας και τους άλλους και βρίσκετε το παιχνίδι αρκετά γοητευτικό. Μια ερωτική σχέση θα σας προσφέρει ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η ερχόμενη εβδομάδα θα φέρει στην επιφάνεια οικονομικά προβλήματα που σχετίζονται με προθεσμίες που έχουν λήξει και χρέη που έχουν μείνει απλήρωτα. Παρά τους όποιους προβληματισμούς σας, η κατάσταση θα βελτιωθεί μετά την 1η Μαΐου με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο, ο οποίος θα σας δώσει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε τη λογική σας και να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις. Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα την ίδια μέρα, θα σας φέρει μια σημαντική βοήθεια από το οικογενειακό περιβάλλον, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσετε και στην πώληση ενός περιουσιακού στοιχείου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Οι δύσκολες γωνίες που θα σχηματίζει ο Κρόνος από το ζώδιό σας κατά την διάρκεια της εβδομάδας, θα σας αναγκάσουν να δείτε κατάματα τα προβλήματα που υπάρχουν εδώ και καιρό στις σχέσεις σας. Αν μάλιστα μέχρι τώρα «κλείνατε» τα μάτια, θα πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να πάρετε συγκεκριμένες αποφάσεις για το μέλλον σας. Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο την Πρωτομαγιά θα δώσει μια καλύτερη προοπτική στις σκέψεις σας και θα σας βοηθήσει να συζητήσετε τις δυσκολίες  που έχουν προκύψει ώστε να βρείτε τρόπους για να διορθωθεί η κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας φαίνονται αρκετά αυξημένες την ερχόμενη εβδομάδα και θα πρέπει να ακολουθήσετε ένα σταθερό πρόγραμμα και να μην αφήνετε να συσσωρεύεται ακόμα μεγαλύτερος όγκος δουλειάς. Η αντίθεση του Ήλιου και του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον ψυχισμό σας ή να εξαντλήσει τον οργανισμό σας την πιο ακατάλληλη στιγμή. Ένα πρόγραμμα που θα ακολουθήσετε με ακρίβεια καθώς επίσης και η κατάλληλη διατροφή θα αποτελέσουν την ιδανική λύση. Την Πρωτομαγιά το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα είναι κατάλληλο για μια σύντομη απόδραση που θα σας ανανεώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Ο κυβερνήτης σας Κρόνος σχηματίζει αντίθεση με τον Ήλιο και τον Άρη στις 28/4 και 1/5 αντίστοιχα, γεγονός που θα προκαλέσει διαφωνίες και αντιθέσεις τόσο στις προσωπικές όσο και στις φιλικές σχέσεις σας. Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο από την Πρωτομαγιά θα σας δώσει την ευκαιρία να λύσετε «ειρηνικά» τα προβλήματά σας αλλά και να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα με τα οποία θα ταιριάξετε απόλυτα. Επιπλέον αν είστε ελεύθεροι, ένα ερωτικό πάθος θα αναπτυχθεί αυτές τις μέρες, ενώ δεν αποκλείεται να αναβιώσει και μια αγάπη από το παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Έχετε μπει για τα καλά στο κλίμα των γιορτινών ημερών που έρχονται και το ενδιαφέρον σας προσανατολίζεται περισσότερο στο σπίτι και στην οικογένεια παρά στις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας. Ωστόσο, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να παραμελήσετε τα καθήκοντά σας αν δεν θέλετε να εκτεθείτε. Με το πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο από την 1η μέχρι και τις 15 Μαΐου θα μπορέσετε να αφοσιωθείτε περισσότερο στα αγαπημένα σας πρόσωπα, να επισκεφτείτε συγγενείς που βρίσκονται μακριά ή ακόμα και να αποφασίσετε να ξεκινήσετε τις προετοιμασίες για την επισημοποίηση μιας μακροχρόνιας σχέσης.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Η ερχόμενη εβδομάδα σας βρίσκει αρκετά δραστήριους, καθώς αναζητάτε τρόπους να γεμίσετε την καθημερινότητά σας με συναντήσεις, συζητήσεις και άλλες ευχάριστες δραστηριότητες. Ωστόσο η αντίθεση του Ήλιου και του Άρη με τον Κρόνο στις 28/4 και 1/5 αντίστοιχα, συνιστούν να προσέχετε τα λόγια και τις πράξεις σας που μπορεί να παρεξηγηθούν και να προκαλέσουν ρήξεις με άτομα που αγαπάτε. Επιπλέον, θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας, ιδιαίτερα αν οδηγείτε. Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο από την Πρωτομαγιά θα σας βοηθήσει να βρείτε νέους κώδικες επικοινωνίας.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK