ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΜΑΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑΚριός
 Το τρίγωνο Σελήνης – Δία που σχηματίζεται το πρωί είναι κατάλληλο για να βελτιώσετε τη σχέση με τον σύντροφό σας ή να κλείσετε μια σημαντική συμφωνία. Φροντίστε να έχετε τελειώσει μέχρι τις 10.35 καθώς μετά το κενό πορείας συνιστά να ολοκληρώσετε θέματα που ήδη εκκρεμούν, παρά να ξεκινήσετε νέα.

Ταύρος
Το τρίγωνο Σελήνης – Δία το πρωί μπορεί να σας φέρει μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση που θα αυξήσει τις αποδοχές σας. Εκμεταλλευτείτε την γοητεία που σας χαρίζει η Σελήνη για να κάνετε επαφές που θα αποδειχθούν εποικοδομητικές.

Δίδυμοι
Η Σελήνη σχηματίζει το πρωί τρίγωνο με τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια δημιουργική δραστηριότητα που θα αυξήσει τα έσοδά σας. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε σημαντικές σχέσεις που θα βασίζονται στην καλή επικοινωνία.

Καρκίνος
Η σημερινή μέρα είναι θετική για σας αφού οι πλανήτες σας βοηθούν να οργανώσετε τον χρόνο σας έτσι που να διεκπεραιώσετε όλες τις υποθέσεις σας γρήγορα. Ευχάριστες στιγμές μπορεί να περάσετε και στο σπίτι σας με την οικογένειά σας.

Λέων
Ευχάριστη αναμένεται η σημερινή μέρα και αν επικεντρωθείτε στη δουλειά σας θα έχετε την ευκαιρία να επιτύχετε τους στόχους σας. Η υποστήριξη των ανωτέρων σας θα είναι σημαντική, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Παρθένος
Η Σελήνη από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε πολλά οικονομικά προβλήματα αλλά και να πετύχετε μια σημαντική διάκριση στη δουλειά σας. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Ζυγός
Η Σελήνη από το ζώδιό σας σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία το πρωί και σας χαρίζει ιδιαίτερη γοητεία και πειθώ. Εκμεταλλευτείτε το για να προωθήσετε τις ιδέες σας, ή να σχεδιάσετε τις καλοκαιρινές διακοπές σας. Νέες γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα θα σας ωφελήσουν μελλοντικά.

Σκορπιός
Η σημερινή μέρα δεν κρύβει εκπλήξεις ούτε όμως και παγίδες. Ίσως αναζητήσετε μια δημιουργική μοναξιά για να μελετήσετε τις επόμενες κινήσεις σας ή να αναλύσετε την κατάσταση των οικονομικών σας.

Τοξότης
Η Σελήνη από τον ενδέκατο οίκο του ωροσκοπίου σας σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Δία και σας υπόσχεται μια ευνοϊκή μέρα για τις σχέσεις σας αλλά και τις φιλοδοξίες σας. Με την υποστήριξη υψηλά ιστάμενων ατόμων μπορείτε να καταφέρετε πολλά.

Αιγόκερως
Η δουλειά σας θα σας απασχολήσει περισσότερο σήμερα και θα αναζητήσετε τρόπους να γίνετε πιο παραγωγικοί ώστε να εξασφαλίσετε την πρόοδό σας, τώρα που βλέπετε ότι συντελούνται σημαντικές αλλαγές. Αποφύγετε ωστόσο να εμπλακείτε σε ίντριγκες και μην δίνετε αφορμές για σχόλια στους συναδέλφους σας.

Υδροχόος
Ένα μεγάλο τρίγωνο με το ζώδιό σας σχηματίζουν η Σελήνη και ο Δίας που υπόσχεται μια ιδιαίτερα θετική ημέρα. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι μήπως οι τόσο καλές όψεις σας προκαλέσουν τεμπελιά και διάθεση για καλοπέραση, με αποτέλεσμα να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες.

Ιχθείς
Η θετική όψη που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία μπορεί να σας φέρει εύνοια σε θέματα που αφορούν στα περιουσιακά σας στοιχεία ή να σας δημιουργήσει μια ανησυχία για αυτά. Σε κάθε περίπτωση, φροντίστε να είστε συνεπείς στις οφειλές σας ώστε να αποφύγετε δυσάρεστες εξελίξεις.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK