ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΜΑΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ

Κριός
Η αντίθεση Σελήνης – Άρη μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στα οικονομικά σας, αλλά παράλληλα θα σας δώσει την αποφασιστικότητα που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε κάθε κατάσταση. Έτσι, θα πάρετε δύσκολες αποφάσεις που όμως αν τις εφαρμόσετε, θα αποτελέσουν το πρώτο βήμα για την μελλοντική ευημερία σας.

Ταύρος
Προσοχή χρειάζονται οι σχέσεις σας σήμερα, καθώς η αντίθεση Σελήνης – Άρη, ίσως πυροδοτήσει κάποια προβλήματα. Φροντίστε να τα αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και να συγκρατήσετε τον θυμό σας. Προστριβές μπορεί να υπάρξουν και με συγγενικά σας πρόσωπα.

Δίδυμοι
Καλό θα είναι να ενδιαφερθείτε για την υγεία σας και να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στη διατροφή σας, ώστε να αποφύγετε στομαχικά προβλήματα που θα εξαντλήσουν τον οργανισμό σας. Αποφύγετε επίσης βαριές σωματικές εργασίες και προσέξτε τις σχέσεις σας στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Καρκίνος
Η κυβερνήτης σας Σελήνη σχηματίζει σήμερα αντίθεση με τον Άρη, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τον ψυχισμό σας. Ωστόσο, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την όψη θετικά και να ασχοληθείτε με μια δημιουργική εργασία ή και με τον σύντροφό σας που θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Λέων
Οικογενειακά ή επαγγελματικά προβλήματα θα σας απασχολήσουν έντονα σήμερα και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με διπλωματία ώστε να μην «εκτροχιαστούν». Επιδιώξτε συζητήσεις με άτομα που σας καταλαβαίνουν και που μπορούν να σας κάνουν να «ξεχαστείτε».

Παρθένος
Έντονη κινητικότητα προβλέπεται σήμερα και ίσως μεγάλο μέρος της ημέρας το περάσετε στους «δρόμους», σε ραντεβού, σε συζητήσεις. Η αντίθεση Σελήνης – Άρη συνιστά προσοχή στην οδήγηση καθώς επίσης και στη συμπεριφορά σας που μπορεί να «αλλάξει» την θετική εξέλιξη μιας κατάστασης.

Ζυγός
Καλό θα είναι να προσέχετε τα οικονομικά σας σήμερα και να μην ξεκινήσετε νέες «περιπέτειες» που σχετίζονται με επενδύσεις, δάνεια ή οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή. Αποφύγετε επίσης μια κτητική συμπεριφορά προς τον σύντροφό σας που μπορεί να τον απομακρύνει.

Σκορπιός
Η Σελήνη από το ζώδιό σας, σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη και συνιστά να προσέξετε τη σχέση σας με τον σύντροφό σας καθώς εύκολα μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση από τον έλεγχό σας. Αποφύγετε επίσης τη ζήλια που μπορεί να καταστρέψει τη σχέση σας.

Τοξότης
Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις σας μπορεί να σας δημιουργήσουν έντονο άγχος και καλό θα είναι να αποφύγετε το στρες που μπορεί να σας καταβάλλει οργανικά. Αν οι δυνατότητές σας σήμερα είναι μειωμένες, αφήστε τις για αύριο που θα είναι καλύτερα.

Αιγόκερως
Οι φίλοι και το κοινωνικό σας περιβάλλον θα σας προσφέρουν την αμέριστη συμπαράστασή τους και θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε κάποιους στόχους σας. Αν όμως πρέπει να επιλέξετε με ποιον θα βγείτε το βράδυ, ίσως θα πρέπει να προτιμήσετε τον σύντροφό σας.

Υδροχόος
Η αντίθεση Σελήνης – Άρη, σας επιφυλάσσει σημαντικές δυσκολίες και δεν αποκλείεται να χρειαστεί να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας. Προκειμένου να «πιεστείτε» για κάτι που δεν θέλετε, ίσως είναι καλύτερα να το αναβάλλετε για αύριο που όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα.

Ιχθείς
Η Σελήνη από το συμβατό ζώδιο του Σκορπιού, στρέφει το ενδιαφέρον σας στο εξωτερικό ή σε νομικά θέματα που πρέπει να διευθετηθούν. Ωστόσο, η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη συνιστά προσοχή σε υπογραφές για τις οποίες μπορεί να μετανιώσετε. Προσοχή επίσης και στην οδήγηση.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK