ΤΡΙΤΗ 14 ΜΑΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ
Κριός
Σήμερα θα πρέπει να δείξετε προσοχή σε οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σας χαλάσουν την διάθεση. Προσπαθήστε να αποφύγετε αψιμαχίες χωρίς όμως να υποχωρήσετε σε πράγματα που θεωρούνται δεδομένα. Ίσως μια συζήτηση κάποια άλλη στιγμή, φέρει καλύτερα αποτελέσματα.

Ταύρος
Πολλά προβλήματα μπορούν να λυθούν σήμερα, αρκεί να μπορέσετε να βρείτε τα κατάλληλα επιχειρήματα που θα πείσουν το αντίπαλο στρατόπεδο. Μην εμπιστεύεστε το ένστικτο σας που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα. Προσοχή και στην οδήγηση.

Δίδυμοι
Τα οικονομικά σας χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή σήμερα, και καλό θα είναι να αποφύγετε αγορές που θα σας κοστίσουν ακριβά, χωρίς να σας ικανοποιήσουν. Στον αισθηματικό τομέα, προσπαθήστε να είστε περισσότερο συγκαταβατικοί και να μην ασκήσετε πίεση στον σύντροφό σας.

Καρκίνος
Η Σελήνη στο ζώδιό σας μπορεί να είναι καλή σύμβουλος, μπορεί όμως και να σας κάνει ιδιαίτερα νευρικούς με αποτέλεσμα να ξεσπάσετε σε άτομα που δεν σας φταίνε. Φροντίστε λοιπόν να είστε ψύχραιμοι και να αποφύγετε λογομαχίες που μπορεί να πάρουν σοβαρές διαστάσεις.

Λέων
Σήμερα μπορεί να είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και ευάλωτοι και καλό θα είναι να αποφύγετε καταστάσεις που μπορεί να βλάψουν ακόμα και την υγεία σας. Επαφές με άτομα του εξωτερικού, ή τα σχέδιά σας για ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ίσως πρέπει να αναβληθούν για μια καλύτερη μέρα.

Παρθένος
Σήμερα νιώθετε την ανάγκη να συσφίξετε σχέσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ή και να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας. Ένα οικονομικό πρόβλημα μπορεί να βρει λύση χάρη στη βοήθεια των δικών σας ανθρώπων.

Ζυγός
Σήμερα μπορεί να νιώσετε ιδιαίτερα πιεσμένοι, αφού τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν και μάλλον βρίσκουν εμπόδια από έκτακτα γεγονότα που προκύπτουν από το πουθενά. Υπομονή και όλα θα γίνουν έστω και με μικρή καθυστέρηση.

Σκορπιός
Η Σελήνη από το συμβατό ζώδιο του Καρκίνου σας φτιάχνει τη διάθεση και σας δημιουργεί την επιθυμία να σχεδιάσετε ταξίδια, να χαρείτε την παρέα των φίλων σας αλλά και του συντρόφου σας. Φροντίστε όμως να μην παραμελήσετε τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας γιατί θα υποστείτε τις συνέπειες.

Τοξότης
Σήμερα νιώθετε την ανάγκη να κάνετε μεγάλες σπατάλες για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα πρέπει όμως να το ξανασκεφτείτε αν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε πρόβλημα αργότερα. Η αξία του δώρου εξάλλου δεν είναι στην τιμή του, αλλά στην χειρονομία.

Αιγόκερως
Προσοχή χρειάζονται σήμερα οι σχέσεις σας και ιδιαίτερα αυτή με τον σύντροφό σας, καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθεί σοβαρή ρήξη από έναν έντονο στιγμιαίο εκνευρισμό. Αν νομίζετε ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τα νεύρα σας, καλύτερα να αποφύγετε συζητήσεις που θα έχουν άσχημη εξέλιξη.

Υδροχόος
Μια καλή δικαιολογία για να αποφύγετε κάποιες “αγγαρείες” σας είναι πάντα εύκαιρη. Οπότε σήμερα καλά θα κάνετε να την χρησιμοποιήσετε, αφού αν πιεστείτε περισσότερο από τα όριά σας, τα αποτελέσματα θα είναι χειρότερα. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τη δουλειά αλλά και για συζητήσεις ακόμα και με δικά σας πρόσωπα.

Ιχθείς
Η Σελήνη από τον Καρκίνο σας κάνει ιδιαίτερα δημιουργικούς και τρυφερούς τόσο προς τον σύντροφό σας όσο και προς τα παιδιά σας. Ωστόσο, όσο καλή πρόθεση και να έχετε δεν θα πρέπει να κάνετε έξοδα που αυτή την εποχή αφενός φαίνονται παράλογα και αφετέρου θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα αργότερα.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK