ΤΡΙΤΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ


Κριός
Οι θετικές όψεις της Σελήνης σχηματίζονται νωρίς το πρωί και σας φορτίζουν με δύναμη και ενέργεια ώστε να ανταποκριθείτε στις αντιξοότητες που θα συναντήσετε λίγο αργότερα. Η σύνοδος με τον Πλούτωνα και το τετράγωνο με τον Ουρανό που θα σας επηρεάζουν μέχρι τις 11.30 θα σας ωθήσει να πάρετε κάποιες αποφάσεις σχετικά με την καριέρα σας. Αμέσως μετά, η θετική επιρροή της Αφροδίτης που θα κορυφωθεί αργά το βράδυ, θα αποτελέσει μια τονωτική ένεση στα οικονομικά σας.

Ταύρος
Νωρίς το πρωί η Σελήνη σχηματίζει θετικές όψεις με τον Άρη και τον Ήλιο που βρίσκονται στο ζώδιό σας, γεγονός που σας δημιουργεί καλή διάθεση, ενώ δεν αποκλείεται να σας φέρει και ευχάριστες ειδήσεις από το εξωτερικό. Λίγο αργότερα ίσως υπάρξουν κάποιες ανατροπές στο πρόγραμμά σας, δεν θα πρέπει όμως να τις αφήσετε να επηρεάσουν την διάθεσή σας. Αντίθετα, ασχοληθείτε και περιποιηθείτε τον εαυτό σας τώρα που η Αφροδίτη υπόσχεται τέλεια αποτελέσματα.

Δίδυμοι
Η Σελήνη από τον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας δημιουργεί την διάθεση να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να αναπτύξετε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε μια ώρα νωρίτερα από τυχόν χρέη και οφειλές. Προσοχή χρειάζεται το τετράγωνο Σελήνης – Ουρανού το πρωί, που μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ρήξεις με φιλικά σας πρόσωπα, εξαιτίας οικονομικών διαφορών. Μετά το μεσημέρι θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να κάνετε τον απολογισμό σας.

Καρκίνος
Έχετε ήδη μπει στο γιορτινό κλίμα και κάνετε τα σχέδιά σας για την ημέρα του Πάσχα. Ο σύντροφός σας αλλά και τα φιλικά σας πρόσωπα φαίνεται να ανυπομονούν, αφού το τελευταίο διάστημα ο ελεύθερος χρόνος σας έχει περιοριστεί αρκετά. Καλό θα είναι βέβαια να έχετε το μυαλό σας στη δουλειά σας το πρωί, ώστε να αποφύγετε σοβαρά λάθη και ανατροπές που θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Το βράδυ αναμένεται έντονη κοινωνικότητα.

Λέων
Πολύ θετικές εξελίξεις αναμένονται στον επαγγελματικό τομέα νωρίς το πρωί, που εύκολα μπορεί να ανατραπούν λίγο αργότερα. Καλό θα είναι λοιπόν να μην ενθουσιάζεστε και εγκαταλείπετε τις προσπάθειες, ειδικά αν εκκρεμούν θέματα που χρειάζονται την προσοχή σας. Φροντίστε να διατηρείτε ισορροπία στις σχέσεις σας με τους συναδέλφους ή και τους υπαλλήλους σας ώστε να μην έχετε ξαφνικές απώλειες, καθώς επίσης και τον οργανισμό σας που εύκολα μπορεί να εξαντληθεί. Ίσως χρειαστεί να κοπιάσετε λίγο παραπάνω, το βράδυ όμως η αίσθηση της ικανοποίησης θα σας αποζημιώσει.

Παρθένος
Η Σελήνη από το συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω, σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με μια δημιουργική εργασία που θα ξεκινήσετε με χαρά. Ακόμα κι αν αντιμετωπίσετε κάποια οικονομικά προβλήματα, θα βρείτε τρόπο να συνεχίσετε τις προσπάθειες και να ωφεληθείτε. Αν δεν έχετε προγραμματίσει ακόμα τις διακοπές σας για το Πάσχα, το απόγευμα θα έχετε μια αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση.

Ζυγός
Η Σελήνη από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου μπορεί να  σας δημιουργεί ένα βάρος παράλληλα όμως σας επιτρέπει να τακτοποιήσετε κάποια θέματα που σχετίζονται με τα περιουσιακά σας στοιχεία με τον καλύτερο τρόπο. Το πρωί καλό θα είναι να προσέξετε τη σχέση σας με τον σύντροφό σας ή με κάποιους συνεργάτες σας, ώστε να αποφύγετε σοβαρές ρήξεις αυτές τις άγιες μέρες. Μετά το απόγευμα, η διάθεσή σας αισθητά βελτιωμένη, σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τον καλλωπισμό σας με πολύ θετικά αποτελέσματα.

Σκορπιός
Η  μέρα ξεκινά πολύ ευχάριστα για σας, αφού η σχέση με τον σύντροφό σας βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο και η επικοινωνία που έχετε αναπτύξει, σας ικανοποιεί απόλυτα. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να αφήσετε τις σκέψεις σας να αποσπάσουν την προσοχή σας από την δουλειά σας, καθώς είναι πολύ πιθανό να κάνετε λάθη που θα τα πληρώσετε ακριβά. Το βράδυ, αναμένονται ευχάριστες στιγμές και αν είστε ελεύθεροι, ίσως κάνετε μια σημαντική γνωριμία.

Τοξότης
Ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά σας, σάς επιφυλάσσει η σημερινή μέρα, γεγονός που θα σας δώσει την ευκαιρία να προγραμματίσετε κάποιες αγορές που θέλετε. Προσέξτε βέβαια μην παρασυρθείτε και ξοδέψετε περισσότερα από όσα σας επιτρέπει ο προϋπολογισμός σας. Μετά το απόγευμα, μπορείτε να ζήσετε ευχάριστες στιγμές με φιλικά σας πρόσωπα ή να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό που σας βοηθάει να χαλαρώσετε.

Αιγόκερως
Η Σελήνη στο ζώδιό σας όλη την ημέρα, σας γεμίζει ενέργεια και ενθουσιασμό,  που όμως μπορεί να σας «παρασύρει» σε βιαστικές ενέργειες που θα έχουν αντίθετα αποτελέσματα. Προσέξτε ιδιαίτερα τις σχέσεις σας με το οικογενειακό περιβάλλον, καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθεί ένα δυσάρεστο κλίμα. Το απόγευμα ωστόσο, φαίνεται να φτιάχνουν τα πράγματα και μια ψυχαγωγική δραστηριότητα θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Υδροχόος
Ίσως νιώσετε περισσότερο κουρασμένοι σήμερα  και θελήσετε να μείνετε στο σπίτι ώστε να ξεπεράσετε την αρνητική ενέργεια που νιώθετε να σας περιβάλλει. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον κυβερνήτη σας Ουρανό στις 8.16 μπορεί να φέρει ανατροπές στο πρόγραμμά σας, ή να προκαλέσει μια ασυνεννοησία σε κάποια σοβαρή συζήτηση. Προσοχή χρειάζονται και οι σχέσεις με τα αδέλφια ή το συγγενικό σας περιβάλλον. Το βράδυ αναμένονται ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια. 

Ιχθείς
Η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω, σας παροτρύνει να προγραμματίσετε φιλικές συγκεντρώσεις αλλά και να εργαστείτε για την επίτευξη των στόχων σας. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε το πρωί είναι τα οικονομικά σας που μπορεί να υποστούν απρόβλεπτες απώλειες. Καλό θα είναι επίσης να αποφύγετε οικονομικές δοσοληψίες με φίλους που μπορεί να επιφέρουν ακόμα και ρήξεις. Το βράδυ ωστόσο μπορείτε να λύσετε πολλά προβλήματα μέσα από ένα ουσιαστικό διάλογο.
 


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK