ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑΚριός
Μέχρι το μεσημέρι θα πρέπει να προσέχετε τα οικονομικά σας καθώς είναι πιθανό να υποστείτε κάποιες απώλειες. Το απόγευμα αναμένεται ευχάριστο και η τύχη θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και ένας έρωτας μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Ταύρος
Το τετράγωνο Σελήνης – Κρόνου συνιστά προσοχή στις σχέσεις σας με το οικογενειακό σας περιβάλλον αλλά και με τον σύντροφό σας. Το βράδυ, το τρίγωνο Σελήνης – Ουρανού μπορεί να σας φέρει μια εύχαριστη είδηση που αφορά στα επαγγελματικά σας. Η επιστροφή ενός παλιού έρωτα είναι επίσης πιθανή.

Δίδυμοι
Η συμπεριφορά σας σήμερα μπορεί να γίνει αιτία να προκληθούν κάποιες προστριβές με αγαπημένα σας πρόσωπα γι' αυτό θα πρέπει να προσέχετε τι λέτε. Προσοχή χρειάζεται επίσης και στην οδηγήση. Το απόγευμα αναμένονται αναμένονται ευχάριστες εκπλήξεις από φιλικά σας πρόσωπα.

Καρκίνος
Το πρωί ίσως αντιμετωπίσετε κάποια οικονομικά προβλήματα που ευτυχώς θα λυθούν χάρη στην υποστήριξη των φίλων σας. Μετά το μεσημέρι μάλιστα, ίσως έχετε ένα σημαντικό κέρδος από τη δουλειά σας, που θα σας λύσει πολλά προβλήματα.

Λέων
Η Σελήνη από σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας γεγονός που θα φτιάξει τη διάθεσή σας και θα σας κάνει περισσότερο δημοφιλείς. Προσέξτε μην αμελήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και το “ρίξετε” στις διασκεδάσεις. Το απόγευμα ο σύντροφός σας ίσως σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις, ενώ αν είστε ελεύθεροι ίσως σας χτυπήσουν τα βέλη του έρωτα.

Παρθένος
Αν το τελευταίο διάστημα έχετε παρεξηγήσει με κάποια άτομα, καλά θα είναι να φροντίσετε να αποκαταστήσετε την επαφή σας. Το απόγευμα είναι ιδανικό για να ξεκινήσετε ένα νέο πρόγραμμα που θα τονώσει τον οργανισμό σας, ή να εντάξετε μια δημιουργική δραστηριότητα στην καθημερινότητά σας.

Ζυγός
Οι στόχοι σας ίσως βρουν εμπόδια σήμερα και θα πρέπει να εντείνετε τις προσπάθειές σας αν θέλετε να δείτε θετικά αποτελέσματα. Το απόγευμα αναμένεται ιδιαίτερα ευχάριστο αφού θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας ή να κάνετε μια γνωριμία που θα αλλάξει τη ζωή σας.

Σκορπιός
Οι συνθήκες σήμερα δεν είναι καλές τουλάχιστον όσον αφορά στην αισθηματικη σας ζωή, γι' αυτό θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις που μπορεί να έχουν άσκημη κατάληξη. Από το απόγευμα, το κλίμα βελτιώνεται αισθητά και ίσως ενημερωθείτε για κάποιες θετικές εξελίξεις στη δουλειά σας.

Τοξότης
Με την είσοδο της Σελήνης στον ένατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου αρχίζετε να “μυρίζετε” καλοκαίρι και να σκέφτεστε ταξίδια και διακοπές. Προσέξτε βέβαια μην αφεθείτε σε ονειροπολήσεις που θα επηρεάσουν αρνητικά την επαγγελματική σας απόδοση. Μετά το απόγευμα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε όσα σχέδια θέλετε.

Αιγόκερως
Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να διευθετήσετε οικονομικά ζητήματα ή να προωθήσετε αγοραπωλησίες ακίνητης περιουσίας. Αν έχετε κάνει πρόσφατες επενδύσεις, θα αρχίσουν τώρα να αποφέρουν σημαντικά κέρδη. Ένας έρωτας από το παρελθόν, ίσως σας χτυπήσει την πόρτα.

Υδροχόος
Η Σελήνη από το πολικό ζώδιο του Λέοντα, στρέφει το ενδιαφέρον σας στον σύντροφό σας, ο οποίος είναι πιθανό να αρχίσει να εκφράζει κάποια παράπονα. Σταθείτε δίπλα του και προσπαθήστε να τον κατανοήσετε και μέχρι το βράδυ όλα θα έχουν αποκατασταθεί.

Ιχθείς
Η είσοδος της Σελήνης στον έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, θα σας δημιουργήσει πρόσθετο άγχος, κυρίως αν έχετε παραμελήσετε κάποια επαγγελματικά καθήκοντα που έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί. Το απόγευμα αναμένεται σαφώς πιο ξεκούραστο, ενώ δεν αποκλείται να λάβετε και ένα οικονομικό όφελος που δεν περιμένετε. 

 
1 comment

1 σχόλιο:

  1. Κέρδη ν' ακούω και όλα μια χαρά! Πολύ μου άρεσαν οι προβλέψεις! Χε,χε,χε!
    Πολλά φιλιά και καλό μεσημέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK