ΠΕΜΠΤΗ 23 ΜΑΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ
Κριός
 Περισσότερο εσωστρεφείς από όσο συνήθως σήμερα, καταφέρνετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις με την σιωπή σας αλλά και με τη δουλειά σας. Τα οικονομικά σας ίσως σας προβληματίσουν λίγο, όμως θα βρείτε τρόπους να τα λύσετε.

Ταύρος
Ευχάριστη μέρα αναμένεται η σημερινή και σίγουρα θα έχετε σημαντική υποστήριξη τόσο από τον σύντροφό σας όσο και από το φιλικό σας περιβάλλον. Ευχάριστες ειδήσεις μπορεί να έχετε και από το εξωτερικό, ή από μια νομική υπόθεση.

Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα μπορεί να σας ανοίξει νέες προοπτικές τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στα οικονομικά σας. Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί και μιλήστε για τα όνειρά σας σε πρόσωπα που φαίνεται ότι θέλουν να σας βοηθήσουν.

Καρκίνος
Η μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και που αν εκμεταλλευτείτε κατάλληλα μπορεί να σας φέρουν σημαντικά κέρδη. Εύνοια υπάρχει επίσης σε νομικές υποθέσεις και ταξίδια.

Λέων
Η Σελήνη από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, ευνοεί την ενασχόληση με τα περιουσιακά σας στοιχεία και μπορεί να σας φέρει ενδιαφέρουσα αγοραπωλησία. Αν επιθυμείτε να αποκαταστήσετε μια σχέση που έχει κλονιστεί, προσπαθήστε το σήμερα.

Παρθένος
Οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Σελήνη από τον τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, τονίζουν το επικοινωνιακό σας ταλέντο που μπορεί να σας ανοίξει πολλές πόρτες σήμερα. Αν θέλετε μια χάρη στην δουλειά σας ή αναζητάτε μια νέα εργασία, εντείνετε τις προσπάθειές σας σήμερα.

Ζυγός
Τα οικονομικά σας θα σας προβληματίσουν σήμερα, όμως οι θετικές όψεις της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα μπορεί να σας φέρουν μια σημαντική ευκαιρία που δεν περιμένετε. Υποστήριξη θα υπάρξει και από το οικογενειακό σας περιβάλλον, ή την εκμετάλλευση ενός περιουσιακού στοιχείου.

Σκορπιός
Η Σελήνη από το ζώδιό σας σχηματίζει θετική όψη με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα και σας δίνει την ευκαιρία να κλείσετε σημαντικές συμφωνίες, αλλά και να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αν είστε ελεύθεροι, ένας νέος έρωτας μπορεί να δημιουργηθεί τώρα.

Τοξότης
Εξωτερικοί παράγοντες μπορεί να αποσπάσουν το ενδιαφέρον σας από τη δουλειά και θα πρέπει να προσέξετε να μην κάνετε κάποιο λάθος που θα σας κοστίσει. Σε σοβαρές υποθέσεις, βασιστείτε στη διαίσθησή σας που είναι ο καλύτερος σύμβουλός σας σήμερα.

Αιγόκερως
Οι υποθέσεις μπορεί να εξελιχθούν θετικά σήμερα, χάρη στην υποστήριξη του φιλικού σας περιβάλλοντος. Νέες γνωριμίες θα αποδειχθούν θετικές για το μέλλον σας ενώ δεν αποκλείεται να σας επιφυλάσσουν και ένα νέο έρωτα που θα εξελιχθεί σοβαρά.

Υδροχόος
Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στα επαγγελματικά σας, αφού η διάθεσή σας δεν είναι και η καλύτερη, γεγονός που σας ωθεί σε μια επιθετική συμπεριφορά. Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα γιατί παρά τις επιφυλάξεις σας, θα έχετε ένα σημαντικό οικονομικό όφελος.

Ιχθείς
Θετική μέρα αναμένεται να είναι η σημερινή και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε την καλή σας διάθεση και την αποδοτικότητά σας που θα σας βοηθήσει να φέρετε εις πέρας κάποια δύσκολα καθήκοντα. Εύνοια αναμένεται και στην προσωπική σας ζωή, ενώ ευνοείται και ο προγραμματισμός ταξιδιών.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK