Προβλέψεις για την εβδομάδα από 18–24 Μαΐου 2013 
(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)
Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ.
Οι Δίδυμοι παραδοσιακά δεν φημίζονται για τη σταθερότητά τους στον έρωτα και στις σχέσεις τους. Ο έρωτας γι’ αυτούς θυμίζει περισσότερο την πεταλούδα που πετάει από λουλούδι σε λουλούδι. Η ευκολία με την οποία συνάπτουν σχέσεις μέσα από την επικοινωνιακή δεινότητά τους, αίρει τις όποιες δυσκολίες στο φλερτ. Αντίθετα, παρέχει ιδιαίτερες ικανότητες στο να μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει τον κατάλληλο τρόπο, για να κατακτήσει τον στόχο του. Ο Ερμής που παραδοσιακά «κυβερνά» το ζώδιό τους, επιτρέπει την εκμετάλλευση της ευφράδειας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θέλγητρο, με συνέπεια, να υπάρξει ανάλογη ανταπόκριση. Στους Διδύμους αρέσουν οι έξυπνες συζητήσεις και παίζει σημαντικό ρόλο γι’ αυτούς να μπορούν να συζητάνε με το σύντροφό τους τα μικρά καθημερινά γεγονότα. Δεν αποτελούν παράδειγμα για την αιώνια πίστη τους. Ακόμα και όταν διατηρούν μακρόχρονη σχέση, ερωτοτροπούν συχνά, δίχως ταμπού και αναστολές. Έχουν διάθεση για περιπέτεια και βαριούνται εύκολα.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε πολλούς από τους στόχους σας παρά το γεγονός ότι θα συναντήσετε κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις, καθώς ο Ουρανός μέσα από το ζώδιό σας «κοντράρεται» για άλλη μια φορά με τον Πλούτωνα. Είναι πολύ σημαντικό να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να δράσετε, ενώ συγχρόνως δεν θα πρέπει να αφήσετε ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες. Με τον Ήλιο στους Διδύμους ευνοϊκότατες είναι οι επιρροές στις δημόσιες σχέσεις, στα επαγγελματικά ταξίδια, ακόμα και στις συνεντεύξεις, από τη στιγμή που βρίσκεστε σε αναζήτηση μιας καινούργιας δουλειάς.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η εβδομάδα περικλείει αρκετό άγχος, αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις. Ο Ήλιος που περνά στους Διδύμους σας βοηθά να φρεσκάρετε τις οικονομικές προσδοκίες σας. Αυτή τη χρονική περίοδο, η οποία είναι προπαρασκευαστική για το επόμενο στάδιο, θα ανακαλύψετε τους ανθρώπους εκείνους που θα σας στηρίξουν. Η τύχη σας εντοπίζεται στο ανθρώπινο δυναμικό που σας εμπιστεύεται, βοηθά τους σκοπούς σας και αναγνωρίζει την αξία σας. Πολλοί από εσάς γίνεστε πλουσιότεροι με μια επιτυχία στη δουλειά σας. Θα χρειαστεί να καταπολεμήσετε τους φόβους σας και να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Ανήκετε σίγουρα στους τυχερούς της περιόδου, αφού αφενός η κόντρα Ουρανού-Πλούτωνα δεν επηρεάζει σημαντικούς τομείς της ζωής σας, αφετέρου ο επεκτατικός Δίας μέσα από τον αστερισμό σας συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό σας. Η φυσική σας κατάσταση και η προσπάθειά σας για σωστή διοχέτευση της ζωτικότητας που σας προσφέρει «άπλετα» ο Ήλιος που μπαίνει στο ζώδιό σας θα σας απασχολήσουν αρκετά στη διάρκεια και αυτού του επταημέρου. Πολλά θα είναι τα γεγονότα που θα αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά, καθώς οι ρυθμοί των ημερών δεν θα σας αφήνουν στιγμές για χαλάρωση και ηρεμία.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Ο Ουρανός στον τομέα της καριέρας (Κριός), δείχνει και πάλι τα «δόντια του» καθώς «συγκρούεται» με τον Πλούτωνα. Οι ανασφάλειες, και η αίσθηση ότι όλα είναι ρευστά στον επαγγελματικό σας χώρο κυριαρχούν, αφού  η πορεία της δουλειάς σας δεν σας επιτρέπει να νοιώσετε ψυχολογικά ήρεμοι. Σε όλη τη διάρκεια του επταημέρου θα αντιμετωπίσετε ανταγωνιστικές τάσεις με τους συνεργάτες ή τους προϊσταμένους σας για οικονομικούς λόγους. Ο Ήλιος στους Διδύμους όμως σας καθιστά ακόμα πιο διαισθητικούς ώστε να βρείτε λύσεις και στις πιο περίπλοκες καταστάσεις σε εργασιακά θέματα.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η εβδομάδα φέρνει αιφνίδιες μεταβολές στο χρονοδιάγραμμα των επαγγελματικών δραστηριοτήτων σας. Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα που σχηματίζεται στις 21 του μήνα, ανοίγει ένα νέο κύκλο στη δουλειά και στα οικονομικά σας. Πολλοί από εσάς θα αναλάβετε επιπλέον ευθύνες με ξαφνικούς και απρόσμενους τρόπους, δίνοντας όμως περισσότερη έμφαση στην προώθηση της καριέρας σας και λιγότερη στο οικονομικό αντίκρισμα που θα έχετε από αυτή. Με τον Ήλιο στους Διδύμους θ’ ασχοληθείτε με φιλικές και κοινωνικές επαφές και θα συνάψετε καινούργιες συμφωνίες που θα σας εξασφαλίσουν μακροπρόθεσμα. Τα νεύρα σας χρειάζονται προσοχή. 

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Φαίνεται ότι υπάρχουν επαγγελματικές εκκρεμότητες και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να λυθούν. Σε αυτή την προσπάθειά σας θα σας βοηθήσει ο Ήλιος που περνά στους Διδύμους αλλά και η έμφυτη ικανότητά να αντιλαμβάνεστε ενστικτωδώς πότε και πώς πρέπει να δράσετε. Πολύ σύντομα οι συνθήκες θα βελτιωθούν τόσο στον έρωτα όσο και στα οικονομικά σας. Ωστόσο κάποια «φαντάσματα» από το παρελθόν που σχετίζονται με την αίσθηση της ασφάλειας σας κυνηγούν. Μάλλον ορισμένες καταστάσεις δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας και το γεγονός αυτό σας δημιουργεί αμφιβολίες και ερωτηματικά.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Δύσκολη προβλέπεται η ερχόμενη εβδομάδα, αφού το τετράγωνο Ουρανού- Πλούτωνα που σχηματίζεται στις 21 Μαΐου, θα δημιουργήσει προβλήματα στο οικογενειακό περιβάλλον και στις σχέσεις σας. Αν μάλιστα επιμένετε να διατηρείτε μια σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της, προετοιμαστείτε για την τελική ρήξη που αυτή τη φορά θα είναι και οριστική. Άλλωστε, θα πρέπει να ξέρετε πώς μόνο έτσι μπορείτε να καλωσορίσετε το καινούργιο που έρχεται και που φαίνεται πολλά υποσχόμενο, όπως υποδεικνύει την ίδια μέρα και η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους, που ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η είσοδος του Ήλιου στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 21 του μήνα, δίνει περισσότερη έμφαση στις σχέσεις σας, ενώ παράλληλα σας βοηθά να φτιάξετε ένα επιτυχημένο οικονομικό πλάνο. Το τετράγωνο που διαμορφώνει ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας με τον Ουρανό την ίδια μέρα, απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή αφού θα εντείνει τις υποχρεώσεις σας και κατ’ επέκταση τους ρυθμούς σας, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση στην καθημερινότητά σας. Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο επαγγελματικό περιβάλλον σας που θα ανατρέψουν εντελώς το πρόγραμμά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η επίσκεψη του Ήλιου στο πολικό ζώδιο των Διδύμων από τις 21 Μαΐου και για έναν ολόκληρο μήνα, σας ενθαρρύνει να βάλετε τάξη στις σχέσεις σας ώστε να εξασφαλίσετε την επιθυμητή ισορροπία. Αν μάλιστα είστε ελεύθεροι, θα βρείτε το άλλο σας χωρίς καν να το επιδιώξετε.  Η δύσκολη όψη της εβδομάδας όμως είναι το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, που μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στα οικονομικά σας, αν δεν προσέξετε. Φροντίστε λοιπόν να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και μην ξοδεύετε περισσότερα χρήματα από τα απαραίτητα, ώστε να αποφύγετε μελλοντικές δυσκολίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η εργασία, η καθημερινότητα και η υγεία σας, θα σας απασχολήσουν περισσότερο από τις 21 του μήνα, με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους. Για ένα μήνα θα έχετε την ευκαιρία να φτιάξετε ένα πρόγραμμα στα «μέτρα» σας ώστε να αποδίδετε καλύτερα και παράλληλα να βρείτε τρόπο να αναζωογονηθείτε. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Πλούτωνας από το ζώδιό σας με τον Ουρανό, που θα σας δημιουργήσει οικογενειακά προβλήματα. Η ανεξαρτησία θα γίνει ιδιαίτερα σημαντική για σας και θα προσπαθήσετε να τη διασφαλίσετε με ότι αυτό συνεπάγεται…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους από τις 21 του μήνα ανεβάζει τη διάθεσή σας στα ύψη και σας δίνει την δυνατότητα να ασχοληθείτε με την ευχάριστη πλευρά της ζωής. Ο έρωτας, τα παιδιά και οι διασκεδάσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σας, ενώ παράλληλα θα βρείτε τρόπο να εκφραστείτε δημιουργικά. Ωστόσο το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ουρανού με τον Πλούτωνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, σας ωθεί να ενδώσετε σε παράνομες σχέσεις, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα σε όσους από εσάς διατηρείτε ήδη μόνιμο δεσμό.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Το τετράγωνο του Ερμή με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα στις 18 του μήνα πρόκειται να σας δημιουργήσει ανησυχίες σχετικά με το σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον σας, τις οποίες όμως θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους από τις 21. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα που κορυφώνεται την ίδια μέρα, ωστόσο η επιρροή του στα οικονομικά σας, θα είναι αισθητή για πολύ περισσότερο. Φροντίστε λοιπόν να αποταμιεύσετε ένα ποσό, ώστε να μπορέσετε να καλύψετε τα απρόβλεπτα έξοδα που θα προκύψουν.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK