Προβλέψεις για την εβδομάδα από 6-12 Απριλίου 2013 
(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!
Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ-ΝΕΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑΤΑ.
Η συνάντηση των δυο εραστών του ζωδιακού της Αφροδίτης και του Άρη που πραγματοποιείται στις 7 Απριλίου, θα σημάνει την αφετηρία πολλών καινούργιων σχέσεων καθώς λαμβάνει χώρα στο πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, τον Κριό. Έτσι αυτή η εβδομάδα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερα ερωτική, με το πάθος να κυριαρχεί και να καθοδηγεί τα συναισθήματά μας. Επόμενη σημαντική συνάντηση είναι αυτή του Ήλιου και της Σελήνης που για μια ακόμα φορά ενώνονται για να σχηματίσουν το καινούργιο φεγγάρι. Αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης –που κι αυτή διαμορφώνεται στο ζώδιο του Κριού- θα είναι η παρότρυνση για πρωτοβουλίες και ενέργειες που θα συμβάλλουν στην προσωπική ανεξαρτησία. Ο αγώνας για την κατάκτηση νέων στόχων θα είναι περισσότερο εμφανής το επόμενο δεκαπενθήμερο, ενώ τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι), θα αποτελέσουν τους πρωτοπόρους μιας νέας πραγματικότητας.
ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 10 Απριλίου σηματοδοτεί το ξεκίνημα ενός ετήσιου κύκλου ευκαιριών, για αλλαγές και επεκτάσεις σε μια μεγάλη «γκάμα» δεδομένων. Από τη στιγμή που βρίσκεστε μπροστά σε ένα νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά τα επαγγελματικά σας, είτε «αγγίζει» αισθηματικές «χορδές», θα χρειαστεί να είστε δυναμικοί κι αποφασιστικοί. Με τη σύνοδο Αφροδίτης-Άρη θα έχετε ευκαιρίες για να ενισχύσετε τα οικονομικά αλλά και τα αισθηματικά σας μέσα από πολύ σημαντικές ρηξικέλευθες καινοτομίες και διαφοροποιήσεις. Ανακηρύσσεστε σε ζώδιο της εβδομάδας, όσο αφορά τις επιδόσεις σας στο στίβο του έρωτα! 

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Με τη Νέα Σελήνη στις 10 του μήνα στη «σκιά» του ωροσκοπίου σας θα χρειαστεί να προσφέρετε στον εαυτό σας περισσότερες ώρες ξεκούρασης και αναψυχής, ίσως ακόμα και ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε παραστάσεις. Οι κοντινές μετακινήσεις θα σας προσφέρουν την ενέργεια που έχετε ανάγκη. Ακόμα και η συχνότερη επαφή με τη φύση, οι βόλτες στην εξοχή, θα σας «ανεβάσουν» τη διάθεση και θα σας φτιάξουν το κέφι. Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη, σηματοδοτεί ένα διάστημα γεμάτο υποσχέσεις για νέες, συναρπαστικές σχέσεις, για έρωτες, για επωφελείς συνεργασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Στις εξελίξεις μιας αρκετά «περίεργης» περιόδου θα έχετε πολύτιμη αρωγή από τη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 10 Απριλίου σε αρμονία με τον αστερισμό σας. Έτσι, φιλικές επαφές και γνωριμίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο, ακόμα και αν επιφυλάσσουν κάποιες ανατροπές που θα αποδειχθούν τελικά συμφέρουσες για την επαγγελματική πορεία σας αλλά και για τα οικονομικά σας. Μέσα στον φιλικό κύκλο αναμένονται νέες «αφίξεις» με ερωτικές προεκτάσεις! Η παρουσία της ερωτικής Αφροδίτης στο συγκεκριμένο τομέα του ζωδιακού σας βοηθά να ανακαλύψετε το νέο θύμα της γοητείας σας μέσα από παρέες και κοινωνικές επαφές. 

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η Νέα Σελήνη και η πολλαπλή σύνοδος των πλανητών στον δέκατο ηλιακό οίκο σας, θα σας ωθήσουν να ανοίξετε ένα νέο, πολλά υποσχόμενο κεφάλαιο στον τομέα της εργασίας σας. Η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε με ευκολία στην ανάληψη περαιτέρω ευθυνών που μάλλον φέρνει στην καθημερινότητα ο Άρης σε δυσαρμονία με το ζώδιό σας. Ακόμα κι αν ανήκετε στη κατηγορία των «κουρασμένων» Καρκίνων, σύντομα θα ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και θα τραβήξετε ξανά προς τη... δόξα. Να θυμάστε ότι αυτή την περίοδο η «καλλιέργεια» θετικών σκέψεων αποδίδει τα μέγιστα.  

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Με τη Νέα Σελήνη και την ταυτόχρονη παρουσία της Αφροδίτης στον τομέα της δημιουργίας και της χαράς, σίγουρα ζείτε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιόδους για την προσωπική ζωή σας και τις σημαντικές σχέσεις σας. Ακόμη και αν κάποιες από αυτές δοκιμάστηκαν πρόσφατα, ο πλανήτης της αγάπης θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις γέφυρες της επικοινωνίας. Οι δεσμευμένοι θα ζήσετε όμορφες στιγμές και οι αδέσμευτοι ευχάριστες εκπλήξεις μέσα από νέες γνωριμίες. Η ψυχολογική σας κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη από το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ωστόσο θα πρέπει να μάθετε να ελέγχετε τις παρορμήσεις σας. 

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Ο δικός σας Ερμής στον έβδομο ηλιακό σας «οίκο» «μιλάει» για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Πολλοί από εσάς θα γνωρίσετε ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο ή θα πραγματοποιήσετε ένα όνειρο ζωής: το γάμο σας. Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας «αφυπνίζονται» κάτω από το φώς της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται στο χώρο της ασφάλειας. Με την παρουσία της Αφροδίτης στο συγκεκριμένο τομέα του ζωδιακού, θα υπάρξει σημαντική βελτίωση στις σχέσεις και το χρήμα. Το γεγονός αυτό όμως δεν θα πρέπει να σας παρασύρει σε χρηματικές και ερωτικές «σπατάλες».

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Ο τομέας των σχέσεων είναι το δυνατό χαρτί αυτής της εβδομάδας, χάρη στη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 10 του μήνα. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα επιδιώξετε μια μεγαλύτερη αρμονία στη σχέση με τον σύντροφό σας και θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Αν είστε ελεύθεροι ένα ξαφνικό φλερτ που θα φανεί αρχικά εφήμερο, σύντομα θα εξελιχθεί σε μια σχέση με σοβαρές προοπτικές. Ευχάριστες εξελίξεις θα υπάρξουν και στον επαγγελματικό τομέα, όπου μια εργασία σας θα αναγνωριστεί, ενώ αν είστε άνεργοι, μια νέα πρόταση συνεργασίας θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 10 του μήνα, σας δίνει την ευκαιρία να ανακτήσετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στις δυνατότητές σας και να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο τις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα προκύψουν το επόμενο δεκαπενθήμερο. Αν μάλιστα είστε άνεργοι ή αναζητάτε μια καλύτερη εργασία, τα προσόντα σας θα σας φέρουν μια εργασία με πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης. Καλό θα είναι να ενδιαφερθείτε και για τη φυσική σας κατάσταση ιδίως αν νιώθετε έλλειψη ενέργειας ή αδυναμία. Σ’ αυτή την περίπτωση μια υγιεινή διατροφή, θα σας βοηθήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Μια εξαιρετικά δημιουργική εβδομάδα ξεκινά για σας, καθώς η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στις 10 του μήνα στον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα πάρετε νέες πρωτοβουλίες που στόχο θα έχουν να βελτιώσουν την ζωή σας σε πολλά επίπεδα. Στον αισθηματικό τομέα θα νιώσετε την απόλυτη ολοκλήρωση, ενώ και στα επαγγελματικά σας θα βρείτε τρόπο να εκφράσετε καλύτερα τα ταλέντα σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ανωτέρων σας. Όσοι επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα παιδί ή να ανοίξετε μια ατομική επιχείρηση, έχετε την τύχη στο πλευρό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η μηνιαία συνάντηση του Ήλιου και της Σελήνης που πραγματοποιείται στις 10 του μήνα, σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Αν θέλετε να πουλήσετε ή να αγοράσετε ένα ακίνητο, ή να μετακομίσετε σε μια άλλη περιοχή,  οι πιθανότητες επιτυχίες είναι αυξημένες το ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Μια αναδιοργάνωση της οικογενειακής ζωής ίσως είναι απαραίτητη, ώστε και τα μέλη της οικογένειάς σας να ικανοποιηθούν αλλά και εσείς να απολαύσετε μια αίσθηση ανανέωσης. Δεν αποκλείεται επίσης η γέννηση ενός παιδιού να αλλάξει τη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Ενδιαφέρουσα αναμένεται η ερχόμενη εβδομάδα, αφού η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 10 του μήνα, υπόσχεται έντονη πνευματική δραστηριότητα, αυξημένες μετακινήσεις και ευχάριστες επαφές. Αν ασχολείστε με πωλήσεις, εμπόριο ή μάρκετινγκ, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχετε σημαντικές επιτυχίες. Αξιόλογες ευκαιρίες θα προκύψουν μέσα από το συγγενικό περιβάλλον ή τα αδέλφια σας που μπορούν να διευρύνουν τις προοπτικές σας και να σας ανοίξουν νέους δρόμους. Τέλος, οι γνωριμίες που θα κάνετε το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα αποδειχθούν χρήσιμες για το μέλλον σας, ενώ αν είστε ελεύθεροι θα συναντήσετε το ταίρι σας.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Μια νέα περίοδος ξεκινάει για τα οικονομικά σας από τις 10 του μήνα, με την διαμόρφωση της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Κριού. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα πρέπει να έχετε το νου σας, καθώς θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες για να αποκτήσετε νέες πηγές εσόδων ή να αυξήσετε  με κάποιο τρόπο τα εισοδήματά σας. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να διαπραγματευτείτε εκ νέου τη σύμβασή σας ή να ζητήσετε μια προαγωγή, αφού ο  Άρης και η Αφροδίτη σας προικίζουν με έντονη αποφασιστικότητα και πειθώ που σας βοηθούν να αποκτήσετε μεγαλύτερη ανεξαρτησία.
2 comments

2 σχόλια:

 1. Αχ! Τι ωραία νέα τώρα τελευταία!! Άντε, μακάρι όλα θετικά να είναι!! χιχι!
  Καλή εβδομάδα Ρένα!!
  Φιλιά!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οι προβλέψεις απ΄ό,τι διαβάζω είναι ευοίωνες και πολύ χαίρομαι! Συμβαίνουν πολλά και ξεσηκωτικά τις τελευταίες μέρες. Όμως στο βάθος του μυαλού κρατάω τον απόλυτο ρεαλισμό μη φάμε και τα μούτρα μας, δε λέει!
  Καλή εβδομάδα και πολλά πολλά φιλιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK