ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΜΑΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑΚριός
 Οι θετικές όψεις της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Άρη και τον Ήλιο εγγυώνται μια ενδιαφέρουσα μέρα στον επαγγελματικό τομέα, όπου συν τοις άλλοις μπορεί να έχετε και ένα οικονομικό όφελος. Μετά τις 19.48 η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό, στρέφει το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις σας.

Ταύρος
Η Σελήνη από το συμβατό ζώδιο της Παρθένου σχηματίζει θετικές γωνίες με τον Άρη και τον Ήλιο που βρίσκονται στο ζώδιό σας και ξεκινάει την καινούργια εβδομάδα με τις καλύτερες προοπτικές. Μετά τις 19.48 η είσοδος της Σελήνης στον έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με αθλητικές δραστηριότητες.

Δίδυμοι
Το ενδιαφέρον σας παραμένει στραμμένο στο σπίτι και την οικογένεια όπου υπάρχουν ακόμα θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν. Η βοήθεια από φιλικά σας πρόσωπα θα εκτιμηθεί δεόντως και θα σας βοηθήσει να τελειώσετε μια ώρα νωρίτερα. Το βράδυ μπορείτε να διασκεδάσετε με τον σύντροφό σας.

Καρκίνος
Φαίνεται ότι η μέρα σας θα είναι πολύ γεμάτη με τηλεφωνήματα, συζητήσεις και επαφές, ενώ καλό θα είναι να έχετε και ένα λαπτοπ μαζί σας που υπάρχουν οι απαραίτητες πληροφορίες. Το βράδυ, θα έχετε την ευκαιρία να ηρεμήσετε στο ήρεμο περιβάλλον του σπιτιού σας.

Λέων
Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στα οικονομικά σας, αφού η δουλειά που έχετε κάνει μέχρι τώρα θα εκτιμηθεί και θα ανταμειφθεί πλουσιοπάροχα. Το βράδυ μπορείτε να «ξεσκάσετε», να βρεθείτε με φίλους και να κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Παρθένος
Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σας από όπου σχηματίζει θετικές γωνίες με τον Ήλιο και τον Άρη και σας προτρέπει να προγραμματίσετε ένα ταξίδι, ή και να ξεκινήσετε μια εκπαίδευση που θα σας ανοίξει νέες επαγγελματικές προοπτικές. Το βράδυ, ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας.

Ζυγός
Οι συνθήκες θα σας επιβάλλουν σήμερα να κάνετε τις δουλειές σας παρασκηνιακά ώστε να επωφεληθείτε διπλά από κάποια γεγονότα. Αν διατηρείτε μια κρυφή σχέση, φροντίστε να την διαφυλάξετε ώστε να μην αποκαλυφθεί. Στις 19.48 η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σας και… ποιος σας πιάνει!

Σκορπιός
Θετικές εξελίξεις αναμένονται σήμερα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, αφού η Σελήνη πρόκειται να σας φέρει σε επαφή με σημαίνοντα πρόσωπα που θα σας κάνουν μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Εκτιμήστε κατά πόσον μπορείτε να ανταποκριθείτε και προχωρήστε…

Τοξότης
Η Σελήνη παραμένει στο μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου από όπου σας δίνει την ευκαιρία να προβάλλετε τα ταλέντα σας και να διακριθείτε. Μην παραβλέψετε σημαντικές ευκαιρίες που μπορεί να σας ανεβάσουν ψηλά. Το βράδυ είναι κατάλληλο για να βρεθείτε με φιλικά σας πρόσωπα.

Αιγόκερως
Η Σελήνη από το συμβατό ζώδιο της Παρθένου σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη και τον Ήλιο και σας απαλλάσσει από σκοτούρες και έννοιες. Επιτέλους, έχετε την ευκαιρία να ξεχάσετε τα προβλήματά σας και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Εκμεταλλευτείτε το γιατί από αύριο αλλάζει το σκηνικό.

Υδροχόος
Μια καλή συμφωνία μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να βελτιώσετε την κατάσταση των οικονομικών σας γι’ αυτό προσπαθήστε να την εκμεταλλευτείτε. Αν μάλιστα προκύψει ευκαιρία για μια αγοραπωλησία, μην διστάσετε να προχωρήσετε. Το βράδυ, η διάθεσή σας βελτιώνεται αισθητά.

Ιχθείς
Η Σελήνη από το πολικό ζώδιο της Παρθένου, σχηματίζει θετικές γωνίες με τον Άρη και τον Ήλιο και σας επιτρέπει να «βγάλετε» στην επιφάνεια την δημιουργικότητά σας και να ολοκληρώσετε εργασίες που απαιτούν σκέψη και προσοχή. Αν είστε ελεύθεροι, μια ενδιαφέρουσα γνωριμία θα εξελιχθεί θετικά με την πάροδο του χρόνου.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK