ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΜΑΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ
 


*Στα link πατήστε μετά τη διαφήμιση το Skip Ad πάνω δεξιά για να πάτε στην επιθυμητή σελίδα.

Κριός
Το τετράγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα συνιστά ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να σας «παρασύρει» και να πείτε πράγματα που δεν πρέπει. Προσοχή χρειάζονται και τα οικονομικά σας, παρόλο που μπορείτε να κάνετε κάποιες συμφέρουσες αγορές  για το σπίτι και την οικογένειά σας.

Ταύρος
Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου  από το μεσημέρι,  φτιάχνει τη διάθεσή σας και σας επιτρέπει να συζητήσετε ενδιαφέρουσες προτάσεις ή να συναντήσετε κάποια άτομα.  Οι νέες  γνωριμίες που θα γίνουν σήμερα, θα σας διεγείρουν πνευματικά.

Δίδυμοι
Η Σελήνη από τον τομέα των οικονομικών σας, σας επιτρέπει να κάνετε μια σωστή διαχείριση καθώς επίσης και να προβείτε σε όμορφες αγορές που θα σας ικανοποιήσουν τόσο ποιοτικά όσο και οικονομικά. Ένα διακριτικό δώρο σε ένα άτομο που του έχετε υποχρέωση θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

Καρκίνος
Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σας από το μεσημέρι, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τα σχέδιά σας και να βρείτε την κατάλληλη λύση στο κάθε πρόβλημά σας. Τώρα μπορείτε να προγραμματίσετε και ένα  ρομαντικό ταξίδι που θα τονώσει τη σχέση σας.

Λέων
Καλό θα είναι σήμερα να μην εξαντληθείτε με έντονες δραστηριότητες, αφού  ήδη οι προσπάθειες που έχετε κάνει είναι αρκετές. Αφιερώστε στον εαυτό σας μια μικρή πολυτέλεια που θα σας “αναστήσει” πνευματικά και σωματικά.  

Παρθένος
Το κοινωνικό σας περιβάλλον θα φροντίσει σήμερα να σας φτιάξει τη διάθεση με τον καλύτερο τρόπο.  Φροντίστε να το ανταποδώσετε με μικρές εκπλήξεις που θα προσφέρουν μεγάλη χαρά.

Ζυγός
Η Σελήνη περνάει το μεσημέρι στο μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου, από όπου συνιστά να εντείνετε τις προσπάθειές σας στα επαγγελματικά σας, αφού πλησιάζει ο καιρός που θα  ανταμειφθείτε και μάλιστα  γενναιόδωρα.

Σκορπιός
Με την Σελήνη στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου από το μεσημέρι,  είναι η κατάλληλη στιγμή  να προγραμματίσετε μια  ρομαντική απόδραση με τον σύντροφό σας, που θα αναζωπυρώσει τον έρωτά σας.

Τοξότης
Η Σελήνη περνάει το μεσημέρι  στον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να τακτοποιήσετε κάποια έξοδα. Αν κάποιο μέλος της οικογένειάς σας έχει ανάγκη από την παρουσία σας, μην του την στερήσετε.

Αιγόκερως
Η Σελήνη περνάει το μεσημέρι στον έβδομο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου που σχετίζεται με τις σχέσεις σας και σας παροτρύνει  να ασχοληθείτε περισσότερο με τον σύντροφό σας. Μια  βραδινή  έξοδος, μπορεί να αποδειχθεί πολύ ρομαντική και να φέρει σοβαρές προτάσεις.

Υδροχόος
Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο και τον έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από το μεσημέρι, αυξάνει το ενδιαφέρον σας για τα επαγγελματικά σας και σας κάνει ιδιαίτερα δημιουργικούς. Σήμερα εξάλλου,  μπορείτε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα που θα βελτιώσει την φυσική σας κατάσταση.

Ιχθείς
Η Σελήνη περνάει το μεσημέρι στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου και σας επιτρέπει να απολαύσετε στο έπακρο την σημερινή ημέρα. Οποιαδήποτε δημιουργική ενασχόληση θα σας φτιάξει τη διάθεση αν το επιδιώξετε μπορεί να  σας φέρει και οικονομικό κέρδος.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK