Ήλιος εξάγωνο με Ποσειδώνα
Στις 20 Απριλίου ο Ήλιος πέρασε στο ζώδιο του Ταύρου, στο οποίο θα παραμείνει για έναν μήνα και θα φέρει περισσότερη σταθερότητα στη ζωή όλων μας. Το ζώδιο του Ταύρου που συνδέεται κυρίως με τα οικονομικά θα στρέψει το ενδιαφέρον μας σ’ αυτό τον τομέα και όλοι θα προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπους να δημιουργήσουμε μια σταθερή οικονομική βάση. Από τη θέση αυτή ο Ήλιος θα αρκετές θετικές γωνίες που βοηθούν σ’ αυτό. Μια από αυτές σχηματίζεται στις 25/4 και πρόκειται για το εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα. Ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων – το οποίο κυβερνά – μπορεί να φέρει λαμπρές ιδέες, εμπνεύσεις αλλά και διαίσθηση που θα μας βοηθήσουν να βγούμε από πολλά αδιέξοδα. Αυτή η όψη θα έχει μια θετική επιρροή σε όλα τα ζώδια, ωστόσο τα ζώδια της γης και του νερού (Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς) σίγουρα θα ωφεληθούν λίγο περισσότερο.


Κριός
Φίλε Κριέ, στις 20 Απριλίου ο Ήλιος πέρασε στον τομέα των οικονομικών σου στον οποίο και θα παραμείνει για έναν ολόκληρο μήνα. Αυτή η διέλευση θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπους να κερδίσεις περισσότερα χρήματα και να βάλεις επιτέλους μια τάξη στα οικονομικά σου. Στις 25 του μήνα, το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα, θα αποτελέσει άλλη μια θετική επιρροή, αφού πρόκειται να σου ανοίξει νέες επαγγελματικές προοπτικές, στις οποίες θα μπορέσεις να αναδείξεις τα προσόντα σου και τις ικανότητές σου. Αν μάλιστα έχεις ένα καλλιτεχνικό ταλέντο ή ένα χόμπι που μπορείς να το εκμεταλλευτείς επαγγελματικά ή σκέφτεσαι να δημιουργήσεις μια ανεξάρτητη εργασία, αυτή  ίσως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή. Μεγάλη εύνοια θα υπάρξει και στην αισθηματική σου ζωή.Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σίγουρα αυτή η εποχή είναι δική σου αφού η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου, σου δίνει την ευκαιρία να λάμψεις και να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και με ότι σε ευχαριστεί. Στις 25 του μήνα μάλιστα, ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και σε παροτρύνει να πάρεις πρωτοβουλίες και να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Οι αλλαγές στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ένας γάμος, ένα παιδί αλλά και ένας νέος φιλικός κύκλος, ο οποίος θα ταιριάζει απόλυτα στα γούστα σου, είναι μόνο μερικές από τις προοπτικές που έρχονται στο δρόμο σου. Τώρα μπορείς πραγματικά να πραγματοποιήσεις όλα σου τα όνειρα και να κατακτήσεις όλους τους στόχους σου.

Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, η είσοδος του Ήλιου στον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 20 του μήνα, δείχνει ότι βρίσκεσαι σε μια περίοδο ξεκούρασης και χαλάρωσης, πρόκειται όμως για μια εθελοντική «απόσυρση» που σε βοηθάει να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και να χαράξεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Στις 25/4 το εξάγωνο που θα διαμορφώσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα, θα σου δώσει την ευκαιρία να σκεφτείς το επαγγελματικό σου μέλλον και ίσως μάλιστα θεωρήσεις ότι ήρθε πια η ώρα να κάνεις τις αλλαγές που έχεις εδώ και καιρό στο μυαλό σου. Ένα όνειρο ζωής μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο αν είσαι αποφασισμένος να το κυνηγήσεις και τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να συλλέξεις πληροφορίες, να έρθεις σε επαφή με άτομα που θα σε καθοδηγήσουν και να προετοιμάσεις το έδαφος για την επιτυχία σου.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, το πέρασμα του Ήλιου στον Ταύρο από τις 20 του μήνα, εγκαινίασε μια εποχή κατά την οποία το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί στους στόχους σου, τις φιλοδοξίες σου και φυσικά την βελτίωση των οικονομικών σου. Στις 25/4 ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και σε βοηθά να κάνεις σημαντικές επαφές μέσα από τις οποίες θα κλείσεις νέες συμφωνίες ή επαγγελματικά συμβόλαια που θα συμβάλλουν θετικά στην πρόοδό σου και θα σου φέρουν μακροπρόθεσμα έσοδα. Πολλοί Καρκίνοι, θα συνεργαστούν με εταιρίες του εξωτερικού, ή θα κάνουν ένα ταξίδι με επαγγελματικές προεκτάσεις. Εύνοια υπάρχει και στην αισθηματική σου ζωή και ίσως ένας γάμος αλλάξει εντελώς τη ζωή σου.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η καριέρα σου φαίνεται ότι αποτελεί την μοναδική προτεραιότητά σου αυτό το διάστημα, καθώς – είτε το επιδιώξεις είτε όχι – το εξάγωνο που σχηματίζει ο δικός σου κυβερνήτης ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα στις 25/4 θα σου ανοίξει τον δρόμο για την επιτυχία. Φαίνεται όμως ότι κι εσύ ο ίδιος είσαι πλέον αποφασισμένος να διεκδικήσεις ότι δικαιούσαι χωρίς άλλες αναβολές. Όσοι Λέοντες είστε άνεργοι ή αναζητάτε μια καλύτερη εργασία, αυτές τις ημέρες θα βρείτε μια δουλειά που θα αναδείξει τα προσόντα σας. Επιπλέον θα μπορέσεις να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, να αποπληρώσεις κάποια χρέη, ή ακόμα και να κάνεις μια σημαντική επένδυση που θα σου αποφέρει μεγάλα κέρδη.

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, στις 20 Απριλίου ο Ήλιος πέρασε στο συμβατό γήινο ζώδιο του Ταύρου από το οποίο θα σου προσφέρει την εύνοιά του για έναν ολόκληρο μήνα. Στις 25 του μήνα, σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και παρόλο που η νέα θέση του Ποσειδώνα μπορεί να σου δημιουργήσει αρκετές αυταπάτες στην προσωπική σου ζωή, η συγκεκριμένη όψη θα σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα τις προθέσεις των ατόμων που συναναστρέφεσαι, ώστε να κάνεις τα επόμενα βήματά σου. Αν υπάρχουν άτομα που σε πλήγωσαν, ίσως τώρα καταλάβεις ότι οι ενέργειές τους δεν έγιναν από κακή πρόθεση αλλά από λάθος και αν τους δώσεις άλλη μια ευκαιρία όλα θα διορθωθούν. Θέματα σπουδών αλλά και ταξίδια ευνοούνται επίσης αυτό το διάστημα.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα στις 25/4 δημιουργεί τον σχηματισμό του  «yod» με το ζώδιό σου. Αυτός ο σχηματισμός ονομάζεται και «δάκτυλος του θεού» ή «δάκτυλος της μοίρας» και φυσικά πρόκειται για έναν σχηματισμό που μπορεί να σου φέρει μεγάλα οφέλη, αρκεί φυσικά να δραστηριοποιηθείς. Ο τομέας στον οποίο απαιτείται  να αναλάβεις δράση είναι αυτός της εργασίας σου και τώρα έχεις μια μοναδική ευκαιρία να «διορθώσεις» ότι δεν σου αρέσει, ή να επιδιώξεις να κατακτήσεις αυτό που επιθυμείς. Η βοήθεια των φίλων αλλά και των ανωτέρων σου θα αποδειχθεί καθοριστική, αρκεί φυσικά να μην την αγνοήσεις. Ευχάριστες εξελίξεις θα υπάρξουν και στην προσωπική σου ζωή όπου αν είσαι ελεύθερος θα συναντήσεις έναν καινούργιο έρωτα, ενώ μπορείς και να αποκαταστήσεις μια σχέση από το παρελθόν.Σκορπιός


Αγαπητέ Σκορπιέ, το εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 25 του μήνα, είναι ιδιαίτερα θετικό για σένα, αφού πρόκειται να καλύψει πλήρως τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Αν έχεις ήδη μια σταθερή σχέση, ίσως είναι καιρός να αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο να προκύψει μια απρόβλεπτη εγκυμοσύνη που θα σε οδηγήσει σ’ αυτή την απόφαση. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα αποδειχθεί ό,τι καλύτερο για σένα και η διάρκειά της στον χρόνο είναι σχεδόν εξασφαλισμένη. Ωστόσο, αυτή η όψη θα επηρεάσει θετικά και όσους Σκορπιούς είναι ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες, οι οποίοι θα δουν τις πωλήσεις τους να ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, η είσοδος του Ήλιου στον τομέα της εργασίας σου από τις 20 Απριλίου, εγκαινίασε μια περίοδο κατά την οποία το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα επαγγελματικά σου καθήκοντα. Παρά το γεγονός ότι μπορεί οι υποχρεώσεις σου να είναι αυξημένες, το εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα στις 25 του μήνα, σου χαρίζει μια πλεονάζουσα ενέργεια που σε βοηθάει να ανταποκριθείς με τον καλύτερο τρόπο. Ίσως μάλιστα βρεις τον χρόνο να ασχοληθείς και με κάποιο αγαπημένο σου άθλημα που θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο την φυσική σου κατάσταση. Επιπλέον, η ενασχόληση με το σπίτι και το οικιακό σου περιβάλλον γίνεται αβίαστα αυτό το διάστημα, και η καλή κατάσταση των οικονομικών σου θα σου επιτρέψει να αναδιαμορφώσεις έναν χώρο. Εύνοια υπάρχει και στα ταξίδια.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, το εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 25 Απριλίου, θα σε απαλλάξει από πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζεις εδώ και καιρό. Ένας νέος έρωτας, η απόκτηση ενός παιδιού, ή ένα ταλέντο σου που πρόκειται να αναγνωριστεί, θα φέρουν έναν άνεμο ανανέωσης στη ζωή σου. Αν διατηρείς μια μακροχρόνια σχέση, ίσως η πρόταση γάμου που περιμένεις εδώ και καιρό, έρθει αυτό το διάστημα.  Όσοι Αιγόκεροι έχουν μια ανεξάρτητη εργασία, θα μπορέσουν αυτό το διάστημα να αξιοποιήσουν κάποιες ιδέες και να αυξήσουν τα εισοδήματά τους. Επίσης τυχόν επενδύσεις αυτό το διάστημα θα αποδειχθούν εξαιρετικά κερδοφόρες.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, το εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα στις 25 Απριλίου, θα έχει μια θετική επίδραση στα οικονομικά σου και κατ’ επέκταση στις αποφάσεις σου που αφορούν κάποιες αλλαγές που σκέφτεσαι να κάνεις στο οικιακό σου περιβάλλον. Πολλοί Υδροχόοι θα θελήσουν να μετακομίσουν σε ένα άλλο σπίτι ή και σε άλλη πόλη, ενώ κάποιοι άλλοι, θα ασχοληθούν με ανακαινίσεις μέσα στο υπάρχον σπίτι. Λόγω του ότι ο Ήλιος κυβερνά τον τομέα του γάμου σου, ίσως αποφασίσεις να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια που θα σημάνει την αρχή μιας νέας ζωής. Τέλος, μια πρόταση συνεργασίας θα έχει θετικές προεκτάσεις στην επαγγελματική σου πορεία.Ιχθείς


Φίλε Ιχθύ, ο δικός σου κυβερνήτης ο Ποσειδώνας σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο στις 25 Απριλίου και σου δίνει την ευκαιρία να ανοίξεις νέους δίαυλους επικοινωνίας στην καθημερινότητά σου. Μέσα από τις πολλές επαφές που θα κάνεις αυτό το διάστημα, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν καινούργιες επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί να απορροφήσουν μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου σου, θα σου φέρουν όμως και νέα έσοδα. Επιπλέον, οι σχέσεις σου με τα συγγενικά σου πρόσωπα θα βελτιωθούν, ενώ κάποιες νέες γνωριμίες θα έχουν θετική επιρροή στη ζωή σου. Όσοι Ιχθείς ασχολούνται με εργασίες που σχετίζονται με γράψιμο, εκδόσεις, πωλήσεις – ακόμα και μέσω διαδικτύου – θα έχουν περισσότερα οφέλη αυτή την περίοδο.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK