ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ


Κριός
Είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε δυσκολία στο να μείνετε ισορροπημένοι συναισθηματικά σήμερα, αφού το κάθε τι μπορεί να σας δημιουργεί εκνευρισμό, από την άλλη όμως θα μπορέσετε να χειριστείτε κατάλληλα κάθε υπόθεσή σας. Είναι κι αυτό κάτι!

Ταύρος
Παρόλο που η Σελήνη σχηματίζει ως επί το πλείστον αρνητικές γωνίες, το γεγονός ότι βρίσκεται στο συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω, σας επιτρέπει να αντιμετωπίσετε κάθε κατάσταση όπως πρέπει ή ακόμα και να βγείτε κερδισμένοι από κάποιες υποθέσεις.

Δίδυμοι
Η Σελήνη παραμένει στον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από όπου συνιστά να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά και να ρυθμίσετε τυχόν χρέη και οφειλές. Δεν αποκλείεται επίσης να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας προσελκύσει ερωτικά αλλά και πνευματικά.

Καρκίνος
Οι σχέσεις με τον σύντροφό σας ή με τους συνεργάτες σας ίσως κλονιστούν σήμερα, καθώς η συμπεριφορά τους θα σας δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό. Καλό θα είναι να παραμείνετε σοβαροί αλλά να διατηρήσετε και την ψυχραιμία σας ώστε να μην ξεπεράσετε τα όρια.

Λέων
Ο ανταγωνισμός στο επαγγελματικό σας περιβάλλον μπορεί να είναι μεγάλος, όμως οι προσπάθειες πάντα ανταμείβονται, γι’ αυτό δεν πρέπει να καταθέσετε τα όπλα. Εξάλλου, υπάρχουν τέσσερις πλανήτες στο συμβατό ζώδιο του Κριού που σας υποστηρίζουν.

Παρθένος
Η εύνοια στον αισθηματικό τομέα, συνεχίζεται και σήμερα, αφού η Σελήνη παραμένει στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο στον σύντροφό σας ή ασχοληθείτε με μια δημιουργική δουλειά που μπορεί να σας φέρει οικονομικές απολαβές.Ζυγός
Το σπίτι και η οικογένεια σας απασχολούν περισσότερο σήμερα, και ίσως πρέπει να αφιερώσετε χρόνο σε δικά σας πρόσωπα που έχουν την ανάγκη σας. Αποφύγετε διενέξεις και προστριβές που μπορεί να πάρουν επικίνδυνες διαστάσεις.

Σκορπιός
Μεγάλη κινητικότητα προβλέπεται σήμερα, και είναι πιθανό οι επαφές, οι συζητήσεις αλλά και οι καινούργιες γνωριμίες να απορροφήσουν όλο το χρόνο σας και το ενδιαφέρον σας.  Προσπαθήστε να δείξετε τον καλό σας εαυτό, γιατί είναι πολύ πιθανό να εκνευριστείτε και να ξεφύγετε από τα όρια.

Τοξότης
Τα οικονομικά σας φαίνεται ότι σας απασχολούν περισσότερο από κάθε άλλη φορά, αφού επιθυμείτε πράγματα που κοστίζουν, αλλά είστε αποφασισμένοι να τα αποκτήσετε. Προσπαθήστε να μην κάνετε παράλογα έξοδα και σιγουρευτείτε ότι αγοράζετε το σωστό προϊόν στη σωστή τιμή.

Αιγόκερως
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σας, αλλά οι αρνητικές γωνίες που σχηματίζει ίσως σας δημιουργήσουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα είναι δύσκολο να χειριστείτε. Σήμερα δεν ενδείκνυται να πάρετε σοβαρές αποφάσεις αφού η καρδιά προηγείται της λογικής.

Υδροχόος
Κάποιες συζητήσεις που πρέπει να γίνουν σήμερα, είναι καλύτερα να γίνουν υπό άκρα μυστικότητα και να μην διαρρεύσουν γιατί μόνο έτσι θα ωφεληθείτε. Κάποιοι από σας θα κάνουν μια ερωτική γνωριμία που ίσως είναι παράνομη.

Ιχθείς
Οι αρνητικές γωνίες που σχηματίζει σήμερα η Σελήνη, μπορεί να επιφέρουν σημαντικές απώλειες στα οικονομικά σας και καλό θα είναι να είστε συγκρατημένοι, γιατί υπάρχουν κάποια χρέη που δεν μπορούν να περιμένουν. Μια βοήθεια από φιλικά πρόσωπα είναι πιθανή. 


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK