Προβλέψεις για την εβδομάδα από 11–17 Μαΐου 2013 (Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)


Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΕΝΤΟΝΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή είναι η πρώτη όψη που σχηματίζεται στις 12 του μήνα και που στρέφει τη σκέψη μας σε οικονομικά αλλά και σε αισθηματικά ζητήματα. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που ακολουθεί στις 13 συνιστά ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να μας «παραπλανήσει» και να μας δημιουργήσει αυταπάτες, με αποτέλεσμα να απογοητευτούμε όταν διαπιστώσουμε την πραγματικότητα. Στις 15 ο Ερμής περνά στο ζώδιο της «διακυβέρνησής» του -τους Διδύμους- στο οποίο θα παραμείνει μέχρι το πρωί της 31ης Μαΐου. Το διάστημα αυτό θα υπάρχει έντονη πνευματική δραστηριότητα, καθώς το μυαλό μας θα συλλαμβάνει πιο εύκολα τις δύσκολες έννοιες και θα βρίσκει εξίσου εύκολα τις κατάλληλες λύσεις στα θέματα που μας απασχολούν. Η συγκεκριμένη διέλευση ευνοεί περισσότερο τα ζώδια του αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους) καθώς επίσης και της φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

 
ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Με σύμμαχο το θετικό πλανητικό κλίμα για τον αστερισμό σας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας και να καταστρώσετε σχέδια και στρατηγικές που θα βελτιώσουν την ποιότητα της καθημερινότητάς σας. Με οδηγό την ανάληψη πρωτοβουλίας και τον ενθουσιασμό που σας χαρακτηρίζει μπορείτε να κάνετε σημαντικές διαπραγματεύσεις και νέες επιχειρήσεις. Μεγάλες επιτυχίες αναμένονται στην επαγγελματική ζωή σας καθώς ο Ερμής βοηθά όλες τις προσδοκίες σας. Στην εργασία σας θα αποδείξετε την αξία σας και θα ανταμειφθείτε με την αναγνώριση της προσφοράς σας. Όσοι είστε ελεύθεροι δώστε ευκαιρία σε μια καινούργια γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Ο ουρανός του επταημέρου σας βρίσκει γεμάτους ενθουσιασμό και χαρά για δημιουργία. Σκεφτείτε ποιος είναι ο τομέας της ζωής σας που θέλετε να βελτιώσετε και ξεκινήστε. Αφιερώστε χρόνο για να εντοπίσετε τις προσωπικές σας ανάγκες και να καταστρώσετε τα σχέδιά σας. Κατά την διάρκεια των επόμενων ημερών πολλά θα αλλάξουν καθώς θα πάρετε πρωτοβουλίες και θα προχωρήσετε σε κινήσεις που μέχρι τώρα αναβάλλατε. Οι θετικές αυτές αλλαγές θα γίνουν αισθητές στα επαγγελματικά σας αλλά και στα αισθηματικά σας, ενώ παράλληλα θα βελτιώσετε την κοινωνική ζωή αλλά και τα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Να είστε «ανοιχτοί» σε κάθε νέα ευκαιρία που θα παρουσιαστεί τώρα στο «δρόμο» σας. Με τον δικό σας Ερμή στον αστερισμό σας θα κατορθώσετε -επιτέλους- να εστιάσετε στους στόχους σας. Οι φιλίες που ήδη υπάρχουν στην ζωή σας αλλά και οι καινούργιες που θα κάνετε, θα βοηθήσουν σημαντικά στην εξέλιξή σας. Ίσως μάλιστα επιλέξετε να κρατήσετε στη ζωή σας τα άτομα εκείνα που είναι χρήσιμα σια την πορεία σας και να ξεκόψετε από όσα λειτουργούν σαν «τροχοπέδη». Πολλοί από εσάς θα δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση μέσα από το φιλικό περιβάλλον.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Οι πλανητικές διελεύσεις ευνοούν τα επαγγελματικά και τα αισθηματικά σας. Οι καινούργιες σχέσεις που θα ξεκινήσουν τώρα θα εξελιχθούν σε μακροχρόνιες, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι μπορείτε να περιμένετε πίστη και αφοσίωση από το ταίρι σας. Στον επαγγελματικό τομέα είναι μια θαυμάσια περίοδος για μυστικές επαγγελματικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, ενώ στα οικονομικά σας θα ανακαλύψετε νέες πηγές που θα σας φέρουν περισσότερα κέρδη. Προσπαθήστε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του προσώπου που σας ενδιαφέρει, ώστε να δημιουργήσετε μια σοβαρή σχέση που θα σας «γεμίζει» και δεν θα σας «σπρώχνει» σε …παρανομίες.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η νέα θέση του Ερμή επηρεάζει θετικά τις φιλικές και κοινωνικές σχέσεις αλλά και τα επαγγελματικά σας. Θα αρχίσετε να βρίσκεστε με καινούργιες παρέες, με αποτέλεσμα να δημιουργήσετε -αν είστε ελεύθεροι- μια πολλά υποσχόμενη σχέση, γεμάτη ρομαντισμό και αγάπη. Στο μόνιμο δεσμό αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το σύντροφό σας, είναι σκόπιμο να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο ώστε να βελτιώσετε το κλίμα που υπάρχει στη σχέση σας. Αν διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει λύση, μη διστάσετε να πάρετε μια απόφαση που θα αφήσει το καινούργιο να κάνει πρεμιέρα στη ζωή σας!

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
«Φορτωμένο» το μεσουράνημά σας από πλανήτες, προϊδεάζει για πολλές και ποικίλες δραστηριότητες. Πολύωρα επαγγελματικά meetings και ατελείωτες μετακινήσεις θα σας κάνουν να νιώσετε ότι δεν έχετε καθόλου χρόνο για τον εαυτό σας. Μπορεί να αισθανθείτε ότι δίνετε πολλά και δεν ανταμείβεστε ανάλογα. Έχετε όμως το δυναμισμό, τον ενθουσιασμό αλλά και την αυτοπεποίθηση για να προχωρήσετε στις κινήσεις εκείνες που θα σας φέρουν στην εκπλήρωση των στόχων σας. Η ικανότητά σας να πείθετε τους άλλους είναι τονισμένη και σύντομα τα ταλέντα σας θα αναγνωριστούν και θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας φαίνονται «βουνό» αυτή την εβδομάδα και το μυαλό σας μόνο στη δουλειά δεν είναι, αφού το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στις 13, σας ….στέλνει με τη φαντασία σας σε εξωτικούς προορισμούς. Ευτυχώς με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους από τις 15 του μήνα, θα μπορέσετε να πάρετε έστω και λίγες μέρες άδεια και να ξεφύγετε από τη καθημερινή ρουτίνα σας. Αν μάλιστα είστε ελεύθεροι, προετοιμαστείτε για μεγάλες προκλήσεις που μπορεί να σας προβληματίσουν αρχικά, σύντομα όμως θα βγείτε από το δίλημμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η ανάγκη να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν, σας παροτρύνει να υιοθετήσετε μια καλύτερη συμπεριφορά και να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν κλονιστεί. Αν είστε ελεύθεροι, ένας νέος έρωτας ή μια καινούργια φιλία θα σας προσφέρει πολλά στο μέλλον. Το γεγονός ότι αυτό το διάστημα αρχίζετε να συνειδητοποιείτε τις βαθύτερες συναισθηματικές επιθυμίες σας, θα σας ωθήσει σε ένα γενικότερο «ξεκαθάρισμα» στη ζωή σας. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους από τις 15 του μήνα μπορεί να σας κάνει πιο εσωστρεφείς, παράλληλα όμως θα σας βοηθήσει να κάνετε βελτιώσεις στα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η εβδομάδα ξεκινά με επαγγελματικές επιτυχίες που συνοδεύονται από αύξηση των αποδοχών σας κι αυτό είναι το καλύτερο γεγονός, αφού το περιμένετε εδώ και καιρό. Επιπλέον, η κοινωνική ζωή σας γίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα, χωρίς να λείπουν οι ευκαιρίες για νέες ερωτικές σχέσεις ή καινούργιες φιλίες. Ωστόσο, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 13, συνιστά να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας. Από τις 15 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε πιο εποικοδομητικά με το σύντροφό σας ή να κλείσετε σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στις 12 του μήνα, υπόσχεται ένα άκρως ερωτικό διήμερο, μακριά από έννοιες και σκοτούρες, κάτι που πραγματικά το έχετε ανάγκη αυτή τη στιγμή. Από την Δευτέρα ωστόσο θα πρέπει να επικεντρώσετε στην εργασία σας ώστε να αποφύγετε τυχόν λάθη. Η διέλευση του Ερμή από το ζώδιο των Διδύμων από τις 15 και μέχρι το τέλος του μήνα θα φέρει αυξημένες υποχρεώσεις, αλλά παράλληλα θα κάνει την  καθημερινότητά σας πιο ενδιαφέρουσα, ενώ είναι ιδανική για να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες ή να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Οι οικογενειακές υποχρεώσεις συνεχίζουν να είναι αυξημένες και αυτή την εβδομάδα, με κάποιο τρόπο όμως καταφέρνετε να «ξεφεύγετε» και να αφιερώνετε χρόνο σε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Εκεί που πρέπει να προσέξετε είναι το πόσο κοστίζουν αυτές οι μικρές «απολαύσεις», αφού μάλλον ξοδεύετε περισσότερα χρήματα από όσα πρέπει, με αποτέλεσμα αργά ή γρήγορα να βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Από τις 15 του μήνα ο Ερμής περνά στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων από όπου σας καθιστά πολύ δημιουργικούς και κοινωνικούς και σας παροτρύνει να δημιουργήσετε σχέσεις που σας καλύπτουν περισσότερο εγκεφαλικά.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Η εβδομάδα ξεκινά με έντονη κοινωνικότητα, επαφές και συζητήσεις που σας προσφέρουν ευχάριστες στιγμές. Αυτό το σκηνικό όμως σύντομα αλλάζει, αφού από τη Δευτέρα, νιώθετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από τις διασκεδάσεις και να φροντίσετε το σπίτι και την οικογένειά σας. Με την είσοδο του Ερμή στον συγκεκριμένο τομέα από τις 15 μέχρι και το τέλος του μήνα, θα φροντίσετε όχι μόνο να καλλωπίσετε το περιβάλλον σας αλλά και να το κάνετε πιο λειτουργικό. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σκεφτείτε την πιθανότητα να μετακομίσετε, ώστε να μειώσετε τα έξοδα.

2 comments

2 σχόλια:

 1. Χρόνια πολλά Ρένα με υγεία και αγάπη!!!! Χριστός Ανέστη!!
  Φιλιά!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χρόνια Πολλά! Αληθώς Ανέστη! Που χάθηκες εσύ;
   Πολλά φιλιά!!

   Διαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK