ΠΕΜΠΤΗ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ
Κριός
Η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου, σας δημιουργεί μια θετική διάθεση  και σας παροτρύνει να ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες. Συναντήσεις με φίλους δεν θα λείψουν, ενώ ακόμα κι αν μείνετε μόνοι σας θα βρείτε να κάνετε κάτι δημιουργικό.

Ταύρος
Με την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο, σίγουρα δεν είστε και στα καλύτερά σας, αφού νιώθετε μια αυξημένη πίεση στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ωστόσο ακόμα και στον χώρο της εργασίας σας, μπορείτε  να βρείτε άτομα που σας καταλαβαίνουν ώστε να νιώσετε μια υποστήριξη.

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνάει το πρωί στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου, και σας παροτρύνει να  διασκεδάσετε και να συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να προγραμματίσετε και τις πασχαλιάτικες διακοπές σας, ιδιαίτερα αν σκέφτεστε να ταξιδέψετε μακριά.

Καρκίνος
Η θέση της Σελήνης στον Υδροχόο από σήμερα, σας δημιουργεί μια πίεση στα οικονομικά σας που τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα. Το γεγονός ότι βρίσκεται σε κενό πορείας, δεν φαίνεται να λύνει τα προβλήματά σας,  κι αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή, αφού από αύριο όλα θα είναι καλύτερα.

Λέων
Η είσοδος της Σελήνης στον έβδομο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας ενθαρρύνει να αφήσετε κατά μέρος κάποιες υποχρεώσεις σας και να αφιερώσετε χρόνο στον σύντροφό σας. Ακόμα κι αν δεν καταφέρετε να λύσετε τα προβλήματά σας, σίγουρα θα έχετε κάνει το πρώτο βήμα.

Παρθένος
Η εργασία σας, φαίνεται να σας απασχολεί περισσότερο σήμερα, καθώς οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται και υπάρχουν αγγαρείες που πέφτουν πάνω σε σας. Μην διαμαρτύρεστε, γιατί προτού το καταλάβετε θα ξεμπερδέψετε μια και καλή με τις εκκρεμότητές σας. 


Ζυγός
Η Σελήνη περνά στον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, από όπου σας δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα με τον σύντροφο ή τα παιδιά σας. Ένα δημιουργικό χόμπι θα βρει διέξοδο, ενώ αν είστε ελεύθεροι, αναμένεται μια όμορφη γνωριμία. 

Σκορπιός
Η Σελήνη από τον Υδροχόο είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένειά σας. Κάποιες δουλειές που περιμένουν, θα ολοκληρωθούν πιο εύκολα τώρα, και το αποτέλεσμα θα σας καλύψει απόλυτα.

Τοξότης
Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να επικοινωνήσετε με φιλικά ή συγγενικά σας πρόσωπα, να συζητήσετε σοβαρά θέματα ή και να προγραμματίσετε ένα σύντομο ταξίδι.  Τυχόν νέες γνωριμίες που θα κάνετε μπορεί να μην έχουν διάρκεια, θα σας προσφέρουν όμως κάτι ξεχωριστό.

Αιγόκερως
Η Σελήνη περνάει σήμερα στον τομέα των οικονομικών σας και σας δημιουργεί μια έντονη ανασφάλεια. Ίσως λοιπόν θα πρέπει να κάνετε ένα πλάνο, προκειμένου να μειώσετε τα έξοδά σας, και να ανταποκρίνεστε πιο εύκολα στις υποχρεώσεις σας.

Υδροχόος
Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σας από σήμερα, ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας καθώς αυξάνει την δημοτικότητά σας. Έτσι, μπορείτε να διασκεδάσετε με φιλικά πρόσωπα, ή να αφιερώσετε χρόνο στον σύντροφό σας ώστε να έρθετε πιο κοντά.

Ιχθείς
Με την Σελήνη στον πιο σκοτεινό τομέα του ηλιακού σας ωροσκοπίου, θα πρέπει να «αποσυρθείτε» από την ενεργό δράση και να ασχοληθείτε με ήσυχες δραστηριότητες που δεν απαιτούν έντονες προσπάθειες. Αυτό είναι κάτι που θα σας χαλαρώσει και θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το άγχος των τελευταίων ημερών.Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK