ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΜΑΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ
Κριός
Τελευταία μέρα της εβδομάδας και η διάθεσή σας σαφώς είναι ανεβασμένη. Οι δημιουργικές δραστηριότητες αλλά και η προετοιμασία για το Σαββατοκύριακο που έρχεται σας κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενους και μόνο τα οικονομικά σας φαίνεται να σας αγχώνουν λιγάκι. Ωστόσο, μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ταξίδι που θα σας κοστίσει φτηνά και θα σας προσφέρει πολλά.

Ταύρος
Σήμερα θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στις δουλειές του σπιτιού και δεν αποκλείεται να κάνετε και κάποια έξοδα για να βελτιώσετε κάποιους χώρους. Φροντίστε να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας αλλά και να έχετε την αίσθηση του μέτρου ώστε να μην καταπονήσετε τον οργανισμό σας.

Δίδυμοι
Οι πλανήτες που βρίσκονται στο ζώδιό σας, σάς κάνουν ιδιαίτερα δημιουργικούς και σας βοηθούν να επιλύσετε τυχόν προβλήματα με τον καλύτερο τρόπο. Επιπλέον, η Σελήνη σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς και σας φέρνει νέες γνωριμίες που μπορεί να εξελιχθούν ακόμα και ερωτικά.

Καρκίνος
Η σημερινή μέρα αναμένεται ιδιαίτερα ευχάριστη και δημιουργική αφού ακόμα κι αν ασχοληθείτε με θέματα ρουτίνας, θα καταφέρετε να βάλετε την προσωπική σας πινελιά που θα ομορφύνει τα πάντα. Επιπλέον το εξάγωνο Σελήνης – Δία μπορεί να σας φέρει οικονομικά οφέλη από κρυφές πηγές.
Λέων
Σήμερα μπορείτε να έχετε σημαντικά οφέλη από την δουλειά σας αρκεί βέβαια να δείξετε ότι τα αξίζετε. Εάν σας προβληματίζουν κάποια σχέδιά σας που φαίνεται να έχουν «σκαλώσει» μην ανησυχείτε αφού σύντομα θα υπάρξει πρόοδος. Ένα ταξίδι ακόμα και χωρίς πρόγραμμα θα σας αναζωογονήσει.

Παρθένος
Ίσως νιώθετε κάπως καταβεβλημένοι σήμερα, ωστόσο θα πρέπει να κάνετε υπομονή αφού είναι η τελευταία μέρα της εβδομάδας. Φροντίστε να μιλήσετε με φίλους που θα σας φτιάξουν το κέφι, ή ακόμα καλύτερα προγραμματίστε μια σύντομη απόδραση που θα σας ξεκουράσει.

Ζυγός
Οι σχέσεις με τα φιλικά σας πρόσωπα ίσως κλονιστούν σήμερα, καθώς το τετράγωνο Σελήνης – Άρη θα δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία αν δεν θέλετε να χαλάσετε μια σχέση και κάντε υπομονή, αφού σύντομα η κατάσταση θα αλλάξει.

Σκορπιός
Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη Άρη, φαίνεται αρκετά απειλητικό τόσο για τα επαγγελματικά σας όσο και για τις σχέσεις σας. Αν βγείτε μην επενδύσετε σε καινούργιες γνωριμίες καθώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για δημιουργία νέων σχέσεων.

Τοξότης
Η Σελήνη από το συμβατό πύρινο ζώδιο του Λέοντα, σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε νέα σχέδια και μάλιστα με την υποστήριξη των δικών σας ανθρώπων. Αν θέλετε να προγραμματίσετε και ένα ταξίδι στο εξωτερικό, σήμερα είναι η πιο ιδανική μέρα.

Αιγόκερως
Ο επαγγελματικός τομέας μπορεί να σας προσφέρει μεγάλες ικανοποιήσεις σήμερα, γι’ αυτό θα πρέπει να αφιερώσετε εκεί το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας. Ωστόσο, ίσως υποστείτε κάποιες ταλαιπωρίες στα οικονομικά σας που θα σας αποσπάσουν την προσοχή.

Υδροχόος
Η Σελήνη από τον τομέα των σχέσεών σας, είναι πιθανό να προκαλέσει κάποιες εντάσεις στην σχέση σας με τον σύντροφό σας και την οικογένειά σας. Παρόλο που θα είναι δύσκολο να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, προσπαθήστε να μην το παρατραβήξετε. Μια ειλικρινής συζήτηση θα αποκαταστήσει το κλίμα. Ιχθείς

Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι αρκετά αυξημένες σήμερα, και το τετράγωνο Σελήνης – Άρη, μπορεί να έχει σας οδηγήσει σε πολλά λάθη. Φροντίστε λοιπόν να μείνετε συγκεντρωμένοι και να μην δώσετε λαβές για αρνητικά σχόλια. Το βράδυ, αναμένονται ευχάριστες στιγμές με την οικογένειά σας.
 

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK