Ιούνιος 2013Ο Ιούνιος θα αποτελέσει ένα σημαντικό μήνα, καθώς φαίνεται ότι σιγά – σιγά θα αφήσουμε πίσω τις δυσκολίες και τις ταλαιπωρίες και θα δούμε μια σταδιακή βελτίωση σε όλες τα «καυτά» ζητήματα. Το τρίγωνο Κρόνου - Ποσειδώνα   που θα επικρατεί καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, θα λειτουργήσει σαν μια σανίδα σωτηρίας που θα μας προστατεύσει ή και θα μας απεγκλωβίσει από δυσάρεστες καταστάσεις. Το μεγαλύτερο αστρολογικό γεγονός ωστόσο είναι η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Καρκίνου, που θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας καλύτερης εποχής. Παρόλο που ίσως είναι λίγο νωρίς για να δούμε τα αποτελέσματά του, καθώς αυτή η διέλευση θα συμβεί στις 26 του μήνα, η Αφροδίτη και ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο από τις αρχές του μήνα, θα αποτελέσουν τον προάγγελο κάποιων θετικών εξελίξεων. Χωρίς να αγνοήσουμε το τετράγωνο Ουρανού - Πλούτωνα που κι αυτό παραμένει ακόμα ισχυρό, θα μπουν οι βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον, ώστε κι αν αυτό το αντιληφθούμε τον επόμενο μήνα.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τις όψεις που σχηματίζονται τον Ιούνιο:

2/6  04.46 Ήλιος εξάγωνο με Ουρανό: η όψη αυτή τονίζει την δημιουργικότητα και βάζει μια χαρακτηριστική σφραγίδα σε κάθε εργασία που παρουσιάζεται σήμερα. Δημιουργεί επίσης την ανάγκη για περισσότερη ανεξαρτησία και αυτονομία, ενώ μπορεί να αναδείξει νέες εφευρέσεις και να φέρει εναλλακτικές λύσεις σε προβλήματα. Ευχάριστες ειδήσεις και ίσως αποκαλύψεις σκανδάλων είναι πιθανές. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή την όψη είναι αυτά του αέρα και της φωτιάς (Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες, Υδροχόοι).  
3/6   05.13    Αφροδίτη στον Καρκίνο: Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 27 του μήνα. Η θέση αυτή είναι πολύ καλή για την Αφροδίτη και σηματοδοτεί μια εξαιρετικά ρομαντική περίοδο με έντονα συναισθήματα και αυξημένη ευαισθησία. Το ζώδιο του Καρκίνου αντιπροσωπεύει την οικογένεια και την πατρίδα, ενώ η Αφροδίτη πέρα από τα συναισθηματικά σχετίζεται και με τα οικονομικά, και επομένως ίσως υπάρξουν εξελίξεις σε αυτά τα θέματα αρνητικές ή θετικές ανάλογα με τις όψεις που θα σχηματίσει στην πορεία. Η διέλευση αυτή ευνοεί τα ζώδια του νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς) καθώς και της γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).
            22.17 Ερμής τρίγωνο με Ποσειδώνα: η όψη αυτή τονίζει την έμπνευση και αυξάνει την διαίσθηση που μπορεί να μας προστατέψει από δύσκολες καταστάσεις. Ευνοεί την ενασχόληση με καλλιτεχνικές και δημιουργικές δραστηριότητες και είναι κατάλληλη για να διακοσμήσουμε το χώρο μας. Η επικοινωνία είναι καλή και τυχόν ταξίδια προσφέρουν ευχάριστες στιγμές.
4/6  04.22  Ερμής τρίγωνο με Κρόνο: όψη που ευνοεί κάθε εργασία, καθώς παράγει συγκέντρωση και πειθαρχία. Κατάλληλη για ένα νέο ξεκίνημα που θα έχει διάρκεια στο χρόνο και θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Μπορεί επίσης να υπάρξει μείωση τιμών σε είδη πρώτης ανάγκης.
7/6  14.46   Αφροδίτη τρίγωνο με Ποσειδώνα: ιδανική όψη για να διασκεδάσουμε και να απολαύσουμε την καλή πλευρά της ζωής. Έτσι κι αλλιώς με την συγκεκριμένη όψη, βλέπουμε πάντα λίγο καλύτερα τα πράγματα και νιώθουμε πιο αισιόδοξοι.
          18.23     Αφροδίτη τρίγωνο με Κρόνο: πρόκειται για μια όψη που ευνοεί την επισημοποίηση των σταθερών σχέσεων και δημιουργεί σχέσεις με σοβαρές προοπτικές. Εύνοια θα υπάρξει και στα οικονομικά καθώς όλοι εφαρμόζουμε μια πιο μετρημένη διαχείριση.
8/6  01.03  Ερμής αντίθεση με Πλούτωνα: η όψη αυτή θα προκαλέσει δυσκολίες στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις. Θα πρέπει να αποφύγουμε σοβαρές συζητήσεις ή να κλείσουμε συμφωνίες που μπορεί να αποδειχθούν παράνομες ή ανήθικες και να αποφύγουμε άτομα τα οποία μπορεί να είναι ύποπτα.
            02.57  Άρης τετράγωνο με Ποσειδώνα: όψη που εγκυμονεί πολλούς κινδύνους. Είναι πιθανό να υπάρξουν θαλάσσια ατυχήματα, νοθευμένα τρόφιμα που θα οδηγήσουν σε δηλητηριάσεις, ή να υπάρξει μόλυνση του περιβάλλοντος. Αναταραχές στα ΜΜΕ και ψευδείς ειδήσεις είναι πιθανές, καθώς επίσης και εντάσεις με γείτονες χώρες.
            18.56   Νέα Σελήνη: Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στο ζώδιο των Διδύμων και ευνοεί τις πνευματικές δραστηριότητες. Τονίζει την κοινωνικότητα και μας οδηγεί στην αναζήτηση της γνώσης.  Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται στον χάρτη της Νέας Σελήνη από τον Ποσειδώνα τον Κρόνο και την Αφροδίτη, δείχνει προσπάθειες για ευνοϊκές οικονομικές μεταρρυθμίσεις που θα ανακουφίσουν τον κόσμο, όμως το ταυ-τετράγωνο Ερμή – Ουρανού – Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει σημαντικές αντιπαραθέσεις στα πολιτικά κόμματα, ή να δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις, χωρίς να αποκλείονται και τρομοκρατικές ενέργειες.
            21.47  Ερμής τετράγωνο με Ουρανό: η συγκεκριμένη όψη δημιουργεί δυσάρεστα απρόοπτα και μη αναμενόμενες εξελίξεις σε διάφορα θέματα. Προσοχή σε ατυχήματα καθώς επίσης και σε παράνομες ενέργειες.
12/6   01.08  Αφροδίτη αντίθεση με Πλούτωνα: δύσκολη όψη που μπορεί να οδηγήσει σε ρήξεις σχέσεων ή σημαντικές οικονομικές απώλειες. Καλό θα είναι να αποφύγουμε κάθε είδους οικονομικές συναλλαγές.
            02.26      Κρόνος τρίγωνο με Ποσειδώνα: η όψη αυτή έχει αναλυθεί εδώ.
13/6   01.49    Αφροδίτη τετράγωνο με Ουρανό: δύσκολη όψη που μπορεί να οδηγήσει σε ξαφνικές ρήξεις σχέσεων και συνεργασιών. Αποφύγετε νέες συνεργασίες που δεν θα αντέξουν στο χρόνο και μην κάνετε νέα ξεκινήματα.
17/6   18.20    Άρης εξάγωνο με Ουρανό: η συγκεκριμένη όψη μας παρέχει δύναμη, ενέργεια αλλά και εφευρετικότητα που χρειάζεται στα σχέδιά μας. Οι δραστηριότητες μέσω διαδικτύου ή ηλεκτρονικών συσκευών ευνοούνται ιδιαίτερα, καθώς τις χαρακτηρίζει η πρωτοτυπία. Μπορούμε επίσης να πάρουμε σημαντικές πληροφορίες.
19/6   19.11    Ήλιος σύνοδο με Δία: η ετήσια συνάντηση του Ήλιου με τον Δία πραγματοποιείται σήμερα λίγο πριν την αποχώρηση του Δία από το ζώδιο των Διδύμων. Η όψη αυτή μας κάνει πιο αισιόδοξους και πιο εξωστρεφείς και συμβάλει στην επιτυχία των σχεδίων μας. Θέματα που σχετίζονται με ταξίδια, νομικές υποθέσεις ή εκπαίδευση, ευνοούνται όπως και οι οικονομικές υποθέσεις και οι σχέσεις.
21/6   05.57    Ερμής σύνοδο με Αφροδίτη: η συνάντηση του πλανήτη της λογικής με τον πλανήτη της ομορφιάς μας κάνει περισσότερο δημιουργικούς και εύστροφους, ενώ παράλληλα μας επιτρέπει να διασκεδάσουμε. 
08.04  Ήλιος στον Καρκίνο: στις 8.04 το πρωί ξεκινάει και επίσημα το καλοκαίρι με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου που σηματοδοτεί την έναρξη του θερινού ηλιοστάσιου και τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου. Ο Ήλιος θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο μέχρι τις 22 Ιουλίου και το διάστημα αυτό προτεραιότητα θα έχουν το σπίτι και η οικογένεια. Οικογενειακές διακοπές, ταξίδια στον τόπο καταγωγής μας ή σε μέρη που βρίσκονται κοντά σε νερό, θα μας προσφέρουν απολαύσεις. Η έννοια της μητρότητας αλλά και θέματα που αφορούν στην πατρίδα, αποκτούν μεγαλύτερη σημασία.
23/6   14.32   Πανσέληνος: η Πανσέληνος διαμορφώνεται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερω που σχετίζεται με την καριέρα. Έτσι το επόμενο δεκαπενθήμερο θα επιτευχθούν οι στόχοι των ατόμων που έχουν δουλέψει σκληρά και θα ανταμειφθούν ανάλογα. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μας κάνει πιο υπεύθυνους απέναντι στις υποχρεώσεις μας.
26/6   04.40  Δίας στον Καρκίνο: η πολυαναμενόμενη είσοδος του Δία στον Καρκίνο ξεκινά σήμερα στις 4.40. πρόκειται για μια διέλευση σημαντική, γιατί εκτός του ότι ο Δίας έχει έξαρση στο συγκεκριμένο ζώδιο και αποδίδει πολύ καλά, από τη θέση αυτή θα σχηματίσει το μεγάλο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο που θα αποτελέσει μια ελπίδα σωτηρίας από τα προβλήματά μας.
            12.12    Ήλιος τρίγωνο με Κρόνο: η όψη αυτή ευνοεί τις αγοραπωλησίες ακινήτων ή και επιχειρήσεων, δεδομένου ότι ο Ήλιος βρίσκεται στον Καρκίνο. Χρήματα μπορεί να προέλθουν γενικότερα και μέσα από δραστηριότητες που σχετίζονται με ακίνητα, ή δραστηριότητες που σχετίζονται με τη γη. Είναι καλή στιγμή για έναρξη ενός αποταμιευτικού προγράμματος καθώς επίσης και για επισημοποιήσεις σχέσεων ή και γάμους που θα αντέξουν στο χρόνο.
            16.08   Ερμής ανάδρομος: η ανάδρομη πορεία του Ερμή ξεκινά σήμερα και θα ολοκληρωθεί στις 20 Ιουλίου, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει σημαντικές καθυστερήσεις στα σχέδιά μας. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι με τον ανάδρομο Ερμή, μπορεί να προχωρήσουν θέματα που εκκρεμούν πολύ καιρό, ενώ μπορούμε να «ξεφορτωθούμε» και πράγματα που δεν θέλουμε. Για παράδειγμα μια πώληση που εκκρεμεί πολύ καιρό, χωρίς υποψήφιους αγοραστές, μπορεί να επιτευχθεί αυτό το διάστημα.
            20.48   Ήλιος τρίγωνο με Ποσειδώνα: θετική όψη που δεν φέρνει ιδιαίτερα γεγονότα, απλά βοηθά σε μια καλή διάθεση. Ευνοούνται όμως οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες.
27/6  20.03  Αφροδίτη στον Λέοντα: η Αφροδίτη περνάει σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 22 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για διασκεδάσεις και διακοπές, ενώ ο έρωτας θα πρωτοστατεί.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK