ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑΚριός
Νωρίς το πρωί το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής από το ζώδιό σας με την Σελήνη σας ενθαρρύνει να ξεκινήσετε με αισιοδοξία την εβδομάδα σας και να ασχοληθείτε διεκπεραιώσετε τις επαγγελματικές –και όχι μόνο- υποχρεώσεις σας. Αργά το μεσημέρι με την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω, ίσως θελήσετε να ανακοινώσετε κάποιες αποφάσεις σας.

Ταύρος
Ευχάριστες προοπτικές για τα οικονομικά σας, σάς επιφυλάσσει η καινούργια εβδομάδα που ξεκινά σήμερα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μπορέσετε να κάνετε το πρόγραμμά σας για τις γιορτινές ημέρες. Το βράδυ το εξάγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα ευνοεί την συγκέντρωση με φιλικά πρόσωπα που θα φτιάξουν τη διάθεσή σας.

Δίδυμοι
Ο κυβερνήτης σας Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με την Σελήνη νωρίς το πρωί, με αποτέλεσμα να ξεκινήσετε την ημέρα σας ευδιάθετα και καλοπροαίρετα. Οι στόχοι σας θα είναι πιο εύκολο να επιτευχθούν σήμερα, ενώ μετά το μεσημέρι αναμένεται και μια ευχάριστη έκβαση στα οικονομικά σας.

Καρκίνος
Η δική σας κυβερνήτης η Σελήνη «ανοίγει» την εβδομάδα σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Ερμή, γεγονός που εγγυάται μια θετική ατμόσφαιρα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ωστόσο επειδή θα βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι τις 15.21 καλό θα είναι να μην ξεκινήσετε νέες δραστηριότητες αλλά να ασχοληθείτε περισσότερο με εκκρεμότητες. Το βράδυ, ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας.

Λέων
Η Σελήνη από τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για να απολαύσετε και να εισπράξετε τα οφέλη από την εργασία σας. Ακόμα και μετά το μεσημέρι οι συνθήκες βελτιώνονται περισσότερο και δεν αποκλείεται να κλείσετε μια σημαντική συμφωνία που θα επηρεάσει θετικά τα οικονομικά σας.

Παρθένος
Ο κυβερνήτης σας Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με την Σελήνη νωρίς το πρωί και σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με υποθέσεις που αφορούν στα περιουσιακά σας στοιχεία. Ίσως μια αγοραπωλησία που εκκρεμεί εδώ και καιρό ολοκληρωθεί με επιτυχία. Το βράδυ, έχετε διάθεση για διασκέδαση και αναμένονται ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας.

Ζυγός
Η Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι το μεσημέρι στον τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, γεγονός που θα σας φέρει μεγάλη κινητικότητα, επαφές, συζητήσεις αλλά και νέες γνωριμίες. Μετά το μεσημέρι ωστόσο τα πράγματα ησυχάζουν και η ανάγκη σας να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε ίσως σας κρατήσει μέσα στο σπίτι όπου θα απολαύσετε μια καλή ταινία.

Σκορπιός
Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να σας «ταλαιπωρούν», αφού όσο κι αν το θέλετε, οι καταστάσεις δεν σας αφήνουν να κάνετε οικονομία ούτε στο ελάχιστο. Ωστόσο, ίσως λάβετε μια αύξηση ή ένα bonus που θα σας βοηθήσει σημαντικά. Το βράδυ, μια συζήτηση με τον σύντροφό σας θα εξελιχθεί πολύ ευχάριστα για σας.

Τοξότης
Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σας μέχρι τις 15.21 και σας ωθεί σε περισσότερες διασκεδάσεις και απολαύσεις. Αν μάλιστα έχετε ήδη πάρει την άδειά σας, είστε έτοιμοι να την απολαύσετε στο έπακρο. Το βράδυ, το εξάγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα, ίσως σας φέρει κάποιο όφελος από τα μέλη της οικογένειάς σας.

Αιγόκερως
Κάπως υποτονικά ξεκινάει για σας η μεγάλη εβδομάδα, αφού παρά τις έντονες φιλοδοξίες σας, νιώθετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε, ώστε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Ευτυχώς από το μεσημέρι η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας και η διάθεσή σας βελτιώνεται αμέσως. Το βράδυ, μάλιστα ίσως επιδιώξετε να βρεθείτε με φιλικά σας πρόσωπα.

Υδροχόος
Η νέα εβδομάδα σας βρίσκει ιδιαίτερα κοινωνικούς και πανέτοιμους να γνωρίσετε καινούργια άτομα, να δημιουργήσετε παρέες και να προετοιμάσετε το πρόγραμμά σας για τις γιορτινές ημέρες. Φροντίστε ωστόσο να μην εξαντλήσετε νωρίς τις αντοχές σας και αναγκαστείτε να αποσυρθείτε νωρίτερα από ότι θα θέλατε.

Ιχθείς
Το τρίγωνο Σελήνης – Ερμή που σχηματίζεται το πρωί, θα έχει μια θετική επιρροή στα επαγγελματικά σας αλλά και στα  οικονομικά σας, γεγονός που θα σας επιτρέψει να προβείτε σε κάποιες αγορές. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη από τον Αιγόκερω σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς και αν αποφασίσετε να βγείτε το βράδυ, ίσως νιώσετε ένα ερωτικό ενδιαφέρον.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK