ΔΕΥΤΕΡΑ 27 2013 / ΖΩΔΙΑΚριός

 Η Σελήνη από το μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας δημιουργεί έντονη ανασφάλεια και ερωτηματικά ως προς το επαγγελματικό –κυρίως- μέλλον σας. Ίσως νιώθετε την ανάγκη να κάνετε σημαντικές αλλαγές, αλλά δεν νιώθετε έτοιμοι ακόμα. Ηρεμήστε και όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Ταύρος


 Ευχάριστη αναμένεται η σημερινή μέρα, καθώς η εσωτερική γαλήνη που νιώθετε μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε οτιδήποτε. Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να επικοινωνήσετε με ενδιαφέροντες ανθρώπους, ή να κάνετε νέες γνωριμίες. Η έναρξη μιας νέας δραστηριότητας, επίσης ευνοείται. Δίδυμοι


 Η σύνοδος που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Ερμής από το ζώδιό σας με τον Δία, τονίζουν το επικοινωνιακό σας ταλέντο και σας δίνουν την ευκαιρία να σκεφτείτε σοβαρά και υπεύθυνα τα μελλοντικά σας σχέδια. Εύνοια αναμένεται και στην προσωπική σας ζωή.

Καρκίνος


 Η κυβερνήτης του ζωδίου σας η Σελήνη βρίσκεται στο πολικό ζώδιο του Αιγόκερω, από όπου μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στις σχέσεις σας. Ίσως θα πρέπει κι εσείς να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας και σε κάποιες περιπτώσεις – αν χρειάζεται – να συμβιβαστείτε.

Λέων


Σημαντικές αλλαγές εξελίσσονται στην καθημερινότητά σας και ίσως είναι καιρός να τις αποδεχτείτε και να προσαρμοστείτε. Η σύνοδος που σχηματίζει ο Ερμής με τον Δία, εγγυάται την υποστήριξη σημαντικών ανθρώπων, και σας βοηθά να εκτιμήσετε κάποια γεγονότα εντελώς ρεαλιστικά.
Παρθένος


Η Σελήνη από το συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω, ανεβάζει κατακόρυφα την διάθεσή σας και σας επιτρέπει να απολαύσετε μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό σας. Αν ασχολείστε με μια δημιουργική δραστηριότητα, ίσως καταφέρετε να την προβάλλετε και να εισπράξετε την αποδοχή των γύρω σας.
Ζυγός


Αν σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές στο οικιακό σας περιβάλλον, μπορεί να αντιμετωπίσετε την δυσφορία των οικείων σας και θα πρέπει να προσέχετε πώς θα χειριστείτε την κατάσταση για να μην ηλεκτριστεί η ατμόσφαιρα. Μια δραστηριότητα από το σπίτι μπορεί να σας αποφέρει οικονομικό κέρδος.
Σκορπιός


Σήμερα θα είστε ιδιαίτερα ενθουσιώδεις, και θα καταφέρετε να «μεταδώσετε» τις ιδέες σας έτσι ώστε να γίνουν αποδεκτές από τους ανωτέρους σας. Στην προσωπική σας ζωή, μπορείτε τώρα να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας.

Τοξότης


Τα οικονομικά σας φαίνεται να σας προβληματίζουν έντονα και ψάχνετε τρόπους για να οργανώσετε τις προτεραιότητές σας και να περικόψετε οτιδήποτε περιττό. Η σύνοδος του Ερμή με τον κυβερνήτη σας Δία, θα επηρεάσει θετικά την αισθηματική σας ζωή.

Αιγόκερως


Η Σελήνη από το ζώδιό σας, σάς κάνει περισσότερο κοινωνικούς και εξωστρεφείς, και παράλληλα σας παροτρύνει να κάνετε κάποιες αλλαγές για να βελτιώσετε το επίπεδο της ζωής σας. Εντοπίστε τις πραγματικές σας ανάγκες που θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε μια νέα καθημερινότητα, αρκετά ενδιαφέρουσα.
Υδροχόος


Θεωρείστε πρωτοποριακό ζώδιο και δεν επιτρέπεται να μένετε «κολλημένοι» σε «απαρχαιωμένες» μεθόδους. Συμβαδίστε με τις εξελίξεις, εντάξτε την τεχνολογία στη δουλειά σας και γρήγορα θα δείτε τα οφέλη. Στον αισθηματικό τομέα, ίσως έχετε αρκετές προκλήσεις σήμερα.

Ιχθείς


Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία, σας επιτρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και να κάνετε κάποιες αλλαγές που σχεδιάζετε από καιρό. Παράλληλα, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στο φιλικό σας περιβάλλον και να διαχωρίσετε την ήρα από το στάρι.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK