ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑΚριός
 Το τετράγωνο Σελήνης – Δία, που επικρατεί στον αστρολογικό χάρτη σήμερα, είναι κατάλληλο για να κάνετε εκ βαθέων συζητήσεις που θα σας απελευθερώσουν από δυσάρεστα συναισθήματα. Καλό θα ήταν φυσικά να «εξομολογηθείτε» τις σκέψεις σας μόνο σε πολύ οικεία σας πρόσωπα.

Ταύρος
Οι φιλικές συναναστροφές δίνουν και παίρνουν σήμερα, γεγονός που σας κάνει να νιώθετε πολύ όμορφα. Ο Δίας ωστόσο από τον τομέα των οικονομικών σας, είναι πιθανό να σας ωθήσει να ξοδέψετε υπερβολικά ποσά για την διασκέδασή σας, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν συνιστάται.

Δίδυμοι
Μπορείτε να απολαύσετε για λίγες μέρες ακόμα την εύνοια που σας παρέχει ο Δίας από το ζώδιό σας, αρκεί φυσικά να μην καταφύγετε σε υπερβολές για τις οποίες θα μετανιώσετε. Αν μάλιστα σκέφτεστε να εγκαταλείψετε μια δουλειά που αποτελεί την κύρια πηγή των εσόδων σας, θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε.

Καρκίνος
Η δική σας Σελήνη σχηματίζει σήμερα μια δυσαρμονική γωνία με τον Δία, γεγονός που θα σας παροτρύνει να χαλαρώσετε λίγο από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και να εκμεταλλευτείτε την ημέρα με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση, δεν θα πρέπει να το παρακάνετε γιατί ο οργανισμός σας ίσως είναι λίγο εξασθενημένος.

Λέων
Η δυσαρμονική γωνία που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία, μπορεί να βάλει σε κίνδυνο κάποιες φιλικές σχέσεις σας, ειδικά αν εμπλέκονται και οικονομικές συναλλαγές. Προτού κάνετε κάτι για το οποίο θα μετανιώσετε, καλό θα είναι να το σκεφτείτε άλλη μια φορά.

Παρθένος
Θα χρειαστεί να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας και να σταθμίσετε τα υπέρ και τα κατά προτού πάρετε μια σοβαρή απόφαση. Η κοινωνική σας ζωή, τα επαγγελματικά σας αλλά και οι σχέσεις σας, φαίνεται ότι δεν μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά, γεγονός που απαιτεί να προβείτε σε κάποιες αλλαγές.

Ζυγός
Η διπλωματία και το χιούμορ μπορεί να σας γλιτώσει από πολλά προβλήματα σήμερα. Αν χρειαστεί να δουλέψετε προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας και αποφύγετε ρήξεις με τους συναδέλφους σας. Προσοχή επίσης και στις μετακινήσεις σας.

Σκορπιός
Η Σελήνη από τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας παροτρύνει σε διασκεδάσεις και περιπέτειες τις οποίες θα απολαύσετε πραγματικά. Ωστόσο, το τετράγωνο του Δία, συνιστά να είστε μετρημένοι στις εκδηλώσεις και τις αντιδράσεις σας ώστε να αποφύγετε δυσάρεστα απρόοπτα.

Τοξότης
Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον κυβερνήτη σας Δία, συνιστά να δώσετε προσοχή στο οικογενειακό σας περιβάλλον και να συμπαρασταθείτε σε τυχόν προβλήματα. Όσον αφορά στις σχέσεις σας ίσως νιώσετε μια ανασφάλεια, ακόμα και χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Αιγόκερως
Ευχάριστα θα κυλήσει η σημερινή μέρα γεμάτη με επαφές και συζητήσεις. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην καταπιαστείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, και να μην «μοιράσετε» υποσχέσεις τις οποίες πιθανότατα δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε.

Υδροχόος
Εκείνο που θα πρέπει να θυμάστε σήμερα είναι ότι η ευτυχία δεν αγοράζεται με το χρήματα. Μην προσπαθήσετε λοιπόν να φέρετε κοντά σας άτομα επιδεικνύοντας την γενναιοδωρία σας και κάνοντας σπατάλες για τις οποίες σύντομα θα μετανιώσετε.

Ιχθείς
Η Σελήνη από το δικό σας ζώδιο σχηματίζει σήμερα τετράγωνο με τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη Δία και συνιστά να αποφύγετε υπερβολές, λόγια και πράξεις που μπορεί να έχουν αρνητική επιρροή στους γύρω σας και ιδιαίτερα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK