ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑΚριός
Οι θετικές όψεις που σχηματίζει σήμερα η Σελήνη σας βοηθούν να πετύχετε τους στόχους σας, να συζητήσετε με φίλους και γνωστούς καθώς επίσης και να σχεδιάσετε ένα ταξίδι ή μια σύντομη απόδραση με αυτούς που αγαπάτε.

Ταύρος
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας βγαίνουν με σχετική ευκολία σήμερα και μάλιστα νιώθετε την αποδοχή και τον ενθουσιασμό των ανωτέρων σας. Μια οικονομική επιβράβευση, είναι απλά το φυσικό αποτέλεσμα των προσπαθειών σας.

Δίδυμοι
Η σκέψη σας γυρίζει σε μακρινά μέρη και η ιδέα και μόνο ενός ταξιδιού αρχίζει να σας δελεάζει από τώρα. Κάντε το πρόγραμμά σας και βρείτε μια καλή παρέα ώστε να περάσετε ακόμα καλύτερα.

Καρκίνος
Τα οικονομικά σας αρχίζουν να «στρώνουν» από σήμερα, γεγονός που σας δίνει μεγάλη χαρά. Έτσι, μπορείτε να τακτοποιήσετε κάποιες υποχρεώσεις προς τρίτους που σας έχουν γίνει βάρος το τελευταίο διάστημα.

Λέων
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον τομέα των σχέσεών σας, κι έτσι περνάτε την καλύτερή σας φάση μαζί με τον σύντροφό σας. Μια ξαφνική απόδραση μάλιστα, θα κάνει καλό και στους δυο σας.

Παρθένος
Σήμερα μπορείτε να εργαστείτε με μεγαλύτερη όρεξη και να καλύψετε κενά των περασμένων ημερών. Επιπλέον θα μπορέσετε να εισπράξετε κάποια χρήματα που σας οφείλουν, και που θα φτιάξουν τη μέρα σας.


Ζυγός
Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με δημιουργικές εργασίες που όχι μόνο σας γεμίζουν χαρά, αλλά μπορούν και να σας φέρουν χρήματα. Ευχάριστες στιγμές και με τον αγαπημένο σας.

Σκορπιός
Η Σελήνη από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας καλεί να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και σήμερα. Αν θέλετε μάλιστα να κάνετε κάποιες αλλαγές που απαιτούν χρόνο, σήμερα θα μπορέσετε να τις ολοκληρώσετε.

Τοξότης
Η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς, γεγονός που σας βοηθάει να αποκαταστήσετε τις επαφές σας με άτομα που έχετε χάσει λόγω των αυξημένων υποχρεώσεών σας.

Αιγόκερως
Οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Σελήνη από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού  σας ωροσκοπίου, προμηνύουν τα καλύτερα για τα οικονομικά σας. Ίσως καταφέρετε μάλιστα μετά από αρκετό καιρό να εξασφαλίσετε εισοδήματα από κάποιο ακίνητο.

Υδροχόος
Η Σελήνη από το δικό σας ζώδιο σχηματίζει θετικές γωνίες σήμερα, και σας επιτρέπει να κάνετε σοβαρές συζητήσεις από τις οποίες θα βγάλετε κάτι καλό. Δεν αποκλείεται να κλείσετε μια σημαντική συμφωνία ή να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον άτομο.

Ιχθείς
Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με κερδοφόρες δραστηριότητες που θα πρέπει να γίνουν με ηρεμία και μακριά από τα «φώτα της δημοσιότητας». Όσο πιο «μυστική» είναι η οποιαδήποτε συναλλαγή τόσο πιο πολλά οφέλη θα έχετε.

1 comment

1 σχόλιο:

  1. Βαρος δε λες τίποτα! Έχω βαρεθεί τη ζωή μου μ' αυτά τα οικονομικά... Και ποιός δεν έχει θα μου πεις!
    Ελπίζω οι προβλέψεις να είναι το ίδιο καλές και για το Σαββατοκύριακο που με ενδιαφέρει ιδιαιτέρως!
    Πολλά φιλιά! Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK