ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑΚριός
 Κυριακή σήμερα, φροντίστε να ξεκουραστείτε και να μην αναλωθείτε σε εξαντλητικές δουλειές. Προσέχετε επίσης την επικοινωνία σας με τους γύρω σας, ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Προσοχή και στην οδήγηση.

Ταύρος
Η Σελήνη από τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας καλεί να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας και να περάσετε ευχάριστες και ξένοιαστες στιγμές. Αν είστε ελεύθεροι, θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε με ένα ενδιαφέρον άτομο που θα φτιάξει την ψυχολογία σας. Αποφύγετε περιττές σπατάλες.

Δίδυμοι
Το σπίτι και η οικογένεια σας «ρουφούν» κυριολεκτικά την ενέργεια σήμερα, αφού προσπαθείτε να αναπληρώσετε το κενό που δημιουργείται τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας. Αν σας απασχολεί μια αγοραπωλησία ή μια μετακόμιση, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να το συζητήσετε με την οικογένειά σας.

Καρκίνος
Σήμερα μπορείτε να εκμυστηρευτείτε τις απόψεις σας στον σύντροφό σας ο οποίος θα τις υποστηρίξει με σθένος. Αν είστε ελεύθεροι, μια νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σοβαρά με το πέρασμα του χρόνου. Αποφύγετε ωστόσο συγκρίσεις που μπορεί να σας επηρεάσουν αρνητικά.

Λέων
Η Σελήνη από τον τομέα των οικονομικών σας, μπορεί να σας οδηγήσει σε μεγάλες σπατάλες αν δεν καταφέρετε να κοντρολάρετε τον εαυτό σας. Καλό θα είναι λοιπόν να αποφύγετε τις επαφές με άτομα που μπορεί να σας παρασύρουν και να ασχοληθείτε με κάτι πιο εποικοδομητικό.

Παρθένος
Η πρώτη όψη που σχηματίζει η Σελήνη από το ζώδιό σας είναι το τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας Ερμή, γεγονός που συνιστά να προσέχετε τα λόγια και τις αντιδράσεις σας ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα τόσο στο οικογενειακό σας περιβάλλον όσο και στις σχέσεις σας. Η καλύτερη λύση είναι  ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα ή να αφιερώσετε αυτή τη μέρα αποκλειστικά στη διασκέδασή σας, χωρίς όμως περιττές υπερβολές.

Ζυγός
Η Σελήνη από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας καλεί να χαλαρώσετε και να απολαύσετε αυτή την Κυριακή χωρίς έννοιες και προβλήματα. Η ενασχόλησή σας με το σπίτι και την οικογένειά σας θα σας προσφέρει την απαραίτητη ηρεμία.

Σκορπιός
Η σημερινή Κυριακή είναι κατάλληλη για να κοινωνικοποιηθείτε και να περάσετε όμορφες στιγμές με τους φίλους και την παρέα σας. Αν θέλετε μάλιστα να εκμεταλλευτείτε τον καλό καιρό και να κάνετε και μια κοντινή εκδρομή, σίγουρα θα την απολαύσετε.

Τοξότης
Παρόλο που είναι Κυριακή, η ημέρα είναι ιδανική για να προβάλλετε τα ταλέντα σας και να διεκδικήσετε μια σημαντική θέση. Ακόμα και αν δεν το επιδιώξετε ίσως στην παρέα σας βρεθεί ένα άτομο που θα σας ανοίξει το δρόμο για μια νέα επαγγελματική πορεία.

Αιγόκερως
Η Σελήνη από το συμβατό ζώδιο της Παρθένου, σας δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψετε και να περάσετε όμορφα την ημέρα σας. Ίσως μάλιστα μια μικρή απόδραση, σας ικανοποιήσει τόσο, που αποφασίσετε να προγραμματίσετε στο ίδιο μέρος και τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Νέες γνωριμίες θα αποδειχθούν εξαιρετικά επωφελείς.

Υδροχόος
Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου σας δημιουργεί προβληματισμούς σχετικά με τα οικονομικά σας, και ίσως είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνετε τους υπολογισμούς σας και να βάλετε ένα πρόγραμμα σε εφαρμογή. Ένας παλιός έρωτας ίσως κάνει την εμφάνισή του σήμερα.

Ιχθείς
Σήμερα μπορείτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σας και να κάνετε κοινά σχέδια για το μέλλον. Προσπαθήστε να αποφύγετε συγκρούσεις με το οικογενειακό σας περιβάλλον και φροντίστε να βάλετε σε εφαρμογή κάποια σχέδια που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK