ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ 11-12 ΜΑΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ
Κριός
Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους επανέρχεστε δυναμικά στο προσκήνιο και αρχίζετε να δραστηριοποιείστε κοινωνικά. Ενόψει του Σαββατοκύριακου μάλιστα, θα θελήσετε να δείτε φίλους και γνωστούς ή και να κανονίσετε μια σύντομη απόδραση μακριά από το άγχος της καθημερινότητας. Όσοι θελήσετε να εκμεταλλευτείτε αυτό το διήμερο για επαγγελματικές συζητήσεις, θα έχετε θετικές εξελίξεις.

Ταύρος
Η Σελήνη θα βρίσκεται όλο το Σαββατοκύριακο στον τομέα των οικονομικών σας από όπου θα σχηματίζει ως επί το πλείστον θετικές όψεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε επιτέλους να κανονίσετε τις δουλειές σας και τα ψώνια σας χωρίς άγχος και τσιγκουνιές, αλλά και να νιώσετε την συναισθηματική ασφάλεια που σας έχει λείψει το τελευταίο διάστημα.

Δίδυμοι
Με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, όλο το Σαββατοκύριακο, σίγουρα θα έχετε πολλά να κάνετε. Πέρα από τις προγραμματισμένες δραστηριότητές σας όμως, το Σαββατόβραδο ίσως δεχτείτε μια ευχάριστη έκπληξη από ένα φιλικό σας πρόσωπο. Επιπλέον, τα οικονομικά σας θα σας επιτρέψουν να ξοδέψετε κάποια χρήματα για τον εαυτό σας, χωρίς άγχος.

Καρκίνος
Η Σελήνη θα βρίσκεται όλο το Σαββατοκύριακο στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, γεγονός που συνιστά να αφήσετε τις «κραιπάλες» και να φροντίσετε να ξεκουράσετε τον οργανισμό σας. Δραστηριότητες με φιλικά σας πρόσωπα που σας χαλαρώνουν, θα αποδειχθούν ευεργετικές για την ψυχολογία σας.

Λέων
Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να συσφίξετε τις φιλικές σας σχέσεις και να ακούσετε θετικά σχόλια για κάποιες επιλογές σας. Αν σας δοθεί η ευκαιρία για μια σύντομη απόδραση ακόμα και χωρίς πρόγραμμα, μην την χάσετε αφού είναι σίγουρο ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι. Αν είστε ελεύθεροι ίσως κάνετε μια συναρπαστική γνωριμία.

Παρθένος
Το Σαββατοκύριακο προσφέρεται για ξεκούραση και χαλάρωση, η Σελήνη στο μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου όμως, συνιστά να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί μπορεί να προκύψουν σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες από εκεί που δεν το περιμένετε. Ακόμα όμως κι αν δεν συμβεί αυτό, θα έχετε την ευκαιρία να λάμψετε και να ξεχωρίσετε όπου κι αν βρεθείτε.

Ζυγός
Επαφές με άτομα που σχετίζονται με το εξωτερικό, θα σας προσφέρουν μεγάλη χαρά αυτό το Σαββατοκύριακο. Αν είστε ελεύθεροι, αποδεχτείτε προσκλήσεις που θα γίνουν αφορμή να κάνετε σημαντικές γνωριμίες. Αν έχετε ήδη μια σχέση, τώρα θα βρεθείτε πιο κοντά και δεν αποκλείεται να δεχτείτε από τον σύντροφό σας μια ευχάριστη έκπληξη.

Σκορπιός
Η Σελήνη από τον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας κάνει ιδιαίτερα μυστηριώδεις και σας παροτρύνει να ασκήσετε την γοητεία και τον μαγνητισμό σας ώστε να προσελκύσετε ένα ξεχωριστό άτομο. Το κατά πόσον θα διαρκέσει αυτή η σχέση, θα φανεί στην πορεία, μπορείτε όμως μέχρι τότε να ζήσετε ένα έντονο πάθος χωρίς περιορισμούς.

Τοξότης
Οι σχέσεις σας βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας αυτό το Σαββατοκύριακο, και σίγουρα θα έχετε την ευκαιρία να χαρείτε ιδιαίτερες στιγμές με τον σύντροφό σας, ή – αν είστε ελεύθεροι – να γνωρίσετε ένα ξεχωριστό άτομο. Οι γνωριμίες που θα γίνουν τώρα, έχουν όλες τις προοπτικές να εξελιχθούν πολύ σοβαρά στο άμεσο μέλλον.

Αιγόκερως
Το Σαββατοκύριακο είναι κατάλληλο για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την υγεία σας και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα τονώσουν τον οργανισμό σας. Επιπλέον, είναι πιθανό να έχετε ένα επαγγελματικό όφελος ή την υποστήριξη της οικογένειάς σας σε κάποιον επαγγελματικό στόχο σας. Ό,τι κι αν κάνετε θα έχει θετικά αποτελέσματα στο μέλλον.

Υδροχόος
Οι αστρολογικές συνθήκες που επικρατούν ευνοούν την προσωπική σας ζωή και σας δίνουν την ευκαιρία να περάσετε ένα ξένοιαστο Σαββατοκύριακο με τον σύντροφό σας ή τα παιδιά σας. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια δημιουργική δραστηριότητα, τώρα θα βρείτε το χρόνο να το κάνετε και μάλιστα θα αποκομίσετε σημαντικά οφέλη.

Ιχθείς
Η Σελήνη από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου σας καλεί να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και να αφιερώσετε χρόνο στα μέλη της οικογένειάς σας. Μια δημιουργική εργασία που μπορεί να γίνει μέσα από τον χώρο του σπιτιού σας, μπορεί να σας φέρει περισσότερα κέρδη από όσα φαντάζεστε. 


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK