ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ
  
Κριός 
Ξεχάστε τους όποιους δισταγμούς σας και αποδεχτείτε προτάσεις για εξορμήσεις που θα σας κάνουν να ξεχαστείτε, να περάσετε όμορφα και να αφήσετε τη φύση να σας ηρεμήσει. Επιπλέον, η αλλαγή περιβάλλοντος θα σας φέρει κάποιες δημιουργικές ιδέες, τις οποίες καλά θα κάνετε να μην αποκαλύψετε ακόμα.

Ταύρος
Μπορείτε να απολαύσετε αυτή την Κυριακή, χωρίς δυσάρεστες έννοιες αλλά και χωρίς περιττές σπατάλες που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας. Προσοχή σε φιλικά σας πρόσωπα που μπορεί σήμερα να σας απογοητεύσουν, ωστόσο ίσως είναι καλύτερα να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.

Δίδυμοι
Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας μπορεί να σας δημιουργήσει έναν εκνευρισμό, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σοβαρές παρεξηγήσεις χωρίς σοβαρό λόγο. Αποφύγετε τις επιπολαιότητες και προσπαθήστε να βρείτε τη χρυσή τομή στη σχέση σας με την οικογένειά σας αλλά και με τον σύντροφό σας.

Καρκίνος
Παρόλο που είναι Κυριακή, ίσως πρέπει να αφιερώσετε αυτή την ημέρα στην δουλειά σας ή τουλάχιστον να προγραμματίσετε πώς θα εκπληρώσετε με τον καλύτερο τρόπο τα καθήκοντά σας, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Αν έχετε κανονίσει ένα σημαντικό ραντεβού για σήμερα, φροντίστε να είστε συνεπής ώστε να μην το χάσετε.

 Λέων
Το τετράγωνο που σχηματίζει σήμερα ο κυβερνήτης σας Ήλιος με τον Ποσειδώνα, ίσως έχει ως αποτέλεσμα να συγκρουστείτε με κάποιους φίλους σας που πιστεύετε ότι δεν μπορούν να σας καταλάβουν. Αναρωτηθείτε μήπως κάπου φταίτε και σεις και μην προβείτε σε επιπόλαιες κινήσεις. Προσοχή και στην σχέση με τον σύντροφό σας αλλά και στα οικονομικά σας.

Παρθένος
Οι αντιθέσεις που σχηματίζει σήμερα η Σελήνη με την Αφροδίτη, τον κυβερνήτη σας Ερμή και με τον Δία, μπορεί να σας κουράσουν υπερβολικά, ειδικά αν ασχοληθείτε με έντονες σωματικές δραστηριότητες. Γι’ αυτό ίσως είναι προτιμότερο να χαλαρώσετε και να συμμετάσχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Ζυγός
Οι αρνητικές όψεις που σχηματίζονται σήμερα δεν φαίνεται να σας πτοούν. Αντίθετα, νιώθετε ικανοί να εκμεταλλευτείτε την Κυριακή για να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας, να κάνετε μια σύντομη εκδρομή, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, ή ακόμα και να εφαρμόσετε μια δημιουργική σας ιδέα.

Σκορπιός
Οι δυσμενείς όψεις που σχηματίζει η Σελήνη στον άξονα των οικονομικών σας, σάς αναγκάζει να ασχοληθείτε σοβαρά με τα οικονομικά σας και να δημιουργήσετε μια ασφάλεια που φαίνεται να αποτελεί την προτεραιότητά σας αυτή τη στιγμή. Το ίδιο θα προσπαθήσετε να κάνετε και στις σχέσεις σας.

Τοξότης
Η Σελήνη από το δικό σας ζώδιο σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον κυβερνήτη σας Δία και σας καλεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τον σύντροφό σας ή μια σημαντική σχέση της ζωής σας, ώστε να επιφέρετε μια νέα αρμονία και ευημερία, έτσι ακριβώς όπως την θέλετε.

Αιγόκερως
Η σημερινή Κυριακή είναι κατάλληλη για να ξεχάσετε τις έντονες δραστηριότητες σας των τελευταίων ημερών και να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε, ώστε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας για την ερχόμενη εβδομάδα. Ωστόσο, αν πρέπει να ολοκληρώσετε μια γραπτή εργασία, θα έχετε την κατάλληλη έμπνευση για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.


Υδροχόος
Παρά τις δυσμενείς όψεις που σχηματίζονται σήμερα, εσείς μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε κοινωνικά, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους ή ακόμα και να δημιουργήσετε μια ρομαντική σχέση. Εκείνο που θα πρέπει να αποφύγετε είναι οι υπερβολικές σπατάλες που δεν συνιστώνται.

Ιχθείς
Οι πλανητικές κόντρες που σχηματίζονται σήμερα, δεν είναι ότι καλύτερο για σας, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι να υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας και να σπαταλήσετε όλο το χρόνο σας σε δουλειές που και θα σας κουράσουν και δεν θα φέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK