ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΜΑΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ
 
Κριός
 Σήμερα έχετε την δυνατότητα να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν ευκαιρίες να βελτιώσετε το εισόδημά σας, ενώ δεν αποκλείεται να λάβετε μια ενίσχυση από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.
*Διαβάστε επίσης πώς θα σας επηρεάσει η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους, στην όψη της εβδομάδας.Ταύρος
Το επικοινωνιακό σας ταλέντο είναι αρκετά αυξημένο σήμερα, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να κλείσετε μια καλή συμφωνία. Ένα σύντομο ταξίδι θα σας ανανεώσει και μπορεί να σας φέρει και ένα επιπλέον όφελος. Αν είστε ελεύθεροι, ίσως κάνετε μια όμορφη γνωριμία. 
*Διαβάστε επίσης πώς θα σας επηρεάσει η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους, στην όψη της εβδομάδας.Δίδυμοι
Η σκέψη σας περιστρέφεται στα οικονομικά σας καθώς ψάχνετε τρόπους για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Αν έχετε μια κρυφή πηγή εσόδων καλό θα είναι να μην την αποκαλύψετε ούτε και σε φιλικά σας πρόσωπα, γιατί αν αποκαλυφθεί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα. 
*Διαβάστε επίσης πώς θα σας επηρεάσει η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους, στην όψη της εβδομάδας.Καρκίνος
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σας και παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζετε την υποτονική διάθεση των άλλων, εσείς παραμένετε δραστήριοι και ενεργοί. Η περίσσια ενέργειά σας μάλιστα μπορεί να βοηθήσει κάποιους δικούς σας ανθρώπους. 
*Διαβάστε επίσης πώς θα σας επηρεάσει η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους, στην όψη της εβδομάδας.Λέων
Η Σελήνη από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας δημιουργεί μια τάση απομόνωσης που δεν βοηθά στην επίτευξη των στόχων σας. Προσπαθήστε τουλάχιστον να είστε φιλικοί με άτομα που θέλουν να σας βοηθήσουν και ίσως καταφέρετε να ξαναβρείτε τον ενθουσιασμό σας.
*Διαβάστε επίσης πώς θα σας επηρεάσει η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους, στην όψη της εβδομάδας.Παρθένος
Έντονη κοινωνικότητα αναμένεται σήμερα αλλά και καλή διάθεση που σας επιτρέπει να βλέπετε το μέλλον με αισιοδοξία. Ίσως κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες σας ανοίξουν καινούργιες και πολύ ενδιαφέρουσες προοπτικές. 
*Διαβάστε επίσης πώς θα σας επηρεάσει η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους, στην όψη της εβδομάδας.
Ζυγός
Σήμερα μπορείτε να αφοσιωθείτε στη δουλειά σας και να αποδείξετε πόσο σημαντική είναι η προσφορά σας. Υπάρχει η προοπτική για αύξηση των αποδοχών σας, φυσικά μέσα στα όρια της λογικής. Μια ερωτική πρόκληση θα σας αναστατώσει ευχάριστα.
*Διαβάστε επίσης πώς θα σας επηρεάσει η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους, στην όψη της εβδομάδας.Σκορπιός

Η αισθηματική σας ζωή σας απασχολεί ιδιαίτερα αυτό το διάστημα, και σήμερα είναι μια καλή μέρα για να κάνετε σχέδια με τον σύντροφό σας. Αν μάλιστα σκέφτεστε να προγραμματίσετε ένα ταξίδι ίσως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή. 
*Διαβάστε επίσης πώς θα σας επηρεάσει η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους, στην όψη της εβδομάδας.Τοξότης
Οι οικονομικές εκκρεμότητες σας δημιουργούν μεγαλύτερη πίεση σήμερα και αναζητάτε διεξόδους στα προβλήματά σας. Οι προοπτικές ωστόσο δεν είναι τόσο άσχημες, και μπορείτε να πάρετε ευχάριστες ειδήσεις, ειδικά αν ψάχνετε για μια καινούργια δουλειά. 
*Διαβάστε επίσης πώς θα σας επηρεάσει η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους, στην όψη της εβδομάδας.Αιγόκερως
Η Σελήνη στο πολικό ζώδιο του Καρκίνου σε θετική όψη με τον Άρη και τον Ήλιο, απογειώνει την ρομαντική σας διάθεση και σας κάνει ιδιαίτερα ελκυστικό στο αντίθετο φύλο. Αν διατηρείτε μια σοβαρή σχέση θα εκπλήξετε τον σύντροφό σας με την συμπεριφορά σας, ενώ αν είστε ελεύθεροι θα κάνετε μια νέα γνωριμία.
*Διαβάστε επίσης πώς θα σας επηρεάσει η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους, στην όψη της εβδομάδας.


Υδροχόος
Σήμερα θα έχετε πολλές ευκαιρίες να διακριθείτε στη δουλειά σας αλλά και να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Ευχάριστο το κλίμα και στο οικογενειακό σας περιβάλλον, όπου ίσως είναι καιρός να προγραμματίσετε τις διακοπές σας .
*Διαβάστε επίσης πώς θα σας επηρεάσει η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους, στην όψη της εβδομάδας.Ιχθείς
Ευχάριστες εκπλήξεις σας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τα εισοδήματά σας μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες αλλά και να βελτιώσετε μια προσωπική σας σχέση. Αν είστε ελεύθεροι μια νέα γνωριμία θα σας ενθουσιάσει.
*Διαβάστε επίσης πώς θα σας επηρεάσει η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους, στην όψη της εβδομάδας.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK